b@rto Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2011 Dzisiaj na seminarium troche z promotorem pogadalismy o wyborach. Najlepszy byl koles co to sie pochwalil ze na Palikota zaglosowal, ale nie wiedzial ze Palikot do sejmu wprowadzil geja, transwestyte, lapowkarza i czlowieka skazanego za pobicie. Troche mina mu zrzedla. Coraz wiecej rzeczy mnie przekonuje, zeby stad uciekac... Ludzie, ktorzy zaglosowali na Palikota tylko dlatego, ze powiedzial ze zalegalizuje maryche - no comment. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2011 - Sami krzyża nie będziemy ściągać, ale zwrócimy się do marszałka Grzegorza Schetyny o to, by szanował konstytucję - powiedział w "Kropce nad i" Palikot. Zapowiedział, że będzie walczył o świeckie państwo, gdyż w przeciwieństwie do Donalda Tuska, chce dotrzymywać obietnic. - Jeśli Sejm nie zgodzi się na to, by ściągnąć krzyż ze ściany w sejmowej sali obrad, to sprawa trafi do Trybunału Konstytucyjnego - zapowiedział Palikot. W rozmowie z Moniką Olejnik Janusz Palikot powiedział, że nie wyklucza tez możliwości powołania koalicji RP z PO. - Byłby to rząd dobrych fachowców - stwierdził Palikot. Źródło wp.pl Ściągać krzyże ze wszystkich ścian oprócz kościelnych Popieram ! Na uczelniach nie ma krzyża nikt nie protestuje, Powinnien być tylko Orzelek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2011 Powinnien być tylko Orzelek na koszulkach obornikow tyz ? wg mnie obecna kadra Smutki nie zasluguje by miec orzelka na koszulkach.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2011 Dzisiaj na seminarium troche z promotorem pogadalismy o wyborach. Najlepszy byl koles co to sie pochwalil ze na Palikota zaglosowal, ale nie wiedzial ze Palikot do sejmu wprowadzil geja, transwestyte, lapowkarza i czlowieka skazanego za pobicie. Troche mina mu zrzedla. Coraz wiecej rzeczy mnie przekonuje, zeby stad uciekac... Ludzie, ktorzy zaglosowali na Palikota tylko dlatego, ze powiedzial ze zalegalizuje maryche - no comment. I co z tego ze pedal, ze tranzwestyta , jak bedzie dobrze wykonywal swoje obowiazki to czemu nie, Dac szanse nowym, a moze zaskocza ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2011 najwieksza wygrana wyborów: Jan Tomaszewski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
orient44 Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2011 Dzisiaj na seminarium troche z promotorem pogadalismy o wyborach. Najlepszy byl koles co to sie pochwalil ze na Palikota zaglosowal, ale nie wiedzial ze Palikot do sejmu wprowadzil geja, transwestyte, lapowkarza i czlowieka skazanego za pobicie. Troche mina mu zrzedla. Coraz wiecej rzeczy mnie przekonuje, zeby stad uciekac... Ludzie, ktorzy zaglosowali na Palikota tylko dlatego, ze powiedzial ze zalegalizuje maryche - no comment. I co z tego ze pedal, ze tranzwestyta , jak bedzie dobrze wykonywal swoje obowiazki to czemu nie, Dac szanse nowym, a moze zaskocza ... Obyś za niedługo nie obracał się i szukal dewiantów polujących na Twoje d.. (musiałem) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 12 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2011 Dzisiaj na seminarium troche z promotorem pogadalismy o wyborach. Najlepszy byl koles co to sie pochwalil ze na Palikota zaglosowal, ale nie wiedzial ze Palikot do sejmu wprowadzil geja, transwestyte, lapowkarza i czlowieka skazanego za pobicie. Troche mina mu zrzedla. Coraz wiecej rzeczy mnie przekonuje, zeby stad uciekac... Ludzie, ktorzy zaglosowali na Palikota tylko dlatego, ze powiedzial ze zalegalizuje maryche - no comment. I co z tego ze pedal, ze tranzwestyta , jak bedzie dobrze wykonywal swoje obowiazki to czemu nie, Dac szanse nowym, a moze zaskocza ... Sam Palikot na pytania co w nowym sejmie będzie robił Biedroń odpowiada pachniał To są tylko osoby, które mają zwrócić uwagę na tą partię, nic poza tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 12 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2011 Dzisiaj na seminarium troche z promotorem pogadalismy o wyborach. Najlepszy byl koles co to sie pochwalil ze na Palikota zaglosowal, ale nie wiedzial ze Palikot do sejmu wprowadzil geja, transwestyte, lapowkarza i czlowieka skazanego za pobicie. Troche mina mu zrzedla. Coraz wiecej rzeczy mnie przekonuje, zeby stad uciekac... Ludzie, ktorzy zaglosowali na Palikota tylko dlatego, ze powiedzial ze zalegalizuje maryche - no comment. I co z tego ze pedal, ze tranzwestyta , jak bedzie dobrze wykonywal swoje obowiazki to czemu nie, Dac szanse nowym, a moze zaskocza ... Obyś za niedługo nie obracał się i szukal dewiantów polujących na Twoje d.. (musiałem) Kiedys byly takie same dewiacje a nawet wieksze, tylko wtedy nie bylo srodkow masowego przekazu i jakos ludzie zyli ... takze tejk it izi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brzuszek Napisano 13 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2011 Wczoraj obejrzałem "Rozmowę Rymanowskiego" z udziałem Jana Tomaszewskiego i Romana Koseckiego dotyczącą oczywiście zawiadomień do prokuratury jakie złożył nowy poseł PiS-u. To co za przeproszeniem pierdolił Kosecki co zakrawa na zajebista kpinę To, że jest kolejnym klakierem Tuska i Platformy to było wiadomo juz od dawna, ale nie wiedziałem, że gość jest takim kompletnym laikiem i ignorantem w tak ważnych sprawach, zalatywało od niego po prostu mega niekompetencją Pytanie o bram matury u Dyzmy, a Kosecki na to, że niepotrzebnie to całe zamieszanie, teraz będzie EURO i powinno się wspierać kadrę i trenera A na koniec dojebał, że niech teraz PZPN za zasługi uczciwie przyzna licencję Dyzmie i wszystko według niego będzie w porządku :k: Czy tak pierdoli poseł PO, Dyzma przez 10 lat nielegalnie ma licencję, a ten teraz gada, że niech PZPN za zasługi mu przyzna i będzie ok, no ja nie mam pytań A w sprawie tego, że polskie stadiony są o wiele droższe niż te w Niemczech lub na Ukrainie i jednocześnie mają gorszy standard, a także kar finansowych (1 mln zł dziennie), które mają być płacone za opóźnienia w oddaniu stadionów do użytkowania Kosecki twierdzi, że nie zna dokładnie sprawy ale według niego to nie ma sensu ruszać tej sprawy, trzeba się cieszyć z tego, że stadiony są i są piękne No ja pier**ę, po c**j do wzięli do tej PLatformy Tylko dlatego, że jest członkiem Klubu Wybitnego Reprezentanta i jest znany, więc ludzie będą szli za nim. Przecież gość jest politycznym idiotą i nie ma pojęcia o niczym Siedzi podobno w jakiejś komisji sportu, ale nie zna od podszewki najważniejszyc spraw sportowych w kraju Widać, że jak tylko dorwał się do koryta to już c**j bombki strzelił i ma wszystko w dupie. Wybory wygrane, na 4 lata ciepła posadka zapewniona i można debila z siebie robić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2011 ...bo Kosecki z Rymanowskim momentami już nie wytrzymali z Pana Jana, sam też w jednym momencie zacząłem się głośno śmiać będzie beka w tej kadencji rządu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2011 moze byc wesoło, juz mamy afere krzyzyków ktora mam wrazenie dlugo sie pociagnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brzuszek Napisano 14 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2011 Niestety obawiam się, że potwierdzi się to co wielu ekspertów przewidywało, czyli, że Palikot i jego partia nie mają absolutnie żadnego zaplecza politycznego, pomysłu na Polskę, nie mają planu gospodarczego czy naprawy finansów publicznych, itp. itd. Po prostu złapali ludzi krzykliwymi postulatami (legalizacja marihuany), a nie ma najmniejszych szans, aby to wprowadzić w życie i teraz będą tylko robić jakieś zadymki, aby było o nich głośno. Ja dla mnie to na wejściu do Parlamentu zaczynać od walki o krzyż w sali sejmowej to trochę nie halo . W mojej opinii są o wiele ważniejsze sprawy, na które mogliby zwrócić uwagę, ale coś czuję, że w poważnych kwestiach to oni za wiele do powiedzenia mieć nie będą niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 Brzuszek to zapewne na pisiorow glosowales, jak tak ciagle krytykujesz, rzad jeszcze nie powstal a juz przewidujesz jak to bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 15 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 A Ty chyba na POjeb-anców Jeżeli masz nadzieję, że może się cokolwiek pozytywnego stać Poza tym będzie dalszy ciąg: 1. Drogiego Państwa, gdzie wszystko będzie dalej drożało, gdzie dalej, żeby coś załatwić będzie trzeba odczekać swoje mimo tabunu urzędasów na stołkach. 2. Gdzie nadal nie będzie walki z alkoholizmem, który w Polsce jest wszechobecny i, który uzależnił już pewnie setki tysięcy ludzi. Przecież po co z nim walczyć jak z alkoholu rząd czerpie korzyści, lepiej pościgać grających w bukach, kasynach czy pokerze. Z nim też się da ściągnąć pieniążki, dowalając ogromne grzywne. I to jeszcze RZĄD PROEUROPEJSKI, buhahaha. 3. Gdzie dalej kolej i drogi będą w stanie krytycznym, a po remoncie zaczną się rozpadać za 10 lat. 4. Gdzie TUSKO będzie się chwalił najpiękniejszymi stadionami na świecie. 5. Gdzie jedynym tematem przez pierwsze miesiące będzie temat krzyża czy ma być czy jednak nie ma go być. 6. Gdzie nadal nie będzie reform emerytalnych i w służbie zdrowia. 7. Gdzie dług narodowy nadal będzie rosnął w zastraszającym tempie. Mogę tak jeszcze wymieniać i wymieniać. Ogólnie zapowiada się ciąg dalszy drogiego policyjnego państwa, gdzie nie będziesz mógł decydować o sobie tylko będą to robili politycy. Tutaj nie chodzi o to czy ktoś jest z PiSu, PO, SLD, od Palikota czy PSL. Tutaj chodzi o to, że koalicja rządząca zupełnie się nie sprawdziła i nie powinna mieć większości w sejmie. A ludzie jakby mieli klapki na oczach, dalej na Tuska. A kompletną parodią jest w takim mieście jak moje wygrywa z olbrzymią przewagą PO, a prezydent Bytomia też z PO niszczy te miasto na każdym kroku, promując je jako energia kultury i biznesu. Ciekawe w którym miejscu te biedne miasto, walące się na każdym kroku jest energią tych dwóch rzeczy. Taki przykład zapatrzenia w partię rządzącą z mojej okolicy. Tak jak sobie rozmawiałem z Gromkiem ostatnio, nic tylko wyjechać i mieć na to wszytko wyj***ne mówiąc po młodzieżowemu Za granicą bardziej Cie docenią, lepiej zapłacą. Wiadomo kryzys jest, ale na pewno dla chcącego nic trudnego. Przykład ma u siebie w rodzinie, gdzie zarówno siostra jak i matka pracują legalnie zza granicą, zarabiając w miesiąc tyle ile w Polsce zarabiałby w 3-4 miesiące. Dobrym przykładem jest też kolega Piotr Z. z forum Wszystko zależy od tego w jakim standardzie chce się żyć. I nie mówię tu o luksusach, domach i drogich samochodach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 skoro jest az tak zle, to na jakiego ch**a jestescie dalej w polsce ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 co mają wszyscy którzy nie sa za POlszewikami wyemigrować ?? jasne zastąpmy Polaków murzynami , chinolami i jeszcze jakimiś "okazami" im będzie zależało na dobru kraju , jak w banku Pewnie to Państwo Polskie byłby w ciągu roku rozkradziony przez rudego oszusta i jego świtę , już teraz pokazuje gdzie ma tych którzy na niego i jego zachłanna partyjke głosowali - naobiecywał się bo potrzebował głosików a teraz swoje fałszywa gnida i tak robi - gratuluje wyboru ale Was "wyciulał" bez wazelinki bym powiedział nawet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 A na c**j ten ataki na PO ? same negatywy widzicie, zreszta jak cala reszta polakow byle by tylko szpile w serce, i wyzwac od zlodzieji. Nie glosowalem za PO, ale nie uwazam zeby az tak zle bylo jak to opisujecie , faktycznie jest drogo, ceny energii, zywnosci luksusow sa zbyt wysokie jak na polske warunki, ale bez przesady zeby to byla wina tylko platformy. 22 lata kraj jest demokratyczny, a wy bog wie czego oczekujecie i tak dobrze idzie jak na taki krotki staz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 15 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 skoro jest az tak zle, to na jakiego ch*** jestescie dalej w polsce ? Ja się uczę, Gromek ma umowę do maja A na ch** ten ataki na PO ? same negatywy widzicie, zreszta jak cala reszta polakow byle by tylko szpile w serce, i wyzwac od zlodzieji. Nie glosowalem za PO, ale nie uwazam zeby az tak zle bylo jak to opisujecie , faktycznie jest drogo, ceny energii, zywnosci luksusow sa zbyt wysokie jak na polske warunki, ale bez przesady zeby to byla wina tylko platformy. 22 lata kraj jest demokratyczny, a wy bog wie czego oczekujecie i tak dobrze idzie jak na taki krotki staz To wymień jakiś pozytyw związany z tą partią na przełomie ostatnich 4 lat rządów? A czy ja wypisałem chociaż jedną sprawę, której nie da się poruszyć? To są sprawy pilne, którymi się rząd powinien zająć, powinien myśleć o obywatelach, bo od tego do ch**a są na tych stanowiskach. Nie wku**ia Cie jako gracza nie zależnie czego, że ktoś za jakiś czas może zacząć Cie ścigać za to, że grasz? Nie mówię, że tutaj powinno się zostawić jakieś eldorado dla graczy, ale ta ustawa jest bardzo nieobiektywna. Skazuje Nas na granie u ziemniaków, bo rząd czerpie z tego korzyści. Do tego sama zmiana ustawy była spowodowana aferą w Platformie, dlaczego My mamy płacić za ich błędy i oszustwa? Druga sprawa do kibice. Nie wiem czy jeździsz czy chodzisz na mecze. Ja chodzę. Nie jestem żadnym chuliganem, nigdy żadnemu innemu kibicowi nie zrobiłem krzywdy, nawet najbardziej znienawidzonej drużyny, a czuje się na stadionie jak jakiś przestępca. Kamery, wszędzie ochrona, policja. Na wyjazdach jest jeszcze gorzej, tam nie masz żadnych praw. Tutaj nie chodzi, że tylko Platforma jest zła, ale naprawdę mają tylu posłów, od czterech lat rządząc mogli wiele zrobić. Opozycja to opozycja, praktycznie nic wielkiego zrobić nie może, bo i tak mogli ich przegłosować. Mieli cztery lata, nie wywiązali się z obietnic to dlaczego znów prawie 40% głosujących im zaufało? Nie jestem żadnym Pisowcem, jestem, a może byłem zwolennikiem Platformy, ale moim zdaniem ich czas się skończył. Nie jako partii, ale jako rządzących, Naród powinien wybrać innych i dać im się wykazać. A tak znów będą Grabarczyki, Sikorskie i Nisiołowksie, zakłamani, niekompetentni idioci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 taki pierwszy z banki , budowa gazoportow, inicjatywa na rzecz lupkow w europie, ale o tym sie nie mowi w tv bo po co Nie wiem czy jeździsz czy chodzisz na mecze. Ja chodzę. Nie jestem żadnym chuliganem, nigdy żadnemu innemu kibicowi nie zrobiłem krzywdy, nawet najbardziej znienawidzonej drużyny, a czuje się na stadionie jak jakiś przestępca. Kamery, wszędzie ochrona, policja. Na wyjazdach jest jeszcze gorzej, tam nie masz żadnych praw. No tak lepiej aby nie bylo kamer ochrony i policji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 15 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 I tutaj pokazałeś, że nie chodzisz na mecze Ja jestem za tym, żeby było bezpiecznie na stadionie, ale nie tak jak w ten sposób, że się zamyka za wszystko. Najlepiej siedzieć na dupie i klaskać jak ładna akcja czy gol. A rusz się na minimetr to Ci wjebią zakaz stadionowy. Gaz łupkowy to melodia dalekiej przyszłości według mnie, ale na pewno jakiś pozytyw. Tylko tam dochodzi jakieś pomysły z Rosjanami itd. W tv się o tym mówi, ale tak jak napisałem to raczej daleka droga do wydobycia i eksploatacji. Przecież nie będą nawijać w każdym wydaniu Wiadomości o tym A i jeszcze jedno gaz, gazem, ale są ważniejsze rzeczy, których nie ruszyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 Zauwaz, ze to w duzej mierze jednak zalezy od kibicow, zasluzyli sobie to na co zapracowali przez lata , mieli wolna reke to pokazali sie z najlepszej strony robiac burdy, czemu na zuzlu takich jaj nie ma ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 15 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 Obycie w temacie widzę niezbyt duże, takie same rzeczy dzieją się na żużlu Ale nie psujmy sobie nastrojów, polityka tylko kłóci ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekcharli Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 Co do zuzla to tak jak pisze kolega jest praktycznie tak samo jak na meczach noznej. Mam porownanie wiec wiem co mowie. Nawet jak sa tzw. mecze przyjazni np Stal - Unibax to i tak jest mega zle. Zaczniesz sie bawic na stadionie i juz jestes zagrozony mandatem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 Na siatkówce np. jest pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wujekcharli Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 Na koszykowce kobiet tez jest mega dobrze. Naprawde polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 15 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 Na polskiej lidze futbolu amerykańskiego i baseballu też całkiem pozytywnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PołamanaKoza Napisano 15 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Październik 2011 Na siatkówce np. jest pieknie siatkowka to nie sport Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2011 siatkowka to nie sport To tak jak u Ciebie z jajami Niby są ale to nie jajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irasss1 Napisano 16 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Październik 2011 Nie wiem skad Palikot uzyskal 10% poparcia Jak można na tego cynicznego idiote głosować, chyba "kupił" małolatów tanim gadaniem o zalegalizowaniu marychy i opodatkowaniu księży Jak to powiedzial kiedyś Piłsudski : " Naród wspaniały tylko ludzie ku**y " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milky Napisano 17 Październik 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Październik 2011 10% poparcia uzyskał nie tylko w młodych, którzy chcieli zalegalizować marihuanę, ale pośród ludzi, którzy chcą świeckiego, nowoczesnego i przyjaznego państwa dla obywateli. Może spytam wprost, co Ci nie pasuje? To, że chce zdjąć krzyż ze ścian Sejmu? Mi, jako katolikowi to nie przeszkadza, a wręcz przeciwnie - jeśli chcemy być tolerancyjni to musimy tego wymagać. Dlatego jest to dobre rozwiązanie. Fakt, faktem - jest być może teraz o tym za dużo, ale o to Palikotowi chodziło... żeby media podłapały i jak najbardziej nadmuchiwały. O to, że do Sejmu dostała się Anna Grodzka z Krakowa? Wystarczy spojrzeć na to, ile osób na nią głosowało. Nie chodzi o to, jak ona wygląda... zachowuje się... tylko chodzi o pewnego rodzaju przełom. No, chyba, że mamy pozostać na dalekim wschodzie... O to, że jest w Sejmie, jak jeden z użytkowników napisał... Dzisiaj na seminarium troche z promotorem pogadalismy o wyborach. Najlepszy byl koles co to sie pochwalil ze na Palikota zaglosowal, ale nie wiedzial ze Palikot do sejmu wprowadzil geja, transwestyte, lapowkarza i czlowieka skazanego za pobicie. Kompletnie tego nie rozumiem... jak Palikot wprowadza geja, transseksualistę, łapówkarza i człowieka skazanego za pobicie do Sejmu to jest awantura... a jak w RZĄDZIE PO, czy wcześniej RZĄDACH PIS znajdują się o wiele gorsi ludzie to jest wszystko w porządku. Ludzie - OPAMIĘTAJCIE SIĘ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi