Gość Anonymous Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 Zakupilem wczoraj uzywke PS2 v10 ripper 2 gold. Dostalem parenascie gierek ale ciagle mi malo. zazzalem juz pare gierców i mam pytanie jak je wypalic zeby chodzily na konsolce. Pliczek rozpakowalem i mam go w czystej postaci iso. Probowalem 2 spospbami: 1) w nero 7 przez nagrywanie obrazu z predkoscia x8 oraz x4(minimum) - plyta nie chodzi w ps2 2) w alcoholu 120 podobna nagrwyanie obrazy na najnizszej predkosci - plyta nie chodzi Nie chcem rejestrowac sie na forach i pytac o to. Wole zapytac specjalistow na tym forum moze mial ktos podobny problem kiedys i potrafi mi dopomoc :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 alcohol 120% zaznacz wszystkie opcje emulacji predkosc 8x i musi dzialac ewentualnie DVDDecrypter DVDDecrypter_3.5.4.0_PL.rar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 ok zaraz sprawdze dzieks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Bartosz1988 Napisano 22 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2007 BPL dobrze mówi.Dvd decrypter.Nagrywaj maksymalnie 4X na płytach dobrej jakosci (np.TDK) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubyel Napisano 23 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2007 I nie zapomnij zadzwonić na 997, napewno pomogą, tylko szczegółowo opisz problem :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 23 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2007 hehe dzieki wszystkim POMOGLO! programik DVDDecrypter + verbatimka i predkosc x2 pozdrawiam policje :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grubyel Napisano 23 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Luty 2007 hehe;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi