szczureK Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 potrzebuje jakiś telefon piszcie jak coś macie tylko nie wywalcie mi z metrową Nokią na przykład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lucas Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 6030 nokia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gropek Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 siemens m55 i c25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
babilon Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 siemens c60 niedrogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_huh Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 N70, nówka, gwarancja, simlock - Orange, nieotwierane pudełko (właśnie w drodze z orangeonline) - 650PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 GarbKa luubię, ale telefon gówniany chce wcisnąć mam od roku i nie polecam. Nie zmieniłem go tylko dlatego, że nie lubię się pierdolić po salonach komisach itp-słowem czyste lenistwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 wiem że gówno dlatego nie pytam go co i jak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
old_Waciak Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 Mam dla Ciebie telefon z kablem i tarczą do wykręcania numerów Drogo nie wezmę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczureK Napisano 6 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 możesz mi go dać za darmoo :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The_huh Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 le telefon gówniany chce wcisnąć Ano jedni go chwalą - ja go biorę w abo bo zmiana aparatu jest opłacalna dla mnie bardziej niż usługi, a N70 jest najdroższy z tych za 1 które mogą wziąć, tak więc jest on tylko po to, żeby sprzedać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seb@ Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 Mam do sprzedania Sony Ericssona W710i z całym kompletem + karta pamięci 2gb i pokrowiec. Sprzedam za 750zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 6 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2007 Ja moge Ci załatwić MOTOROLE F3 jak chcesz to pisz na pw.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2007 samsung c100;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2007 ja go biorę w abo nasienie szatana jak sobie policze ile poleciał z rachunkami za ostatnie trzy lata to mi ptak mięknie na dłużej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mario100 Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2007 Nokia 6288 za 800pln jak coś to na PW się zgłoś.Działa we wszystkich sieciach simlok ściągnięty w salonie(od nowści bez simloka), na gwarancji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 7 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2007 nie stać go Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi