yaras Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2014 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1914582 Staty za miesiąc październik 1. ciampek14 2. artwizard 3. grabektyper Graty dla najlepszych! Na wszelkie reklamacje czekam 24h... @ z MB + imię i nazwisko wysyłamy na pw do mózga (bigbraine777) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2014 Przypominam o planowanej od jutra przerwie w dostępie do forum. Więc jak ktoś chce podać typy na jutro 3 listopada niech poda dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 2 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2014 za 2/3 miejsce wyslane , czekam na ostatnie zgloszenie Edit. Za 1st takze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rekeevans Napisano 5 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2014 Mam pytanie : czy to jest temat na 6 czy 7 listopada ? http://obstawianie.com/topic/30091-typy-na-dzie%C5%84-07112014/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 5 Listopad 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2014 6 miało być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2014 Witam, Czy jest ktoś chętny do podliczania statystyk (robienie w miarę aktualnej tabelki)? Najlepiej osoba, która zna dość dobrze zasady PD, ma w miarę trochę wolnego czasu, etc. Dalej yaras będzie podliczał +/- za typy... Jeżeli jest ktoś chętny to dajcie znać.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 17 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Listopad 2014 Mam sporo wolnego czasu, także mogę się tym zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 18 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Listopad 2014 Staty do 16.10 PS. Jak coś się nie zgadza to pisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 20 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2014 Staty podsumowane do 19.10 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
domek1990 Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2014 co w przypadku krecza w drugim secie, mogę podać jeszcze jedna analizę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2014 co w przypadku krecza w drugim secie, mogę podać jeszcze jedna analizę? Odpisałem Ci na PW. Jeśli krecz był w drugim secie nie możesz podać jeszcze jednej analizy. Rozliczamy wg buka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciampek14 Napisano 21 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2014 http://obstawianie.com/topic/30224-typy-na-dzień-22112014/?p=856370 Do usunięcia. Podałem typ nie na ten dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2014 będzie jeszcze jakaś aktualizacja przed końcem miesiąca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2014 będzie jeszcze jakaś aktualizacja przed końcem miesiąca? Statystyki podliczone do 22.11 włącznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ty1988 Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2014 http://obstawianie.c...24-typy-na- dzie ń-22112014/ u użytkownika domek1990 powinnien być zwrot ponieważ miał typ na dw 2-0 w tenisie a tam był krecz.A ma rozliczone jako trafiony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 24 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Listopad 2014 http://obstawianie.c...24-typy-na- dzie ń-22112014/ u użytkownika domek1990 powinnien być zwrot ponieważ miał typ na dw 2-0 w tenisie a tam był krecz.A ma rozliczone jako trafiony Przecież było 2-0 Jose Hernandez - Fabiano De Paula.. Ja tam kreczu nie widzę. http://www.livesports.pl/mecz/WnBHb5nJ/#szczegoly-meczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2014 Statystyki podliczone do 26.11 włącznie jak coś się nie zgadza to pisać. PS. Z tabeli zostały usunięte osoby, które nie podadzą regulaminowych 9 typów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 27 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Listopad 2014 (edytowane) niestety mój dzisiejszy typ chyba do usunięcia, bo zapomniałem, że mecze są o 21:05 a 19:00 a nie 19:05, ale na swoją obronę chcę powiedzieć, że faktycznie typ został wysłany przed czasem, a jak wiadomo czaspokazywany na forum jest chyba właśnie jakoś o 2 minuty szybszy od faktycznego Edytowane 27 Listopad 2014 przez mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cristiano261 Napisano 28 Listopad 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2014 poproszę o usunięcie moich zbędnych postów z 28.11.2014... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nowix Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2014 Zrobiona tabela końcowa za listopad usunąłem osoby, które nie podały regulaminowych 9 typów, jeśli coś się nie zgadza to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chemiczny Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2014 Zrobiona tabela końcowa za listopad usunąłem osoby, które nie podały regulaminowych 9 typów, jeśli coś się nie zgadza to pisać komu wysyłać dane do nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 4 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2014 komu wysyłać dane do nagrody? @ z MB + imię i nazwisko wysyłamy na pw do mózga (bigbraine777) Graty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chemiczny Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2014 do kogo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henek Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2014 do kogo? Do "bigbraine777" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 5 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2014 do mnie zdajecie sobie sprawe, ze w prawym gornym rogu jest wyszukiwarka ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koopa Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2014 Wczoraj tzn dnia 05.12.2014 do analizy zapomniałem zamieścić linka http://obstawianie.com/topic/20513-2-liga-i-ligi-ni%C5%BCsze/page-8,byłbym wdzięczny za uzupełnienie mojej pomyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brusiak Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2014 Mam pytanie czy możecie dodać do konkursu bukmachera Betano.com mają fajną ofertę i rynek który mi odpowiada RR. Reklamujecie go na swojej stronie jest np na polecanych bukach u góry strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 6 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2014 Mam pytanie czy możecie dodać do konkursu bukmachera Betano.com mają fajną ofertę i rynek który mi odpowiada RR. Reklamujecie go na swojej stronie jest np na polecanych bukach u góry strony. Nie ma problemu, zaraz dodam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 dostalem tylko 1PW, do tej pory za listopadowy Pewniak Dnia, pozostale 2 osoby, slac @ z danymi na skrilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butelkaodpiwa Napisano 8 Grudzień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2014 jak nikt sie nie zglosi to daj cynk. ja podam swoje dane hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi