INTELOWIEC Napisano 4 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2014 Ale dałem d... z tym Portoryko dzisiaj - co oni grali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 4 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2014 nie wiem czemu ale buk się nie pojawił a było zaznaczone że WilliamHill ... Jest o tym info http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm#1902217 Nazwa się wyświetla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kimbo Napisano 5 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2014 Z typem na Brazylie chodziło o -2,5 seta, przepraszam za pomyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 6 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2014 Proszę o dopisanie, doklejenie do mojej analizy tego linku: http://obstawianie.com/us-open-2014-vt129532,50.htm potwierdzającego zamieszczenie analizy również w odpowiednim dziale, z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 6 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Wrzesień 2014 Dyscyplina: SiatkówkaSpotkanie: Belgia - Iran Typ: powyżej 179,5 punktów No ja j..., 179 padło [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2014-09-07, 01:24 ] .. dział pytania i uwagi? Dzięki, za następne takie posty nie związane z tematem pójdą ostrzeżenia, bany itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 7 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2014 Masz jakiś problem człowieku? Można normalnie zwrócić uwagę, a nie w ten sposób ok? Nie musisz tu ironicznie dziękować ani straszyć banem, bo nie jestem użytkownikiem, który na bana zasługuje. Proszę powiedzieć w takim razie, gdzie zamieszczać komentarze do typów dnia, bo nie widzę takiego miejsca, a jeśli tu nie można, to proszę założyć odpowiedni temat w konkursie. Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 7 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2014 Proszę powiedzieć w takim razie, gdzie zamieszczać komentarze do typów dnia, bo nie widzę takiego miejsca, a jeśli tu nie można, to proszę założyć odpowiedni temat w konkursie. Myślę, że ten byłby odpowiedni http://obstawianie.com/bez-cenzury-vt119845,850.htm#1905264 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 7 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2014 Spoko, racja, przepraszam za spamowanie w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 7 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Wrzesień 2014 http://obstawianie.com/euro-2016-kwalifikacje-vt129745.htm#1905448 Zapomniałem dodać linku do analizy z dnia 07.09.2014 jeżeli możecie to go dodajcie, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owenzks Napisano 9 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Wrzesień 2014 http://obstawianie.com/rozgrywki-mlodziezowe-vt7708,75.htm#1905808 proszę o dodanie linku do mojej analizy 09.09.2014 missclick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 12 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Wrzesień 2014 ktoś podlicza typy? bo nie wiem ile jestem na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 14 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2014 Poproszę z zmianę daty w moim typie w temacie 15.09 gdyż została z wczesniejszego dnia, po prostu korzystam z szablonu i zapomniałem jej zmienic, mecz oczywiście jest w odpowiednim temacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeckob10 Napisano 14 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Wrzesień 2014 W moim typie na dzień 14.09 miał być bukmacher Unibet a dopiero teraz zauważyłem że go nie dopisałem więc proszę o dopisanie bukmachera Unibet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jeckob10 Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2014 Coś jest nie tak.Cały czas wpisuje nazwę bukmachera a po dodaniu typu nazwa znika.Teraz w dniu 16.09 bukmacher w moim zakładzie to Unibet więc proszę o poprawienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2014 Nazwa się wyświetla, nie raz o tym już było mówione... Tutaj wyjaśnienie: http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm#1902217 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owenzks Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2014 Proszę o usunięcie typu z dnia 17.09.. wkleiłem tam przez przypadek analizę z dziś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kimbo Napisano 16 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Wrzesień 2014 Powiem tak żenada, miałem typ Brazylia-Finlandia -2,5 po 1,53 podany buk podane wszystko, napisałem ttutaj, że nie dodałem iż jest to -2,5 seta i co jest robione, usuwany jest mój post z typu dnia. Żeby było jasne, napisałem specjalnie osobie sprawdzającej o zaistniałej sytuacji. Na chwilę obecną zachowanie osoby sprawdzającej to żenada. Nie po to człowiek podaje najlepsze perełki dnia w tym dziale, żeby później były tematy usuwane. Nie jest to piłka nożna która jest nieprzewidywalna, nie jest to hokej. Proszęo przywrócenie tamtego postu i rozliczenie go jak i tego 1, o którym wpomniałem tak jak być powinno bo jest coś nie w porządku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2014 Powiem tak żenada, miałem typ Brazylia-Finlandia -2,5 po 1,53 podany buk podane wszystko, napisałem ttutaj, że nie dodałem iż jest to -2,5 seta i co jest robione, usuwany jest mój post z typu dnia. Żeby było jasne, napisałem specjalnie osobie sprawdzającej o zaistniałej sytuacji. Na chwilę obecną zachowanie osoby sprawdzającej to żenada. Nie po to człowiek podaje najlepsze perełki dnia w tym dziale, żeby później były tematy usuwane. Nie jest to piłka nożna która jest nieprzewidywalna, nie jest to hokej. Proszęo przywrócenie tamtego postu i rozliczenie go jak i tego 1, o którym wpomniałem tak jak być powinno bo jest coś nie w porządku. Yyy możesz powiedzieć o jakiej żenadzie Ty tu mówisz? Przecież Twój post jest zaliczony 5.09.2014 Brazylia - Finlandia Więc o jakim usuniętym poście tu mowa? Bo nie mam pojęcia o co Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2014 Kiedy można się spodziewać jakiejś tabelki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2014 Pytanie jak u kolegi wyżej, wiadomo sporo z tym pracy ale kiedy można się spodziewać jakiejs tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 17 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Wrzesień 2014 Jak widzicie rozliczyłem 12 dni września, a tabelkę ma zrobić drugi mod.. Już wysłałem mu PW, w najgorszym wypadku ja to podliczę jak do jutra nie da rady. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodek02 Napisano 19 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Wrzesień 2014 proszę o dodanie daty w typie i dyscypliny powinno być. Dyscyplina:Tenis WTA Tokio 19.09.2014 11:00 Spotkanie: Kerber - Cibulkova Typ: Cibulkova Kurs: 3.1 Bukmacher: Pinnacle Sports Analiza: Dziękuję. [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2014-09-20, 14:36 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanleyLevy Napisano 20 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2014 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-20092014-vt129562.htm#1908769 namieszałem troche. w pierwszym zła godzina, w drugim brak linku -.- [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2014-09-20, 14:35 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubakopl Napisano 20 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2014 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-20092014-vt129562.htm zapomniałem dodać buka - Bet365 [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2014-09-20, 14:34 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 20 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Wrzesień 2014 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1908963 Staty do 19.09 :uwaga: :uwaga: :uwaga: Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciampek14 Napisano 22 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Wrzesień 2014 W dniach 23 i 24 września prosiłbym o edytowanie moich postów i dodanie linków, które podałem niżej w właśnie tych dwóch dniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość lukkaz Napisano 26 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2014 Kiedy można spodziewać się kolejnej aktualizacji tabeli? Zbliża się weekend a edycja wkracza w decydującą fazę - fajnie wiedzieć na czym sie stoi :> Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Wrzesień 2014 Czy używający adblocka widzą już nazwy bukmacherów (szczególnie: Betsson, Unibet, Bet365 i williamhill) w postach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2014 Wklejcie mój link do postu wyżej,dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Greg191 Napisano 1 Październik 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Październik 2014 Jeśli można, to prosiłbym aby do mojego typu dnia dodano link z analizą znajdującą się w tym dziale "Piłka nożna » Wielka Brytania » Championship - Anglia". Niestety nie mogę wklejać linków. Z góry dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi