peterson Napisano 25 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2014 Mam źle podliczone punkty, powinno być 242 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 25 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2014 Mam źle podliczone punkty, powinno być 242 u mnie masz 242 do 22 czerwca moze poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 25 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2014 a nie sory %- mam tak jak tutti Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 27 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2014 tabela zaktualizowana do 24 czerwca włącznie...końcową tabelkę stworzy yaras, bo ja wyjeżdżam na urlop na 2 tyg...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2014 Oficjalnie mogę już napisać że lipiec - sierpień pauza w Pewniaku Dnia Wracamy we wrześniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 28 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2014 Typy na 28.06.2014 bukmacher to Bet365 a nie Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 29 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Czerwiec 2014 Czy jeżeli ktoś podał przede mną typ na Wynik meczu/Obie drużyny zdobędą bramki : Holandia / Tak to czy ja mogę podać analizę na zwycięstwo Holandii w tym meczu, czy będzie to się niejako pokrywało z typem innego użytkownika? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2014 Czy jeżeli ktoś podał przede mną typ na Wynik meczu/Obie drużyny zdobędą bramki : Holandia / Tak to czy ja mogę podać analizę na zwycięstwo Holandii w tym meczu, czy będzie to się niejako pokrywało z typem innego użytkownika? Wiem, że po fakcie ale spokojnie możesz podać na zwycięstwo Holandii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2014 Z tego co pamiętam to w zeszłym roku też miała być przerwa, a jednak konkursy się odbyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2014 Yaras chyba si pomyliłes w podliczeniu bo ta Holandia wygrała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianABCH Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2014 Yaras chyba si pomyliłes w podliczeniu bo ta Holandia wygrała No u mnie też Holandia i Meksyk strzeliły i Holandia wygrała a mam -200pkt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2014 No u mnie też Holandia i Meksyk strzeliły i Holandia wygrała a mam -200pkt Hehe Yaras pewnie za wcześniej telewizor wyłączył, a tu Meksyk przegrał wygrany mecz w samej końcówce. Wniosek trzeba mecze oglądać do końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 30 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2014 proszę o poprawienie w moim dzisiejszym typie kursu na 2.10 z 1.97 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 1 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2014 Oglądałem do końca Nie wiem coś mi się ubzdurało że tam dogrywka była, już poprawione Do jutra postaram się zrobić tabelkę peace Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 4 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Lipiec 2014 Staty za miesiąc czerwiec: http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1890598 24 godziny na reklamacje.. Graty dla najlepszych [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2014-07-07, 09:52 ] PW za mailami do Skrilla do mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2014 Jasnie wielmozni, znajda czas by podeslac PW z danymi na skrilla ? jedna zgloszenie mam , na reszte czekam 48h edit: ostal sie jeszcze jeden spoznialski jest progres Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianABCH Napisano 8 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2014 Jeżeli nie zgłoszą się czy nagroda przechodzi na 4 i 5 miejsce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2014 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzosz1987 Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2014 kasa na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FromZeroToHero Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2014 U mnie również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 11 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Lipiec 2014 dane wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 31 Lipiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2014 Gramy w sierpniu czy dopiero za miesiąc ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 31 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Lipiec 2014 Jak zwykle od września Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 Mam małą propozycję - skoro konkurs nazywa się Pewniak dnia i na pewno powinien odzwierciedlać przemyślenia i umiejętności wszystkich typujących, może by tak zmienić nieco formułę? Bo pomyślmy - co to za pewniak dnia, skoro ja mam jakiś mecz w głowie i, mówiąc w slangu, czuję go, po czym patrzę w temat na dany dzień i taki mecz jest już przez kogoś podany? Co więcej - zazwyczaj wszystkie ciekawe spotkania na dany dzień są bardzo szybko wyczerpywane i nie ma za bardzo z czego wybierać, no i konkurs również staje się loterią. Moja propozycja polega na tym, żeby każdy zakładał swój temat, w którym podawałby swoje pewniaki dnia i analizy (oczywiście wklejanie analiz do tematów to obowiązek), bez oglądania się na typy innych uczestników. Skoro ja uważam, że dany mecz jest pewniakiem dnia, to powinienem go móc swobodnie zamieścić Co o tym sądzą szanowni admini? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 Takie rzeczy to w kuponach sobie można podawać Konkurs był, jest i będzie w obecnej formie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 Intelowiec, większość pewniaków tutaj to duże kursy, więc na pewno zdążysz coś swojego wybrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 27 Sierpień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2014 Nie no spoko - ja grałem już w pewniaka wcześniej, ale teraz postanowiłem zacząć trochę więcej się udzielać na forum i stąd propozycja. Nie było pytania - w obecnej formie też jest super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owenzks Napisano 1 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2014 Proszę o usunięcie mojego wpisu na dzień 02.09 .. Enter poszedł niechcący.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kimbo Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2014 nie wiem czemu ale buk się nie pojawił a było zaznaczone że WilliamHill ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lumaro Napisano 3 Wrzesień 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2014 nie wiem czemu ale buk się nie pojawił a było zaznaczone że WilliamHill ... Pewnie masz Adblocka i dlatego nie widac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi