StanleyLevy Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2014 Nie zebym cos mowil, ale cos tabela ostatnio kuleje Raz na 10 dni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2014 Przydałaby się aktualizacja, bo zapowiada się ciekawa końcówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 26 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Maj 2014 tabela zaktualizowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dunczyk Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2014 Dyscyplina: Piłka nożna – Norwegia, 1. DivisjonSpotkanie: Alta IF - Hammarkameratene Typ: 1 Kurs: 2.34 Bukmacher: Pinnacle Godz. 18:00 Data: 29.05.2014 w trakcie wysyłania postu, albo zaraz potem, kurs spadł na 2.28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2014 tabela zaktualizowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanleyLevy Napisano 29 Maj 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2014 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-30052014-vt128690.htm#1882939 Bet365. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2014 Niestety w dzisiejszym typie popełniłem błąd w kursie. Kurs wynosi 1.88 a nie 1.488 . Przez przypadek 4 mi się pojawiła. Proszę o poprawę tego błędu. [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2014-06-03, 16:33 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owenzks Napisano 1 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2014 http://obstawianie.com/enea-ekstraliga-2014-vt127303.htm#1883591 proszę o dodanie linku do analizy z rozmachu zapomniałem dodać [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2014-06-03, 16:33 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2014 ja tez miałem problem z linkiem... można typ bez usunąć i sorki za mały spamik post pod postem z góry dzięki [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2014-06-03, 16:47 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 2 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2014 maj podliczony, statystyki w temacie 24 godziny na zgłaszanie ewentualnych błędów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 4 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Czerwiec 2014 Proszę o usunięcie mojego pierwszego postu w temacie z dnia 5.06 (ten bez linku do analizy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2014 Czekam na 3 spoznialskiego , ktory nie raczy sie skonaktowac 48h na kontakt z danymi albo nagroda przepada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2014 hmm ... przecież wysłałem Ci PW dokładnie 2014-06-03, 13:28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2014 Wysłałem jeszcze raz ale wrzucam załącznik żeby nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2014 hmm ... przecież wysłałem Ci PW dokładnie 2014-06-03, 13:28 Był problem ze skryptem, wszystkie pw zostały automatycznie usunięte, stąd jeden z adminów nie otrzymał pw z danymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2014 hmm ... przecież wysłałem Ci PW dokładnie 2014-06-03, 13:28 Był problem ze skryptem, wszystkie pw zostały automatycznie usunięte, stąd jeden z adminów nie otrzymał pw z danymi Ależ ja nie mam żadnych pretensji tylko żeby nie było, że trzeba na mnie czekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blochupro Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2014 Czemu niektórzy dostali plusy za dobre typy i minusy za złe. Ja np nic nie dostałem ,jeszcze jakiś komentarz ?! Znam się na hokeju od 5 lat i jeżeli ktoś mi każe napisać analize to pytam po co ?! Skoro napisalem ,że 80 procent meczy wygrywaja gospodarze to powinno wystarczyć. Dobrze wytypowałem mecz a chłop ,który tutaj pisze wam pierdoły na temat hokeja to jeszcze źle je analizuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2014 Czemu niektórzy dostali plusy za dobre typy i minusy za złe. Ja np nic nie dostałem ,jeszcze jakiś komentarz ?! Znam się na hokeju od 5 lat i jeżeli ktoś mi każe napisać analize to pytam po co ?! Skoro napisalem ,że 80 procent meczy wygrywaja gospodarze to powinno wystarczyć. Dobrze wytypowałem mecz a chłop ,który tutaj pisze wam pierdoły na temat hokeja to jeszcze źle je analizuje. Pozdrawiam Jeśli znałbyś się na hokeju to bez problemu byłbyś w stanie napisać parę słów. Analiza to nie tylko stwierdzenie, że ktoś potrafi wygrać 80% meczów. Analiza to przede wszystkim rozłożenie na czynniki pierwsze takich faktorów jak: aktualna forma, sytuacja kadrowa w klubach, zwrócenie uwagi na plusy/minusy zespołów, pozasportowe aspekty i wiele innych Oczywiście bez pierdół w stylu, drużyna A jest 1 w tabeli drużyna B jest 2 ponieważ drużyna A wygrała 80% spotkań a drużyna B 60%. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blochupro Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2014 Kolego ,ale to jest finał. Tu nie ma co drążyć tematu ,każde wyjście na lód to inna gra zawodnika . Zobacz analizę gosci niżej co sie napisali a co z tego wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 5 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Czerwiec 2014 Kolego ,ale to jest finał. Tu nie ma co drążyć tematu ,każde wyjście na lód to inna gra zawodnika . Zobacz analizę gosci niżej co sie napisali a co z tego wyszło Pierwsze i najważniejsze - przeczytaj regulamin Pewniaka Dnia zanim zaczniesz brać w nim udział - http://obstawianie.com/regulamin-i-zasady-vt7376.htm . Tutaj nie chodzi tylko i wyłącznie o podawanie samych typów bo wrzucić suchy typ i przyfarcić raz czy drugi potrafi każdy, tylko co komu z takiej "analizy"? Masz wiedzę z jakiegoś zakresu to się nią podziel. Napisz chociaż kilka zdań uzasadnienia czemu grasz taki a nie inny typ żeby ludzie mieli jakieś rozeznanie czy warto Twoją propozycję rozważyć. Wiele osób wkłada tu naprawdę sporo wysiłku w przygotowanie swoich analiz, więc przez sam szacunek dla ich zaangażowania - spróbuj choć odrobinę się wysilić i napisać kilka słów więcej, zamiast ograniczać się do jednozdaniowego, oczywistego jak śnieg na Antarktydzie uzasadnienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2014 Nagrody za maj wyslane gratuluje, zamieszanie zwiazane ze skasowaniem PW, zycie gratulacje dla dobrze typyjacych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sprinter_1989 Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2014 Nagroda na koncie i wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterson Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2014 Potwierdzam, kasa na MB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 6 Czerwiec 2014 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2014 Znam się na hokeju od 5 lat i jeżeli ktoś mi każe napisać analizę to pytam po co ?! Po to, że to główna zasada działu. Suche typy możesz podawać w dziale z kuponami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cristiano261 Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2014 Nagroda przesłana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Logan13 Napisano 6 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Czerwiec 2014 Do osób rozliczających pisaliscie do mnie pw o te linki żeby je wklejać musze mieć 20 postów, jak będe je mial to od razu wklejam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torres19 Napisano 7 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2014 Proszę o dopisanie linka do mojego postu z analizą, niestety zapomniałem dodać. Post: http://obstawianie.com/typy-na-dzien-07062014-vt128949.htm#1885020 Link z analizą jest w drugim poście, który zacytowałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StanleyLevy Napisano 7 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Czerwiec 2014 Zapomniałem wkleić linka do tego postu http://obstawianie.com/typy-na-dzien-08062014-vt128948.htm#1885132 http://obstawianie.com/nhl-2013-2014-vt126206.htm#1885133 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 8 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Czerwiec 2014 Poprosze o usuniecie pierwszego mojego postu dzisiaj(brak kursu)...Dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blochupro Napisano 12 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Czerwiec 2014 irytuje mnie sytuacja gdy typ dnia pojawia się 30 min przed meczem . Moim zdaniem nie powinien być brany pod uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi