Power30 Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2014 Wkradła się pomyłka i powinno być: Typ: Angers/Angers (HT/FT) http://obstawianie.com/typy-na-dzien-27012014-vt127081.htm#1825447 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 27 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Styczeń 2014 Wkradła się pomyłka i powinno być: Typ: Angers/Angers (HT/FT) http://obstawianie.com/typy-na-dzien-27012014-vt127081.htm#1825447 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 tabela zaktualizowana coraz ciekawiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodek02 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 Niektórzy gracze chyba nie wytrzymują ciśnienia bo ską Landzat 21 znalazł kurs 3.0 na Flipkens pozostanie jego słodką tajemnicą! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 Zapomniałem dodać bukmachera do mojego typu, tuti jak możesz to dodaj Bet365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 noo w becie chyba nie było takiego kursu kolego, w sumie w innych bukach raczej też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 noo w becie chyba nie było takiego kursu kolego, w sumie w innych bukach raczej też Wpisałem Flipkens, a kurs z 2-0 Jak możecie to zmieńcie buk na Bet365 i kurs na @1.75. Przepraszam za zamieszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 No pewnie, że nie było, wczoraj przy wystawianiu kursu maks było 2.1, dzisiaj najwięcej oferował wh 1.83 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 Nie było, to fakt. Po prostu wrzuciłem typ na Flipkens, ale źle kurs wpisałem. Kurs na Flipkens @1.75. Jeśli można zmienić byłbym wdzięczny, jeśli nie będzie się liczył to rozumiem. Decyzja należy do prowadzącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 Nie było, to fakt. Po prostu wrzuciłem typ na Flipkens, ale źle kurs wpisałem. Kurs na Flipkens @1.75. Jeśli można zmienić byłbym wdzięczny, jeśli nie będzie się liczył to rozumiem. Decyzja należy do prowadzącego niestety nie mogę Ci zaliczyć tego, że najpierw napisałeś kurs 3,00 na zwycięstwo, a to był na wynik 2-0, potem o godzinie 12:20 piszesz, że tak naprawdę to stawiałeś na zwycięstwo, kiedy to w meczu zrobiło się 1-1 a więc tym samym ...muszę być fair wobec wszystkich dlatego uznaję, że twoim typem było 2-0 dla Flipkens i tak też będzie rozliczone...następnym razem można sprawdzać czy analiza jest dobrze napisana i w razie pomyłki pisać w tym temacie- a ja poprawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Landzaat21 Napisano 29 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Styczeń 2014 Sam chyba do końca nie wiem co tam miało się znaleźć. A odpisałem o tej porze, ponieważ zajrzałem do tematu i zobaczyłem,że coś nie tak z kursem jest. Nie ma problemu, liczy się gra fair i z tym się zgadzam. Sam sobie jestem winien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Sam chyba do końca nie wiem co tam miało się znaleźć. A odpisałem o tej porze, ponieważ zajrzałem do tematu i zobaczyłem,że coś nie tak z kursem jest. Nie ma problemu, liczy się gra fair i z tym się zgadzam. Sam sobie jestem winien Fajnie, że przynajmniej potrafisz przyznać się do błędu, a nie tak jak niektórzy ciągle upierają się przy swoim tabela zaktualizowana kolejne osoby które nie mają już szans na napisanie 9 analiz w tym miesiącu nie są uwzględnione w tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubsoneiro Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Pytanko: 31.01.2014r. też obstawiamy? - bo jeśli tak, to nie ma tematu Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Pytanko: 31.01.2014r. też obstawiamy? - bo jeśli tak, to nie ma tematu Pozdro obstawiamy temat jest na 2 stronie bo utworzyłem tematy na luty i styczniowe zjechały musisz zjechać na dół i tam masz po prawej stronie "idź do strony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubsoneiro Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Co jest gdy dwóch użytkowników ma taką samą ilość punktów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 30 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2014 Co jest gdy dwóch użytkowników ma taką samą ilość punktów? wygrywa osoba z lepszą skutecznością Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 tabela zaktualizowana powodzenia w ostatnim dniu miesiąca niech wygra najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Graty lukas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Była dobra końcówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gargii Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Gratki dla wygranych, ja to już ostatnie dni ryzykowałem jak widać bez skutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alibaba Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Graty lukas czyżbym miał wygrać w tym miesiącu? Panowie gratulacje należą się dla wszystkich typujących, bo była na prawdę zacięta walka do samego końca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubsoneiro Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Gratulacje lukas, kaziu i wszyscy inni obstawiający w tym miesiącu Dzięki Wam emocji nie zabrakło aż do końca! Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Nienawidzę was czuję duży niedosyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 31 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Styczeń 2014 Jako że też byłem chwile na podium dzięki za niezłą zabawę i jedziemy dalej w tym miesiącu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubsoneiro Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2014 A jak z nagrodami, bo gram po raz pierwszy w Waszym konkursie? Widzę tylko gdzie i do kiedy są wypłacane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2014 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-01022014-vt127448.htm#1828012 Może ktoś mi edytować w tym temacie Typ: Aston Villa Kurs: 7.00 na Typ: Aston Villa DNB Kurs: 4.50 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2014 Styczeń rozliczony 24h na ewentualne zgłaszanie poprawek gratulacje dla pierwszej trójki, czyli lukasa1958, Kubsoniero i kaziu_boss ale również gratulacje dla wszystkich za walkę w tym miesiącu może w lutym innym szczęście i skuteczność dopisze choć i zwycięskiej trójce tego życzę ja w tym miesiącu dałem wam lekkie fory o czym świadczy wynik w tabeli, ale jak to mówią- ostatni będą pierwszymi jeszcze raz gratulacje A jak z nagrodami, bo gram po raz pierwszy w Waszym konkursie? Widzę tylko gdzie i do kiedy są wypłacane dane do Skrilla wysyłamy do bigbraine777 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kubsoneiro Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2014 Problem w tym, że jestem na forum od 15.01.2014r. i nie mogę wysyłać jeszcze wiadomości na PW Jak mogę skontaktować się z bigbraine777? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 1 Luty 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Luty 2014 Problem w tym, że jestem na forum od 15.01.2014r. i nie mogę wysyłać jeszcze wiadomości na PW Jak mogę skontaktować się z bigbraine777? wysłałem ci na pw mojego maila tam mi prześlij swojego maila i dane do skrilla a ja prześlę go jutro do mózga, jak nikt nie zgłosi jakichś pomyłek w tabeli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi