ArturowskyCFC Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2013 podaje link do analizy bo zapomnialem dodac w pewniak dnia http://obstawianie.com/bulgaria-vt122544.htm#1809081 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2013 Jest szansa na jakieś tabelalizejszyn na dniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 16 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Grudzień 2013 alvaro jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2013 W najbliższych dniach będą staty aktualizowane na bieżąco, remont w domu i ciężko z dostępem internetu Ale nadrobię w tym tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2013 yaras_ nie ma problemu. Połowa miesiąca także chętnie bym zobaczył jak mi idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2013 Do 16 grudnia wszystko podliczone i wpisane do tabeli. Jeśli są jakieś błędy piszcie, będę na bieżąco poprawiać odciążyłem troszkę yarasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2013 Sory ale czemu moj typ z 4 grudnia jest rozliczony jako przegrany skoro był wygrany może mi to ktoś wyjaśnić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2013 Sory ale czemu moj typ z 4 grudnia jest rozliczony jako przegrany skoro był wygrany może mi to ktoś wyjaśnić? sorka mój błąd...nie wiem jak to przeczytałem wcześniej, ale rozliczyłem to jako strzły celne gości tylko...a twój typ był na sumę w meczu strzałów celnych, a było ich w sumie 10 a więc typ na poprawię w tabeli przy następnej aktualizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2013 Ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2013 Do 16 grudnia wszystko podliczone i wpisane do tabeli. Jeśli są jakieś błędy piszcie, będę na bieżąco poprawiać odciążyłem troszkę yarasa Mega robota Sam wiem ile to czasu zajmuje czasami, jak się kilka dni nazbiera, więc.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 17 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Grudzień 2013 Mega robota Sam wiem ile to czasu zajmuje czasami, jak się kilka dni nazbiera, więc.. coś w pracy robić trzeba, jak się nudzi a tak na poważnie to do 24 grudnia mogę podliczać i aktualizować tabelę, skoro masz zapierdziel z remontem potem wyjeżdżam i będę dopiero po nowym roku tak więc prześle ci tabelki na maila bliżej świąt i od 25 do 31 podliczysz w wolnym czasie i dasz końcową tabelę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tajemniczy Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 Proszę o usunięcie mojego typu na dzień 21.12.2013 : " H2H (Wolfgang Loitzl - Dmitri Vasilliev) : Loitzl będzie wyżej sklasyfikowany " (1 typ w temacie). Powodem jest nie pojawienie się Vassilieva w Engelbergu, w związku z czym, chciałbym spróbować innego typu na dzień jutrzejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 20 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Grudzień 2013 Proszę o usunięcie mojego typu na dzień 21.12.2013 : " H2H (Wolfgang Loitzl - Dmitri Vasilliev) : Loitzl będzie wyżej sklasyfikowany " (1 typ w temacie). Powodem jest nie pojawienie się Vassilieva w Engelbergu, w związku z czym, chciałbym spróbować innego typu na dzień jutrzejszy. zrobione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2013 W dniu dzisiejszym są typy na Polskę X2 oraz, że wygra z ewentualną dogrywką ja uważam, że mogę podać typ na Polki, że wygrają w regulaminowym czasie gry, gdyż moim zdaniem te typy się nie wykluczają, proszę o szybką odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2013 W dniu dzisiejszym są typy na Polskę X2 oraz, że wygra z ewentualną dogrywką ja uważam, że mogę podać typ na Polki, że wygrają w regulaminowym czasie gry, gdyż moim zdaniem te typy się nie wykluczają, proszę o szybką odpowiedź możesz podawać więcej możliwości nie będzie no chyba że handicapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 22 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Grudzień 2013 Całe obstawianie.com wspiera, analizuje dziś pod Polki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2013 Do 24 grudnia wszystko podliczone i tabela w temacie ja wyjeżdżam a dalej będzie rozliczać yaras Wesołych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturowskyCFC Napisano 25 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Grudzień 2013 witam w temacie pewniak dnia na dzis 25.12 napisalem dyscyplina hokej khlq << prosze o usuniecie literki q z khl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sensejjag Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Grudzień 2013 mecz Kortijk - St. Liege o 20 a nie jak napisałem o 20-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmi Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2013 Wiadomo jak na dzień dzisiejszy wygląda tabela? ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 28 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Grudzień 2013 emmi właśnie yaras będzie podobno dopiero po Nowym Roku także wtedy będzie wszystko wiadomo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Grudzień 2013 Poproszę o poprawę w moim typie z 30 grudnia daty a mianowicie miesiąca w niej z 09 na 12. Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 30 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2013 Poproszę o usunięcie mojego pierwszego postu w dniu 31.12 ponieważ zapomniałem wkleić linku z działu tematycznego, wysłałem pod spodem jeszcze raz już z linkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość sensejjag Napisano 1 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2014 prosze o zmianę daty w moim poście z 1 stycznia na 01.01.2014 16-30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 Powróciłem ze świątecznego urlopu widzę, że grudzień nierozliczony tak więc postaram się dzisiaj zamknąć tamten rok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość delpiero88 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 Grudzień podliczony Gratulacje dla zwycięzców Jeśli będą jakieś błędy w tabeli to piszcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 tuti88 jak dla mnie błędów nie ma bo mi wyszło podobnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 3 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Styczeń 2014 W grudniu poziom wysoki,póki co też na razie imponujące wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
owenzks Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2014 mam pytanie dlaczego nie jestem uwzgledniony w tabeli styczniowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 5 Styczeń 2014 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2014 Jak coś to wysłałem do bigbraine777 dane odnośnie PW bo chyba do 5 zawsze się wysyłało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi