maer Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2013 A ostateczne podliczenia za Listopad kiedy będą? I gdzie prowadzący Pytanie z innej beczki jak tu dodać Avatar bo jakoś nie mogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2013 A jednak się udało avatar juz jest w końcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dwikiel Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 Jeżeli w jednym z buków mam typ na ilość celnych strzałów to mogę do niego napisać analizę? Buk oczywiście jest dozwolony w konkursie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
scorpi Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 Jeżeli w jednym z buków mam typ na ilość celnych strzałów to mogę do niego napisać analizę? Buk oczywiście jest dozwolony w konkursie możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mln Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 Jeżeli w jednym z buków mam typ na ilość celnych strzałów to mogę do niego napisać analizę? Buk oczywiście jest dozwolony w konkursie tak, możesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 możesz nawet typować rzut beretem, jeżeli uważasz że to pewniak dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Grudzień 2013 A ostateczne podliczenia za Listopad kiedy będą?I gdzie prowadzący Byłem niedostępny kilka ostatnich dni.. Jutro wszystko nadrobię, pojawi się też generalka za listopad. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Malin Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2013 Prosiłbym o zmiane godziny w dzisiejszym spotkaniu Karabukspor - Hacettepe z 19:00 na 17:00 z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2013 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-05122013-vt126874.htm#1806627 Prosiłbym o zamianę linku pod typem na ten http://obstawianie.com/euroliga-2013-14-vt126548.htm#1806633 ponieważ z rozpędu skopiowałem typ do tematu z Eurocup zamiast do tematu z Euroligą. Przy okazji można też poprawić opis (Koszykówka, Euroliga). Reszta jest cacy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2013 Staty za miesiąc LISTOPAD podliczone http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1800053 1. mrx 2. darak 3. Soderling Tak wygląda podium, graty dla najlepszych, brawa za walkę do końca dla całej reszty Na wszelkie reklamacje czekam 24h... @ z MB + imię i nazwisko wysyłamy na pw do mózga (bigbraine777) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 5 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Grudzień 2013 yaras czemu nie usuwasz ze statystyk tych, którzy nie zakwalifikowali się do gry (mniej niż 9 analiz)? albo po co umieszczać w statach kogoś kto napisał pierwszą analizę np. dopiero 26 dnia miesiąca, przecież wiadomo, że dni mu nie wystarczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 Powiem Ci że poprzednicy co prowadzili konkurs też nie usuwali tych osób i tak zostawiłem Choć faktycznie zawsze można to zmienić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
butelkaodpiwa Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 prosze usunac moj typ w pewniaku dnia z dnia 7.12.2013 dotyczacy meczu piast-korona. typ umiescilem w popranej dacie tj. 6.12.2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henek Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 Moja analiza na dzis a raczej bukmacher to B e t 3 6 5 sry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 Myślę, że można zrobić cotygodniową aktualizację konkursu "Pewniak Dnia" min. kto ile oddał typów, czy jest dalej brany pod uwagę oraz punktacja. Oczywiście jest to tylko propozycja także nie atakować od razu na wstępie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 Myślę, że można zrobić cotygodniową aktualizację konkursu "Pewniak Dnia" min. kto ile oddał typów, czy jest dalej brany pod uwagę oraz punktacja. Oczywiście jest to tylko propozycja także nie atakować od razu na wstępie. No i taka aktualizacja statystyk ma miejsce w miarę moich "czasowych" możliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Power30 Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Grudzień 2013 Proszę o skorygowanie godz. meczu na 16 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-07122013-vt126902.htm#1807235 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rubinho Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 Proszę o dodanie nazwy bukmachera w moim dzisiejszym typie. Kurs wziąłem z bet 365. Z góry dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 yaras_, ok! Wiesz, jestem tutaj nowicjuszem także spokojnie wszystko ogarnę ale nigdy nie zadaję pytania zanim nie spróbuję znaleźć odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rubinho Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 No i o dodanie linka do analizy zamieszczonej w odpowiednim dziale http://obstawianie.com/holenderska-eredivisie-vt123320,50.htm#1807711 Sorry, to przez późną godzinę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leinad Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 pewniak dnia 8.12.2013 lechia gdańsk - legia warszawa. Proszę o zmianę kursu na 1,95, buk Expekt. Teraz zauważyłem, że z Bet365 nie podajemy kursów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 8 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Grudzień 2013 Leinad, podajemy kursy z Bet365. Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2013 Piłka Ręczna- Polska Liga godzina 18:00 Chrobry Głogów- Wisła Płock typ :1 kurs 1.71 Bet365 Dziś w Polskiej lidzę Piłki ręcznej dojdzie do meczu pomiędzy zespołem z Głogowa a z Płocka. Według mnie zdecydowanym faworytem spotkania jest zespoł z Płocka. Kurs 1.71 dla mnie jest całkowicie nie zrozumiały , ale mi pozostaje tylko z tego skorzystać. Owszem Wisła Płock ostatno nie gra najlepiej , tydzien temu zremisowała tylko z Kwidzinem a wczesnej w lidze mistrzów została zdeklasowania przez Kwidzyn. Jednak moim zdaniem Z Chrobrym już pokazą kto w Polskiej lidze rządzi po za Vive Kielce. Chrobry Głogów tego sezonu nie mają jako zbyt udanego w 5 ostatnich spotkaniach wygra tylko dwa razy , wygrywając z Zagłebiem Lubin i Piotrkowiem. A przegrali z Vive, Górnikiem Zabrze oraz Gwardią Opole. Podsumowując : kompletnie nie rozumie dlaczego sa tak wysokie kursy na Wisłę Płock, nawet biorąc pod uwagę to ze może kilku zawodników nie zagrać to z Chrobrym większych problemów nie powinny mieć. http://obstawianie.com/pgnig-superliga-kobiet-i-mezczyzn-vt126728.htm#1808192 Dopiero teraz zauwarzyłem ze pomyliłem cyferkę przy typię i zamiast "2" dałem "1". Prosiłbym o poprawę - kurs i analiza jasno mówią ze chciałem zagrać na Wisłę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emmi Napisano 9 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Grudzień 2013 W mojej analizie na 10 grudnia proszę usunąć fragment: "Pierwszy meczu obu tych drużyn zakończył się remisem po niewykorzystanym karnym przed Robina oraz zmarnowaniu kilku znakomitych szans." Informacja nieprawidłowa, pomylił mi się przebieg meczu z innym ; )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 W temacie: http://obstawianie.com/typy-na-dzien-11122013-vt126898.htm dwa razy wkleiłem analizę. Za pierwszym razem zapomniałem podać link do analizy, druga już podana poprawnie, więc proszę o usunięcie tej analizy bez linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Czyli mecz Galatasaray - Juventus który zostanie dograny jutro o 13:00 jest normalnie wliczany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Racuś1921 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 Chyba że jutro też będzie śnieżyca, miejmy nadzieje że dokończą jutro i tak jak w reg. napisane typ zostaje i bedzie rozliczony jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Torbik16 Napisano 10 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Grudzień 2013 Racuś1921 właśnie oby nie padało bo jeśli będzie to mecz przełożą na następny tydzień i wtedy pewnie będziemy mieć zwrot za ten mecz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArturowskyCFC Napisano 12 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2013 podaj elink do analizy bo zapomniales dodac w pewniak dnia http://obstawianie.com/bulgaria-vt122544.htm#1809081 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi