mbmartin Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2013 Co jeśli mecz się dziś nie odbędzie? zostanie przełożony na jutro. Czy mogę podać też typ na jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2013 Sprawdzałem wielokrotnie i nie wiem jaka jest przyczyna tego, że Bet365 się nie wyświetla (a raczej jest blokowane przez blokady reklam). Co do braku w ogóle tutaj w dziale - nie jest czasem tak, że macie coś do blokowania reklam włączone i jak napiszecie posta w dziale tematycznym to buka Wam nie wyświetla i jak kopiujecie tutaj do konkursu to po prostu kopiuje się samo "Bukmacher:" bo resztę macie zablokowaną ? Tylko, że ja mam wszystkie blokady wyłączone i np. w przypadku takim jak Tonny w dziale tematycznym widzę, że ma dodane Bet365 a w pewniaku dnia już nie Ogólnie cała reszta spoko widzę nawet te Bet365 tylko w Jego wypadku miałem taki problem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2013 Co jeśli mecz się dziś nie odbędzie? zostanie przełożony na jutro. Czy mogę podać też typ na jutro? Za ten mecz masz zwrot w dniu 6.11 a że nie podałeś zastępczego to zostaje zwrot.. Teraz możesz wybrać czy chcesz dać ten sam typ na 7.11 czy może jakiś inny, Twój wybór. Jesli chcesz ten sam to musisz go też wkleić do tematu z 7.11.. Mam nadzieję że wszystko jasne 1. Zasada jeden typ dziennie nie obowiązuje w przypadku zdarzeń anulowanych. Jeśli zdarzenie zostanie odwołane (np. krecz w tenisie przed spotkaniem czy mecz przełożony na inny termin), możecie podać zastępstwo tego typu. Czyli w tym wypadku macie prawo do jeszcze jednego typu. Oczywiście jeśli go nie podacie macie zwrot za dany dzień. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Listopad 2013 Yaras usuń mój post bez linku . Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2013 1. Brzuszek 2. cristiano261 3. Toshihiko Koga Tak wygląda podium, graty dla najlepszych Na wszelkie reklamacje czekam 24h... @ z MB + imię i nazwisko wysyłamy na pw do mózga (bigbraine777) wyslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brzuszek Napisano 8 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Listopad 2013 Kasa na koncie. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cristiano261 Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2013 U mnie też już kaska na koncie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toshihiko Koga Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2013 i u mnie konto zostało zasilone, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
klemensPFF Napisano 9 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Listopad 2013 Prosiłbym o dodanie godziny w moim typie na 10.11.2013.Czas rozpoczęcia meczu to 1:00,napisałem o tym w pierwszym zdaniu analizy lecz zapomniałem w linijce z godziną i datą.Z góry dzięki za poprawienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karel Napisano 10 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 10 Listopad 2013 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-10112013-vt126647.htm#1799297 w drugim zdaniu w analizie jest błąd, mecz oczywiście o 12:15 proszę o edycję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2013 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1800053 Staty do 10 listopada, sprawdzać Całkiem ciekawa rywalizacja się zapowiada w tym miesiącu Także GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Listopad 2013 szkoda, że nie do 11 zrobiłeś bo tam ja już lideruje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 15 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Listopad 2013 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1800053 Staty do 14 listopada GL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodek02 Napisano 16 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Listopad 2013 Przez pomyłkę wstawłlem do typów z 15.11 dwa typy typ z 15 oraz 14 . Data jest prawidłowa typ podany 14 tylko wstawiony do tematu z 15 przez pomyłkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 20 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Listopad 2013 Przez pomyłkę wstawłlem do typów z 15.11 dwa typy typ z 15 oraz 14 . Data jest prawidłowa typ podany 14 tylko wstawiony do tematu z 15 przez pomyłkę. 12. Posty z propozycjami można poprawić (pisząc kolejny post), ale należy zmienić je do godziny rozpoczęcia danego spotkania. Już komuś nie uznałem też typu gdy pomylił datę więc Tobie też niestety uznać tego nie mogę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2013 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1800053 Staty do 20.11 Ciekawie to wszystko wygląda, jeszcze kilka dni do końca miesiąca, nic tylko walczyć o pełną pulę GL! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymontom Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2013 Czy jesli rywal podal under 5,5 gola w meczu to ja moge zgrac under 6,5 gola...?Bo nie widze takiego zakazu,a chce sie upewnic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Brzuszek Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2013 Czy jesli rywal podal under 5,5 gola w meczu to ja moge zgrac under 6,5 gola...?Bo nie widze takiego zakazu,a chce sie upewnic... Możesz zagrać under 6.5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2013 To teraz ja mam pytanko Jeżeli podam w miesiącu te min. 9 analiz i w tym np. będą 2 zwroty to czy będę sklasyfikowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 21 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Listopad 2013 chyba nie bo musisz miec 9 typkow rozliczonych +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 22 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Listopad 2013 Dokładnie tak jak pisze eltondi musisz mieć 9 typów rozliczonych na +/- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
iluminati Napisano 25 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Listopad 2013 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-25112013-vt126632.htm#1803149 W opisie dyscypliny chodzi oczywiście o Portugalie. Z rozpędu mi się napisało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 26 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Listopad 2013 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1800053 Staty do 24.XI Sprawdzać! GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Listopad 2013 Zostały 2 dni do końca miesiąca, więc warto byłoby wiedzieć jak się sytuacja przedstawia: tabela nieoficjalna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Patryk23 Napisano 29 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Listopad 2013 Mój typ z dnia 29.11 wkleiłem w złym wątku bo na 30 można to poprawić ?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zur555 Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Listopad 2013 Czy w grudniu będzię konkurs aktualny>? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolti Napisano 1 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Grudzień 2013 W moim dzisiejszym typie proszę o dwie zmiany: - zmianę bukmachera na Bet365 - zmianę kursu z 1.90 na 1.80 Przepraszam za komplikację, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2013 Ponawiam pytanie, czy konkurs jest aktualny a grudniu? Gdzie jest prowadzący, kto go porwał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość alvaro Napisano 2 Grudzień 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2013 czy konkurs jest aktualny a grudniu? PD to konkurs cykliczny (na każdy miesiąc), więc raczej aktualny cały czas. Jedyne przerwy jak dotąd zdarzały się tylko w okresach wakacyjnych. Także po mojemu typujemy normalnie dalej (administracjo?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Grudzień 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Grudzień 2013 Tak, jedziemy oczywiście dalej. Jak pisałem - gdy nie ma tematu na dany dzień to można go stworzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi