eltondi Napisano 23 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Październik 2013 niski poziom jeszcze to wygram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 24 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Październik 2013 W razie jakichkolwiek wątpliwości, w kwestii wyjaśnienia: Krzysiu i typer1407 to jedna i ta sama osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cristiano261 Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 w typie poniżej, dookreślam, że chodzi o 1, na co zresztą wskazuje kurs i analiza... Dyscyplina: Piłka Nożna, Premiership Spotkanie: Chelsea – Manchester City Typ: draw no bet Kurs: 1.68 Data i godzina: 27.10.13 17:00 Bukmacher: Unibet Niewątpliwy hit tej kolejki ligi angielskiej, naprzeciw siebie gospodarze Chelsea kontra gości z Manchesteru. W tym sezonie liga angielska bardzo się wyrównała, nie ma już dominacji Chelsea czy Manchesteru United. W zasadzie każda z wielkich drużyn w Anglii może zostać mistrzem. Gospodarze są wiceliderem, zgromadzili do tej pory 17 punktów 5 2 1 , w bramkach wygląda to następująco: 14-5 z czego u siebie 10-2. Manchester City 4 miejsce 16 punktów w bramkach 20-9 z czego na wyjeździe 7-7. Jednak Chelsea do tej pory wygrała wszystkie mecze u siebie ( 4 spotkania ), natomiast goście tylko jedno. Patrząc na statystki, zdziwił mnie również jeden fakt w meczach H2H. Otóż w ostatnich 7 meczach Chelsea nie zdołała pokonać Manchesteru City ( licząc wszystkie rozgrywki – 6 zwycięstw MAN CITY i tylko jeden remis). Jak na tak klasowa drużynę myślę, że to dość zawstydzająca seria. Natomiast wydaje mi się, że w tym meczu zmienia się to na korzyść gospodarzy, a człowiekiem, który poprowadzi piłkarzy do zwycięstwa będzie Jose Mourinho. http://obstawianie.com/premier-league-anglia-vt119634,600.htm#1792566 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 26 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Październik 2013 A ja nie mam podliczonego: http://obstawianie.com/typy-na-dzien-21102013-vt126310.htm#1792051, a nuż gdzie jeszcze załapę się na przyzwoite miejsce w końcówce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2013 Jakieś staty pojawią się np. w dniu dzisiejszym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 29 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2013 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1790062 Macie Następne końcowe GL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
typer1407 Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2013 Można prosić o temat na jutro? Założyłbym, ale moderatorzy robią to tak ładnie, zgrabnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 31 Październik 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2013 Jak czasem nie ma to możecie założyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 31 Październik 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2013 Jak czasem nie ma to możecie założyć Założyłem na 2.11 żebym nie zapomniał wkleić analizy. Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Tutaj w tym typie oczywiście chodzi mi o piłkę nożna, ale zapomniałem dopisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darak Napisano 1 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Listopad 2013 proszę o usunięcie postu bez linka do analizy w dziale tematycznym w dniu 02.11 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Alvaroo1 Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Założyłem dzisiaj tutaj konto i podałem swój pewniak na 2 listopada, jednak nie mogłem wkleić linku do analizy w dziale tematycznym, gdyż mam konto mniej niż 5 dni, oraz mniej niż 5 napisanych postów Analiza poszła bez linku, ale jest ona również w dziale tematycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpioza1 Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Założyłem dzisiaj konto i podałem swoje pewniaki na 2,3,4 listopada, jednak nie mogłem wkleić linkow do analizy w dziale tematycznym, gdyż mam konto mniej niż 5 dni, postow mam wiecej jak 5, ale i tak nie moge linkow wkleic, dlaczego - niewiem. Analizy poszły bez linkow, ale sa one również w dziale tematycznym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Waski Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 U mnie podobna sytuacja jak u dwóch kolegów powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Moderatorzy wiedzą o ograniczeniach dla nowych użytkowników tak więc spokojnie wszystko będzie zaliczane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suvi Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Nie wyświetla mi bukmachera podanego przy moim typie, a mowa o Bet365 (nie podam linku, bo nie mogę). Jeśli jest nieregulaminowy (chociaż nie mam pojęcia dlaczego, ale faktycznie nie jest wymieniony w regulaminie) to przepraszam, ale dopiero teraz zauważyłem. Proszę również o usunięcie jednego mojego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Wyświetla się, adblock lub coś podobnego Ci blokuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suvi Napisano 2 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2013 Ok, dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Power30 Napisano 3 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Listopad 2013 Proszę o korektę godziny na 20:30 http://obstawianie.com/typy-na-dzien-04112013-vt126653.htm#1796548 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpioza1 Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2013 Prosze o korekte typu i kursu na wtorek - Typy na dzień 05.11.2013 Typ: PSG (HA) -2,5 Kurs: 1,85 Nie moge wkleic linku poniewaz nie minelo 5 dni od rejestracji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3r0 Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2013 http://obstawianie.com/turcja-vt119684,75.htm#1796981 Bukmacher: Unibet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2013 Widzę, że temat trochę stoi z podliczaniem. Nie szukacie pomocy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2013 Nagrody wypłacane są na Moneybookers!(do 10tego każdego miesiąca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2013 Gdzie napisałem o wypłatach? Chodzi mi o tworzenie tabel na bieżąco Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Listopad 2013 dziś jest 4ty a Ty już marudzisz o tabelkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2013 Nie ma sensu nasza rozmowa, bo ja wyraziłem chęć pomocy, a Ty wmawiasz mi coś o nagrodach, a potem zarzucasz mi marudzenie o tabelkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Henek Napisano 5 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2013 W typach na dzis wkleilo mi sie dwa razy to samo bo mi neta przycielo sry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2013 Staty za miesiąc październik podliczone http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1790062 1. Brzuszek 2. cristiano261 3. Toshihiko Koga Tak wygląda podium, graty dla najlepszych Na wszelkie reklamacje czekam 24h... @ z MB + imię i nazwisko wysyłamy na pw do mózga (bigbraine777) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2013 Dostałem informacje, że nie podaje bukmacherów. Problem polega na tym, że Bet365 się coś nie wyświetla teraz i to nie tylko u mnie, a bukmacher był na pewno podawany. Mam nadzieje, że yaras rozliczysz typy normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 6 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2013 Sprawdzałem wielokrotnie i nie wiem jaka jest przyczyna tego, że Bet365 się nie wyświetla (a raczej jest blokowane przez blokady reklam). Co do braku w ogóle tutaj w dziale - nie jest czasem tak, że macie coś do blokowania reklam włączone i jak napiszecie posta w dziale tematycznym to buka Wam nie wyświetla i jak kopiujecie tutaj do konkursu to po prostu kopiuje się samo "Bukmacher:" bo resztę macie zablokowaną ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 6 Listopad 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Listopad 2013 Dobra, ogarnąłem. Adblock mi blokował, wyłączyłem blokowanie na tym forum i już powinno być okej. Nawet o tym nie pomyślałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi