mrx Napisano 21 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Czerwiec 2013 eltondi masz racje (wgl nie wiedziałem, że tak to działa ) liczyłem raz jeszcze pkt Toshihiko Koga i teraz wyszło mi 397 po 20.06 i tak powinno być liczyłem wg rozliczeń yarasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 22 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2013 Proszę o dodanie linku do mojej analizy na 22.06 http://obstawianie.com/rozgrywki-mlodziezowe-vt7708,50.htm#1768095 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 25 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2013 Możliwość powtórnego typu jest tylko w przypadku zwrotu w tenisie w przypadku kontuzji przed spotkanie? Czy jeżeli krecz nastąpił w czasie meczu a zwrot będzie bo obstawiałem handicap gemowy to już z drugiego typu skorzystać nie mogę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 26 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2013 Możliwość powtórnego typu jest tylko w przypadku zwrotu w tenisie w przypadku kontuzji przed spotkanie? Czy jeżeli krecz nastąpił w czasie meczu a zwrot będzie bo obstawiałem handicap gemowy to już z drugiego typu skorzystać nie mogę ? Jeśli krecz nastąpił w trakcie spotkania nie masz prawa do drugiego typu. edit. Pinnacle rozlicza wszystkie zakłady w przypadku rozegrania choćby jednego seta, więc tam masz minusa, a nie zwrot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 26 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2013 Możliwość powtórnego typu jest tylko w przypadku zwrotu w tenisie w przypadku kontuzji przed spotkanie? Czy jeżeli krecz nastąpił w czasie meczu a zwrot będzie bo obstawiałem handicap gemowy to już z drugiego typu skorzystać nie mogę ? Jeśli krecz nastąpił w trakcie spotkania nie masz prawa do drugiego typu. edit. Pinnacle rozlicza wszystkie zakłady w przypadku rozegrania choćby jednego seta, więc tam masz minusa, a nie zwrot. Wszystkie dotyczące zakładu na zwycięzce meczu, a jeżeli chodzi o handicapy gemowe to jest zwrot jak najbardziej. To jest do poprawienia. [ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-06-27, 13:33 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 27 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2013 http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1767908 Staty do 25.06 Sprawdzać bo ścisk w czołówce niesamowity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 27 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Czerwiec 2013 Ferrer - Bautista mecz przełożony na jutro i pytanie nr 1: ten mecz będzie się liczył za dzisiaj i czy jutro mogę podać normalnie swój typ dnia ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2013 Ferrer - Bautista mecz przełożony na jutro i pytanie nr 1: ten mecz będzie się liczył za dzisiaj i czy jutro mogę podać normalnie swój typ dnia ??? Za ten mecz Ferrera masz zwrot za wczoraj, czyli możesz go podać na dzisiaj.. Chyba, że wolisz inny typ Twój wybór. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2013 o co chodzi z tym bukiem b-e-t 3 -6 -5 ? wpisuje w kursach patrze teraz w regulaminie juz go nie ma ? to mozna czy nie mozna wtf ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2013 o co chodzi z tym bukiem b-e-t 3 -6 -5 ? wpisuje w kursach patrze teraz w regulaminie juz go nie ma ? to mozna czy nie mozna wtf ? przecież jest w regulaminie Bet365 o co Ci chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 28 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Czerwiec 2013 no nie ogarniam ukrywa mi to słowo nigdzie go nie ma nawet jak wpisuje WTF, jesli mozna to moj typ na dzisiaj niech zostanie +2,5 z bet 365 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 30 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2013 Nie ma jeszcze tematu na 01.07 a mecz niebawem, więc wklejam tutaj i proszę o wklejenie typu, gdy już temat będzie: Dyscyplina: Piłka nożna, finał pucharu konfederacji Spotkanie: Brazylia - Hiszpania Typ: Brazylia strzeli powyżej 1,5 goli w meczu Kurs: 2,80 Godz: 01.07.2013 0:00 Bukmacher: William Hill Analiza: Jest to bardzo prestiżowy mecz, gdyż grają ze sobą gospodarz przyszłorocznych mistrzostw świata z aktualnymi mistrzami świata. Dla Brazylii jest to bardzo ważne spotkanie, gdyż pokaże na co stać tą reprezentację, jest to dla nich najważniejszy test od bardzo długiego czasu. Brazylia w tych rozgrywkach nie a problemów ze strzelaniem goli. Wyniki reprezentacji Brazylii we wcześniejszych meczach były następujące: wygrana 3:0 z Japonią, wygrana 2:0 z Meksykiem, zwycięstwo po pięknym meczu z Włochami 4:2. To były mecze fazy grupowej, a w półfinale Brazylia pokonała Urugwaj 2:1. Jak widać jeszcze nie było meczu w którym gospodarze tego meczu oraz przyszłorocznych mistrzostw świata by nie strzelili przynajmniej dwóch goli. Brazylijczycy grają odważnie, starają się ciągle atakować, lubią być przy piłce. Styl gry w połączeniu z ich ogromną mocą w ataku i pomocy powoduje to, że okazji w każdym meczu Brazylia ma bardzo dużo, co daje efekt w postaci wielu goli. Hiszpania ma mocną defensywę, ale po takim kursie over 1,5 Brazylii chyba warto zagrać. http://obstawianie.com/puchar-konfederacji-2013-vt125646,25.htm#1768933 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polepa Napisano 30 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2013 Podobnie jak kolega wyżej. Spotkanie: Brazylia-Hiszpania Typ: 1 Kurs: 2,72 Godz: 00:00 Bukmacher:Pinnacle Sports Analiza: Pojedynek mistrzów świata z budowaną na mistrzostwa świata w 2014 roku Brazylią. Brazylia gra bardzo dobrze w od początku Pucharu Konfederacji. Będą chcieli zrobić wszystko, aby pozytywnie wypaśc przed swoją publicznością w finale, oraz aby pokazać innym reprezentacjom, że w 2014 roku na własnych boiskach będą bardzo niebezpieczni. W Brazylii, bardzo dobrze spisuje się Neymar, Paulinho oraz Fred. Hiszpania natomiast, świetnie rozpoczęła Puchar Kondeferacji. Wygrali z Urugwajem 2:1, jednak z gry widać było wyraźną przewagę Hiszpanów. Dopiero w półfiale mieli duże problemy. Według mnie nie zasłużyli na awans, zdecydowanie lepiej zagrali Włosi, którzy jednak przegrali w serii rzutów karnych. Dla porównania, Brazylia pokonała Włochów w fazie grupowej 4;2. Sądzę, że dzisiaj Brazylijczycy pokonają Hiszpanów, którzy zdecydowanie gorzej wyglądają fizycznie od swoich dziesiejszych rywali. http://obstawianie.com/puchar-konfederacji-2013-vt125646,25.htm#1768935 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 30 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2013 konkursu chyba nie ma w lipcu btw sami mozecie stworzyc temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 30 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2013 Pierwsza 3 w czerwcu wg mojej tabeli: 540 seboes 524 mrx 516 (441+75 za skuteczność) jeckob10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merdalion Napisano 30 Czerwiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2013 konkursu chyba nie ma w lipcu btw sami mozecie stworzyc temat Szkoda by było, gdyby w lipcu nie było konkursu szczególnie, że ja i polepa tak ładnie zaczęliśmy . Typerzy w większości typują przez cały rok, więc może jednak będzie niespodzianka i konkurs będzie kontynuowany w wakacje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 1 Lipiec 2013 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2013 Jak zwykle lipiec-sierpień mamy przerwę w konkursach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maer Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2013 Moglibyście zrobić chociaż edycje Pewniaka Dnia z dwóch miesięcy lipcowo-sierpniową, są m.in.ligi skandynawskie i lada moment zaczną się niektóre inne ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrx Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2013 Jak, jakie i do kiedy trzeba podać dane do Moneybookers? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaziu_boss Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2013 Można by chociaż zrobić PD o typera tak jak było w tamtym roku w lipcu,jak nie da rady normalnie. W sierpniu wydaję mi się,że już będzie dużo lig do obstawiania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2013 Jak, jakie i do kiedy trzeba podać dane do Moneybookers? regulamin i poprzednie posty dadza Ci odpowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 1 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2013 Najpierw poczekajcie na oficjalne wyniki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 6 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Lipiec 2013 Jutro będą oficjalne wyniki - sorry, że tak długo musicie czekać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 7 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2013 To chyba i dzisiaj nie ujrzymy wyników. Wg moich obliczeń to mam 3 miejsce. Wygrali także jeckob10 i mrx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 8 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Lipiec 2013 No i policzyłem.. Staty za czerwiec: http://obstawianie.com/statystyki-vt118165,25.htm#1767908 1. jeckob10 2. mrx 3. soren Tak wygląda podium w czerwcu.. Gydyby seboes nie zapomniał o linkach byłby na trzecim miejscu podium, tak wskakuje na nie soren Sprawdzać!!! Na wszelkie reklamacje czekam 24h... @ z MB + imię i nazwisko wysyłamy na pw do mózga (bigbraine777) Graty dla najlepszych [ Komentarz dodany przez: bigbraine777: 2013-07-09, 16:18 ] słac dane nie spac, bo nie wysle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seboes Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2013 Eh no niestety zapomniałem o tych przeklętych linkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 9 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Lipiec 2013 Rozeslane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supertyper2012 Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2013 Czy konkurs będzie nadal kontynuowany ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2013 Czy konkurs będzie nadal kontynuowany ??? Witam, Tak, ale dopiero po okresie wakacyjnym, czyli wracamy od 1-go września. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Supertyper2012 Napisano 16 Lipiec 2013 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2013 Czy konkurs będzie nadal kontynuowany ??? Witam, Tak, ale dopiero po okresie wakacyjnym, czyli wracamy od 1-go września. pozdrawiam Dzięki wielkie za szybką odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi