Skocz do zawartości

Pytania i uwagi

Gruby

Rekomendowane odpowiedzi

W moim typie na Dzień 30.12 strasznie zawirowania z kursami wczoraj było 3,27 dziś 3,12 więc nie wiem czy tam zmienicie to czy jak ;] Pzdr!

Nic nie zmieniasz po prostu pisząc analizę wstawiasz do analizy kurs który był wcześniej a co potem bukmacher rozbi z kursami to cię nie interesuje

W moim typie na Dzień 30.12 strasznie zawirowania z kursami wczoraj było 3,27 dziś 3,12 więc nie wiem czy tam zmienicie to czy jak ;] Pzdr!

Nic nie zmieniasz po prostu pisząc analizę wstawiasz do analizy kurs który był wcześniej a co potem bukmacher rozbi z kursami to cię nie interesuje

Dokładnie wszystko wytłumaczone :)

Pzdr :piwo1:

Statystki za miesiąc GRUDZIEŃ podliczone:

http://obstawianie.com/statystyki-vt118165.htm#1719491

1. amelka87

2. butelkaodpiwa

3. Sebigi

Na wszelkie reklamacje czekam 24h...

Po tym czasie dane (adres @, imie i nazwisko) wysyłacie do Pershinga :ok:

Graty dla najlepszych :piwo1:

w moim typie na 3 stycznia spadł kurs do 1.61 proszę o poprawienie

z góry dzieki

kurs się liczy w tym czasie kiedy piszesz analize jak później się zmienia to już nikogo nie obchodzi i nie zmieniamy kursów :) pozdro

w moim poście na 4 stycznia pojawił się lekki byczek bo wklejałem z poprzedniego posta proszę o usuniecie pogrubionego zbednego wyrażenia, z góry dziękuję

Dyscyplina: Tenis - ATP Doha Półfinał

Spotkanie: David Ferrer(-1,5s.) - Nikolay DavydenkoTyp: Hearts

Typ: 1

Kurs: 1.91

Godz: 15:50

Bukmacher: PinnacleSports

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-01-05, 15:33 ]

:ok:

Proszę o usunięcie pierwszego z dwóch moich postów w temacie na dzień 4.01.2013, w którym brakuje linka do działu z analizami. Dodałem kolejny post zawierający link.

[ Komentarz dodany przez: yaras_: 2013-01-05, 15:52 ]

:ok:

mam pytanie odnosnie handicapow i under/over . Jezeli ktos podal spotkanie Przypuscmy na druzyne A ze wygra z handicapem -7.5 to czy moglbym zagrac na ta sama ekipe i tez ze wygra z handicapem ale -17.5 ( oczywiscie jest typ na ta sama druzyne ale jednak roznica 10punktow w koszykowce jest spora i tej pierwszej osobie moze to spotkanie wejsc a mi nie ) prosze o odp. Pozdro

mam pytanie odnosnie handicapow i under/over . Jezeli ktos podal spotkanie Przypuscmy na druzyne A ze wygra z handicapem -7.5 to czy moglbym zagrac na ta sama ekipe i tez ze wygra z handicapem ale -17.5 ( oczywiscie jest typ na ta sama druzyne ale jednak roznica 10punktow w koszykowce jest spora i tej pierwszej osobie moze to spotkanie wejsc a mi nie ) prosze o odp. Pozdro

Oczywiście możesz podać każdy inny handicap niż -7.5 ;)