adrianABCH Napisano 15 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2018 Dyscyplina: Piłka nożna Polska 4 liga śląska 1Spotkanie: Siewierz vs Szombierki BytomTyp: 2Kurs: 2.92Godz: 17Bukmacher: Fortuna **PEWNIAK - TAK MECZ BYŁ O 11 Fortuna BLAD MIALA..... ROZLICZONE JAKO ZWROT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 19 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2018 Tabela zaktualizowana (16.08) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sensejjag Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2018 Jesli ktoś dal juz w meczu zwycięstwo z handi to czy mozna typować na ten sam zespół ale tylko zwycięstwo? Bo kiedyś byłoby chyba zabronione, a teraz widzę że chyba mozna. Jesli nie mozna to chce zmienić swój typ z czwartku 23.08 na inny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Sierpień 2018 32 minuty temu, sensejjag napisał: Jesli ktoś dal juz w meczu zwycięstwo z handi to czy mozna typować na ten sam zespół ale tylko zwycięstwo? Bo kiedyś byłoby chyba zabronione, a teraz widzę że chyba mozna. Jesli nie mozna to chce zmienić swój typ z czwartku 23.08 na inny Można, takiego samego po prostu nie można Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2018 Ale ścisk w tabeli Wysłany update 23.08 do pershinga, także dzisiaj powinno się pojawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2018 Tabela zaktualizowana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorz223 Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2018 U mnie w tabeli powinno chyba być13/17, bo 4 nietrafione są, a nie 5. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2018 18 minut temu, grzegorz223 napisał: U mnie w tabeli powinno chyba być13/17, bo 4 nietrafione są, a nie 5. Poprawione w excelu, przy następnym update będzie ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2018 Ten typ jest trafiony,prosze to poprawis Wynik Kuba - Meksyk 86-80 a w handicapie 86-92,5 weszło jak w masełko Dyscyplina: Koszykowka Kobiety Godzina :02.30 Spotkanie : Kuba - Meksyk handicap [0 -12,5 ] Typ : 2 Kurs :2,90 Bukmacher: forBET Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rjastrzab Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2018 Mecz z 23.08 powinien być rozliczony jako trafiony. Było 0:0 Proszę również o uaktualnienie w tabeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuel24 Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2018 Mecz przełożony na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samuel24 Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Sierpień 2018 Tak teraz patrzę, że wpisalem w typie datę 25 sierpnia. Godzina itp sie zgadza. Dzień postu również. Jakies konsekwencje tego machnięcia się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 27 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2018 Nie będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2018 Tak prezentuje się walka przed końcem! 3 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Valverde Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2018 Tonny chyba nie doliczyłeś mi bonusu za cztery trafienia z rzędu. Sprawdź to proszę. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 28 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2018 Rzeczywiście nie zaznaczyłem kolorem,ale na sam koniec to jeszcze weryfikuję + do tabeli jest to wliczane dopiero na koniec miesiąca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2018 rjastrzab ma jeszcze dwa pewniaki do wykorzystania, czy będzie chciał je wykorzystać jak najlepiej? 3 dni walki jeszcze, dawno nie było takiego wyrównanego miesiąca 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zibi16 Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2018 Niestety ale jest błąd u mnie .. Nie było BTTS - -100 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 29 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2018 1 godzinę temu, zibi16 napisał: Niestety ale jest błąd u mnie .. Nie było BTTS - -100 pomyliłem z Dinamo Zagreb, dzięki za czujność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 30 Sierpień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2018 sytuacja lekko się zmieniła, walka będzie na pewno długa, dwa decydujące dni przed nami 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianABCH Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2018 Ciekawa czy moja pogoń wyszła na udana :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2018 35 minut temu, adrianABCH napisał: Ciekawa czy moja pogoń wyszła na udana :P Niestety nie, zabrakło 33 punktów, skuteczność zawiodła + brak 4 trafionych z rzędu @pershing dzisiaj wrzuci tabele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrianABCH Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2018 42 minuty temu, Tonny napisał: Niestety nie, zabrakło 33 punktów, skuteczność zawiodła + brak 4 trafionych z rzędu @pershing dzisiaj wrzuci tabele gdyby kobiety w reczna ogarnely i rzucily pod koniec na prowadzenie to by sie udalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 1 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Wrzesień 2018 Tabela zaktualizowana sierpień 2018 1 miejsce @poozon 1500 pkt dodane 2 miejsce @jack13 1000 pkt dodane 3 miejsce @grzegorz223 500 pkt dodane Adresy Skrill wysyłacie do @bigbraine777 na pw 2 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1990 Napisano 2 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Wrzesień 2018 Mój typ na 2.09, błędna godz. Powinna być 23. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TheReds Napisano 3 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2018 Typ który podałem na dzień 3 września miał rozpocząć się o 00:00 z niewiadomoch przyczyn zmienili godzinę na 23:45, a ja typ podałem jeszcze gdy widniała godzina 00:00 na livesports, nie wiem jak to mam udowodnić i czy da się sprawdzić, że taka sytuacja miała miejsce, bo po co miałbym kłamać ? Proszę o rozliczenie normalnie podanego typu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tonny Napisano 3 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Wrzesień 2018 Bukmacherzy niestety nie zawsze mają dobre godziny, należy weryfikować też inne źródła. Decyzja pozostaje bez zmian, możesz podać coś innego na dzisiaj. @TheReds Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tluczan Napisano 4 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2018 Prosze poprawic godzine w tym typie na dziś na 19,00 Z góry dziękuje Dyscyplina: Piłka ręczna Niemcy męzczyzni Godzina :13,30 Spotkanie : Leipzig - Bietigheim Typ : under 52,5 Kurs :2,44 Bukmacher: Fortuna Pewniak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1990 Napisano 5 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2018 Wskoczyła prawidłowa godzina mojego typu na 05.09, tj. 15.30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bam14 Napisano 8 Wrzesień 2018 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Wrzesień 2018 Tony, 07.09 powinienem mieć 260, a nie 250. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi