krysztalowyy Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2011 poszła kasa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yaras Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2011 wpłacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2011 wplacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel87 Napisano 30 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Grudzień 2011 wpłacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
n3r0 Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2011 Kaska do Ligi Typerów wpłacona! (31 Dec 11 16:33) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 31 Grudzień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Grudzień 2011 wpłacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 1 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2012 gdzie ten dostęp? bo bym ponabijał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 1 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Styczeń 2012 Jutro ogarnę wszystko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 2 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2012 Wysłałem linki na pw tym co wpłacili. Jak ktoś wpłacił a nie dostał to pisać na pw. Jak ktoś jeszcze chce dołączyć to ma czas do piątku bo w sobotę 1 kolejka. Wpisowe 30 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
llukkaszz Napisano 2 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Styczeń 2012 Wpłacone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Styczeń 2012 nie mogę wpłacić kasy przez skrila wyskakuje mi taki komunikat TRANSAKCJA ZABLOKOWANA Pieniądze wpłacone przy pomocy następujących metod NIE mogą być wykorzystane do płacenia za korzystanie z usług hazardowych online (np. kasyna internetowe lub zakłady): Visa / MasterCard, jeśli zadeklarowane na cele nie związane z hazardem American Express Carte Bleue JCB Środki pieniężne otrzymane ze Stanów Zjednoczonych lub ich terytoriów ??????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpak Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2012 przy wpłacie pieniedzy musisz zaznaczyć iż bedą one wykorzystywane na hazard i wtedy nie bedzie problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 7 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2012 Jak ktoś jeszcze chce dołączyć to ma czas na wpłatę do 15:00 - o 16:00 kończy się czas na typowanie 1 kolejki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 7 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Styczeń 2012 hm no coz niestety nie uda mi sie zagrać,następna będzie moja:} tylko ja tego nie widzę penninie byla taka opcja jak wpłacałem kasę na konto to cos takiego zaznaczyłem milej zabawy dla biorących udział Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radomiak1910 Napisano 8 Styczeń 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2012 wiadomo juz jaki jest podzial nagrod Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 8 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2012 Po starcie ligi piszemy tam w komentarzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi