eltondi Napisano 20 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2011 w koncu jakie wpisowe ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpak Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2011 ja też zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2011 chyba 35 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 21 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2011 35 wpisowe, każdy będzie dawał jedna propozycje na dana kolejkę i się wybierze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gromsky86 Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2011 chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 21 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Sierpień 2011 chętny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2011 Przypominam o wpłatach (czas do 31 sierpnia). Jak ktoś z tych co się wpisali zrezygnował to niech napisze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2011 Ja sie rowniez pisze w nastepnym tygodniu beda pieniadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel87 Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2011 Dorzuć BePe jeszcze range Typera dla zwycięzcy ligi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian-rks Napisano 25 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2011 można się jeszcze zapisać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 25 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2011 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 27 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2011 wplaca ktos ? czy nie mam po co tego czynic ? moze lepije zrobic jeszcze potwierdzenie jakies zapisow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Sierpień 2011 adi0984 (nie wpłacił ale wpłaci), chmielu (wpłaci), ja, pershing, mozg, Chomik. Czas na wpłatę do 31 sierpnia. Każdemu zainteresowanemu wysłałem na pw adres mb gdzie trzeba wpłacać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2011 szandek wpłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2011 llukkaszz wpłacił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
budzik1193 Napisano 28 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2011 Został mi tylko remis Barcelony w szczęśliwej siódemce i jeśli barca zremisuje u siebie co jest średnio prawdopodobne to jestem na 100%, a jeśli nie będzie remisu to nie biorę udziału. PS. Jeśli bym wygrał 170zł w szczęśliwej siódemce to BePe odlicz mi te 35zł na ligę typerów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Sierpień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Sierpień 2011 Kto wpłacił o 22:48 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 Kto wpłacił o 22:48 ? n3r0 Poza tym: - pershing - szandek - llukkaszz - chomik - Pietaszek Pominąłem kogoś? Niedługo dojdzie jeszcze mój kolega, ale musi się zarejestrować na forum, po 15 kończy zmianę, więc izi Wpłacać Panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 sorry, ale musze zrezygnowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 Co za niespodzianka Tak jak mówiłem będzie pewnie stara Gwardia plus kilka nowych twarzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebigi Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 Gdzie mogę znaleść regulamin tej ligi :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 sebig, "znalesc" pewnie nigdzie a jak chcesz znalezc, to po prostu zapytaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 regulamin pewnie taki sam jak w betcup, tylko tutaj jakos sami podajemy propozycje do kolejki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 Tak jak mówiłem będzie pewnie stara Gwardia plus kilka nowych twarzy. pobawimy się sami i tyle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzios861 Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 Ja odpadam na chwilę obecną bo nie wiem kiedy dokładnie zjadę do Polski a teraz bez neta jestem swojego, przelewu też nie mam jak zrobić ... (Proszę o wykreślenie z listy chętnych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 ja też odpadam, Hej Hej Hej tu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi0984 Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 Jak widać mało chętnych. Może Bepe coś dołożysz od forum nie wiem jakieś gadżety od bukmacherów albo jakieś vochery to znajdzie się więcej chętnych. Co ty na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 29 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Sierpień 2011 Wpłacili: - n3r0 - pershing - szandek - llukkaszz - chomik - Pietaszek - Zyleta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 30 Sierpień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2011 jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi