Gość wojtek007 Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2011 Witam Szukam chętnych do składki na serwis http://www.soccertipsmarket.net/ . W grę wchodzą typy Super Genuine Tips, cena 129$ oraz Exclusive Genuine Tips, cena 300$. Na razie chętne są 4 osoby. Docelowo poszukujemy 10 osób, składka wynosiłaby 12,9$ i 30$ za każdy typ. Skuteczność naprawdę jest bardzo dobra, a archiwum potwierdzone od kwietnia tego roku przez znajomego który gra ich typami. Czekam na kontakt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ŻYLETA Napisano 14 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2011 daj sobie spokoj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ordzien Napisano 26 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2011 Czesc, ja jestem zainteresowany to jeszcze aktualne? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Ordzien Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2011 Po krotkiej konwersacji nie z Wojtkiem, a jego kolega (rzekomo) ktory sie do mnie odezwal stwierdzam ze to jakas siema bo: jak twiedzi kolega Wojtka typy sa bez analizy...i na 99% pewne...Buhahaha. Poza tym chlopak gra w BAHu lub Unibecie wiec albo ma wyjatkowe szczescie do lapania tam super kursow albo po prostu nie wie o co kaman...lub po prostu szuka naiwnych dla zrobienia kaski... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 27 Lipiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2011 Pewnie to ostatnie Temat zamykam bo szkoda zachodu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi