krystian0016 Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2011 Witam .Jak waszym zdaniem powinien zostac rozliczony ten zakład : http://www.tennisbetsite.com/scores/stats/2011/06/02/46126.html Tutaj mozna dokładnie luknac jak toczył sie mecz i moim zdaniem zaszła tu pomyłka i w zaden sposub nie moge jak narazie udowodnic te zakład powinien byc rozliczony prawidłowo .Prosze o opinie .Facetka na czacie pisze cos ze zakład ten jest na zdobywe jakiegos tam punktu w tym gemie ale przxeciez wyraznie pisze game 3 winner ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2011 nie dziwie sie, ze nie mozesz wyjasnic tego zakladu Po 1. Bukmacherzy zawsze maja racje i baaardzo rzadko ustepuja graczom. Po 2. Jak sie pisze "sposub" to oznacza, ze ma sie problemy z ortografia, co szczegolnie utrudnia kontakt na czacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2011 Jeśli rzeczywiście chodzi o zakład wygrania 3 gemu w 2 secie to racja, pomyłka. Niemniej jednak często jest tak, że jak się stawia zakłady live to w wykazie postawionych zdarzeń masz napisaną jedynie część zdarzenia i w tym przypadku może było np "game 3 1st point winner- set 2" a pokazuje Ci tylko skróconą wersje tego wydarzenia. Mi często sie zdarza na live, że gdybym nie wiedział dokładnie co postawiłem to z treści zdarzenia ciężko byłoby do tego dojść. Generalnie życzę powodzenia w sprawie, a swoją drogą naprawdę nie ma lepszych zdarzeń do zagrania tylko stawianie na jakieś miernoty tenisowe w nieeepewnym WTA i na deser granie na żywo zwycięzce gema gdzie wystarczy chwilowa niedyspozycja zawodnika/czki i jest wtopa. Przy kkwocie 480 zł wystarczy grać kursy 1.3-1.5 single i przy średniozaawansowanej znajmości sportowej i odrobinie szczęscia w kilka dni masz z tego 1-2k, pisze z autopsji, a też nie jestem maniakiem śledzącym tabelki, statystyki itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igorr Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2011 zwycięzca trzeciego gema w drugim secie jak uj , a co chciałeś naprawde postawić? nie bylo tak że dales na ten punkt jakis a że wtopa to zacząłeś szukać dziury? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2011 Chciałem zagrac na zwyciesce 3 seta na punkty nigdy nie gram zasadnicza róznica w Sportingbet jest to iz sa dwie mozliwosci zagrania : - NP. GAME[4] WINNER -SET 1 ALBO - POINT [3] WINNER- GAME 4 -SET 1 Wiec jak widac nie moze byc tu mowy zeby było to dobrze rozliczone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bondziks Napisano 2 Czerwiec 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2011 Chciałem zagrac na zwyciesce 3 seta na punkty nigdy nie gram zasadnicza róznica w Sportingbet jest to iz sa dwie mozliwosci zagrania : - NP. GAME[4] WINNER -SET 1 ALBO - POINT [3] WINNER- GAME 4 -SET 1 Wiec jak widac nie moze byc tu mowy zeby było to dobrze rozliczone Po 1 ewidentnie widać, że zagrałeś na zwycięzce gema(możliwe też, że pkt, ale naprawdę cieżko powiedzieć), nie wiem gdzie jakiekolwiek podstawy, że na winnera seta Po 2 zwycięzce, a nie zwyciesce Po 3 Jeśli pisałeś do supportu i do tej pory nie rozpatrzyli Ci pozytywnie zakładu to nie masz na co liczyć. Ostatnio mój kumpel u buka Unibet zagrał na live jakąś piłkę ręczną za stawkę lekko ponad 500 i też rozliczyli mu zakład jako przegrany, a drużyna na którą postawił + handi= wygrana, napisałem do supportu i zaraz poprawili i poprawnie rozliczyli mu to zdarzenie, więc coś musi być nie tak z twoim domniemanym typem jak i pretensjami, że Cię oszukali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystian0016 Napisano 2 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Czerwiec 2011 zeby bylo ciekawie dodam ze przez pierwsze 3 godz zaklad rozliczony byl jako trafiony .a co do dzialu rozliczen to sprawa jest tam skierowana i caly czas czekam na odp chcialem sie tu poradzic gdyz facetka na live czacie widzi tu slowo point a jak widac jest to calkiem inny zaklad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi