krysztalowyy Napisano 23 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2011 Pora zacząć wygrywać z bukami. French Open to doskonała szansa Jak w opisie: same peffki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 23 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Maj 2011 Co prawda turniej ruszył już wczoraj, ale jakoś nie miałem okazji, żeby przyjrzeć się parom 1szej rundy. Tak więc dziś zaczynamy wygrywać (wszystkie typy biorę z Unibet) ATP: #1. N. Almagro - L. Kubot typ: Almagro -2,5 kurs: 1,72 #2. A. Haider-Maurer - R.Sweeting typ: R. Sweeting kurs: 1,92 #3. A. Murray - E.Prodon typ: Murray -2,5 kurs: 1,35 #4. E. Roger-Vasselin - L.Rosol typ: L.Rosol kurs: 1,97 WTA: #1. V.Azarenka - A.Hlavackova typ: Azarenka -1,5 kurs: 1,14 #2. A.Petkovic - B.Jovanovski typ: Petkovic -1,5 kurs: 1,5 #3. M.Sharapova - M.Lucic typ: under 16,5 kurs: 2 #4. E.Vesnina - S.Soler-Espinosa typ: Vesnina -1,5 kurs: 1,62 Pierwsza porcja pewniaczków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 24 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2011 Co prawda turniej ruszył już wczoraj, ale jakoś nie miałem okazji, żeby przyjrzeć się parom 1szej rundy. Tak więc dziś zaczynamy wygrywać (wszystkie typy biorę z Unibet) ATP: #1. N. Almagro - L. Kubot typ: Almagro -2,5 kurs: 1,72 - nie ma co komentowac. jak sie przegrywa z Kubotem, wygrywajac 2-0, to pozdro dla niego #2. A. Haider-Maurer - R.Sweeting typ: R. Sweeting kurs: 1,92 - Sweeting nie udowodnil swoich umiejetnosci, ktore wedlug mnie, sa dosc niezle. #3. A. Murray - E.Prodon typ: Murray -2,5 kurs: 1,35 - peffka #4. E. Roger-Vasselin - L.Rosol typ: L.Rosol kurs: 1,97 - Czech dal rade, choc jego gra nie byla taka, ktora pozwala mu myslec o awansie do 3ciej rundy. rowniez jak sweeting - zawiodlem sie na nim. WTA: #1. V.Azarenka - A.Hlavackova typ: Azarenka -1,5 kurs: 1,14 - nie moglo byc inaczej. #2. A.Petkovic - B.Jovanovski typ: Petkovic -1,5 kurs: 1,5 - no nie powiem Niemka pokazala, ze jednak czasem jak sie chce, to mozna. przegrywala w 2gim secie juz 2-5 przy serwisie rywalki i wyciagnela tego seta. #3. M.Sharapova - M.Lucic typ: under 16,5 kurs: 2 - Maria zgodnie z planem. po pierwszym secie bylem dosc niepewny, bo tylko 6-3. w drugim nie pozostawila juz zludzen - to ona ma wg mnie najwieksze szanse do zdobycia tytulu na kortach French Open. #4. E.Vesnina - S.Soler-Espinosa typ: Vesnina -1,5 kurs: 1,62 - ehh. szkoda gadac. Vesnina chyba nie potrafi grac w tenisa po tym co prezentowala ostatnio, myslalem ze z soler-espinosa, ktorej nie znam, da sobie rade i to gladko. przegrala Pierwsza porcja pewniaczków Pierwsza runda: Jak zwykle w takich turniejach musialy byc niespodzianki, ale po graczach takich jak Berdych czy Raonic, nie spodziewalem sie, ze moga odpasc w pierwszej rundzie. Gratuluje Kubotowi woli walki, choc nadal jest dla mnie zadnym tenisista, a Almagro jest dla mnie mistrzem Pierwsza dawka typow, na leciutki minus. Przy stawkach 100j. na kazdy typ, wychodzi -4j. Mam nadzieje, ze dalej bedzie juz tylko lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 24 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Maj 2011 Kolejna porcja typow. Zaczyna sie 2ga runda French Open. Po 1szej musze stwierdzic, ze ciezko w tym roku cokolwiek przewidywac. Tenisisci i tenisistki potrafia przegrac wygrany mecz i odwrotnie. Ale nic. Na 25maja proponuje nastepujace typy( wszystkie biorę z Bwin): ATP: #5. K. Nishikori - S. Stakhovsky typ: Czy Sergiy Stakhovsky (UKR) wygra więcej niż jednego seta? TAK kurs: 1,85 #6. M. Teixeira - R. Federer typ: Ile gemów zostanie rozegranych podczas meczu? Wiecej niz 27,5 kurs: 2,1 #7. S. Darcis - P. Petzschner typ: P. Petzschner kurs: 1,55 #8. V. Hanescu - N. Djokovic typ: Kto wygra najwięcej gemów w meczu? (zawodnik - handicap) N.Djokovic -9,5 kurs: 1,85 zwrot WTA: #5. L. Safarova - J. Goerges typ: Czy Lucie Safarova (CZE) wygra przynajmniej jednego seta? NIE kurs: 2,1 #6. C. Wozniacki - A. Wozniak typ: Ile gemów wygra w 1. secie Aleksandra Wozniak (CAN)? Wiecej niz 2,5 kurs: 1,82 #7. S. Halep - S. Stosur typ: Ile gemów zostanie rozegranych podczas meczu? Mniej niz 18,5 kurs: 1,79 #8. J. Jankvoc - V. Dushevina typ: J. Jankovic 2-0 kurs: 1,5 dodatkowo dorzucam cos z debelka : #1. Fyrstenberg/Matkowski - Benneteau/Mahut typ: Fyrstenberg/Matkowski kurs: 1,65 #2. Kubot/Marach - Lipsky/Ram typ: Kubot/Marach kurs: 1,4 - powiedzmy, ze jednak typy patriotyczne, nie daly rady, debel to nie moja dziedzina. Mam nadzieję, że 4 dzień Rolanda Garrosa przyniesie korzystniejsze rezultaty niz 3 poprzednie Nie wiem jak to wyszlo ogolnie, na pewno przez te deble, ale trudno. Nie mam juz sily tego podsumowac, jutro to zrobie + podam jakies typy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krysztalowyy Napisano 1 Czerwiec 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Czerwiec 2011 Ehh. Zaniedbalem troche ten moj temat, ale trudno. Nadeszla faza polfinalow, wiec teraz dopiero zaczyna sie zabawa. Jutro polfinaly pan, wiec daje typy z WTA (wszystkie typy z Unibetu) #1. Na Li - Maria Sharapova typ: M.Sharapova -3,5 kurs: 1,87 #2. Na Li - Maria Sharapova typ: M.Sharapova wygra 1seta. kurs: 1,6 #3. Marion Bartoli - Franscesca Schiavone typ: M.Bartoli +2,5 kurs: 1,87 #4. Marion Bartoli - Francesca Schiavone typ: Marion Bartoli wygra mecz. kurs: 2,38 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi