Gość steevens Napisano 19 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2011 Witam, Mam kupon ukash , jednak nie chcę robić zakładów a jedynie móc go spieniężyć. Czy jest jakiś bukmacher akceptujący ukash, który pozwala po wpłacie kuponu na ich stronie na wypłatę tych środków bez konieczności robienia zakładu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 19 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2011 myślę że Sportingbet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 19 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2011 Myślę że nie już raz się do mnie o coś podobnego przywalili więc ja bym nie zaryzykował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 19 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2011 widzisz to zależy od nich u mnie bez problema było wrzuciłem ukash i po dwóch dniach na konto bankowe elegancko poszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość steevens Napisano 19 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2011 dzieki chlopaki za odpowiedz, chyba zaryzykuje zatem skoro perpan-owi poszło, ewentualnie, może że warto byłoby zrobić jakiś mały zakładzik dla zamydlenia "oczu" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
---perpan--- Napisano 19 Maj 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Maj 2011 ewentualnie, może że warto byłoby zrobić jakiś mały zakładzik dla zamydlenia "oczu" ? proste, zagraj sobie coś za 10 pln poczekaj dzionek czy dwa i zleć wypłatę. Tylko jak cofną żeby nie było na mnie Bo to różnie bywa i od ich widzi mi się zależy. Ja tam wpłacałem różnymi metodami i zawsze na konto bankowe wypłacałem. zagrałem coś, nie szło to wypłacałem. Nigdy problemów mi nie robili. I za to ich lubię :mrgreen: Może Piqe nadwyrężył ich gościnność. I wpłacał z MB aby od razu wypłacić na bank, omijając prowizję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi