Skocz do zawartości

buxy

jabob

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,ostatnio zaczełem klikać na buxach i dzięki temu mam troche drobnych na granie w bukach.Niejest to jakiś extra zarobek,ale kieszonkowe co miesiąc wpada i całą kase wyklikaną na buxach przeznaczam na obstawki.Poniżej polecam najbardziej wiarygodne buxy które na bank wypłacają kase.W razie pytań piszcie na PW

synbux.gif

banner4.jpg

banner9.gif

Sign up to GatorBux today!

banner1.jpg

Polecam też pierwszy polski surfbar,niema kokosów ale zawsze coś

www.surfbar.pl/ref=55619

ban_pl_12060_268324.gif

Jesli umieszczasz banery i linki do innych stron w charakterze informacyjnym (a tak brzmi Twoj post), to nie powinny one zawierac referali (polecenia innej osoby). Jesli natomiast swiadomie je tam umieszczasz, majac nadzieje, ze ktos sie zarejestruje i klikajac bedzie ci nabijal kaske, to powinienes o tym poinformowac w poscie. A odnosnie samego klikania to trzeba to robic bardzo czesto, aby miec z tego jakis normalny profit. Znajomi pamietam klikali za 2zł dziennie poswiecajac kilka godzin, a to juz chyba akt desperacji niz chec zarobku %-)

• 1 month later...
Jesli umieszczasz banery i linki do innych stron w charakterze informacyjnym (a tak brzmi Twoj post), to nie powinny one zawierac referali (polecenia innej osoby). Jesli natomiast swiadomie je tam umieszczasz, majac nadzieje, ze ktos sie zarejestruje i klikajac bedzie ci nabijal kaske, to powinienes o tym poinformowac w poscie. A odnosnie samego klikania to trzeba to robic bardzo czesto, aby miec z tego jakis normalny profit. Znajomi pamietam klikali za 2zł dziennie poswiecajac kilka godzin, a to juz chyba akt desperacji niz chec zarobku %-)

Kolego co masz na myśli mówiąc, że jeżeli ktoś sie zarajestruje z czyjegoś reflinka to bedzie nabijał właścicielowi reflinka kase? Powiedz mi dlaczego wprowadzasz ludzi w błąd? Bo widzisz czy ty się zarejestrujesz z czystego linka czy z czyjegoś reflinka nie ma najmniejszego znaczenia, twoje zarobki będą w obydwu przypadkach takie same. Mało tego jest bardzo duże prawdopodobieństwo, że nawet jeżeli zarejestrujesz sie z czystego linka to i tak ktoś za pomoca "kup poleconego" zostanie twoim sponsorem a ty jego poleconym i wychodzi na to samo jakbyś zarejestrował sie z jego reflinka. Jednak jak już wcześniej powiedziałem ty nic na tym nie tracisz nie dzielisz sie swoimi zarobkami z tą osobą!Owszem ta osoba czerpie z tej racji ze jesteś jego poleconym profity jednak te profity nie są odejmowane od twojego konta tylko to jest jakiś procent twoich zarobków który płaci właściciel danego buxa (na którym jesteś zarejestrowany) i to jest zadość uczynienie z jego strony za to że go promujesz reklamujesz. Czyli załurzmy jeżeli sponsor(właściciel ref linka) dostaje za poleconego zadość uczynienie w wysokości 10% zarobków tego poleconego to wyglada nastepująco: polecony zarabia np. 100 zł czyli 10% ze 100 zł to 10zł i to 10zł dostaje sponsor a ty dostajesz swoje 100zł tyle ile zarobiłeś, a nie 90 zł jakby wynikało z tego co kolega wyżej pisze. dlatego nie mów ze rejestracja z czyjegoś reflinka to jest nabjianie komuś kasy bo to nie prawda. To właśnie polega na tym żeby twożyć siatki poleconych i wtedy widać efekty twojej pracy.

a zapomniałem jeszcze dodać, że baner w podpisie jest moim reflinkiem, i suma sumarum to przecież ja dodałem ten baner do mojego podpisu czyli chyba mam prawo żeby do tego żeby użyć swojego ref linka tym bardziej że nie jest to sprzeczne z regulaminem buxa, który widnieje na tym banerze. Dziwne byłoby żebym reklamował czyjegoś reflinka. racje bytu miałbyto co ty napisałeś w momencie gdyby polecony żeczywiście tracił jakiś procent swoich zarobków i oddawał go sponsorowi za to że sie zarejestrował ze sponsora reflinka. Wtedy to sie zgadzam, że byłoby to chamstwem.

A teraz przechodząc do tematu czyli sufbarów, buxtów itd. to polecam 20dollars2surf to francuski surfbar płacący w dolarach za oglądanie banerów reklamowych, obecnie jest najlepszą i najbardziej korzystną ofertą dla Polaków. 20dollars2surf posiada aktualnie ponad 200 tysięcy zarejestrowanych użytkowników i wypłaconych 360 tysięcy dolarów na konta PayPal!!!Dodatkowo codziennie daja darmowe kredyty na gre w Bingo i kolo Fortuny ,gdzie można wygrać sporą gotowkę. link do tego sufbara jest moim reflinkiem. Wystarczy kliknąć w baner w podpisie i zostaniecie przekierowani do strony sufbara. nie moge podać linka bo jestem tu nowy

jest to firma jedna z najbardziej opłacalnych a przede wszystkim wypłacalnych. bo jest takich firm w internecie mnóstwo, ale pamiętać należy, że mało która jest wypłacalna i wtedy rzeczywiście nabijamy kase właścicielowi buxa. Dlatego zanim zaczniemy z taka firmą współprace rozsądnie jest poczytać jakie są opinie na temat danej firmy.

Moim zdaniem kazdy latwy zarobek jest godny uwagi plus jeszcze jest taki,ze nie jest wymagana zadna inwestycja finansowa.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...