Mazur Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Witam, mam zamiar napisac prace licencjacka, w zasadzie juz zaczalem, mam I rodzial. Temat to: Nowoczesne Zarządzanie klubem sportowym na przykladzie FC Barcelony. Mam zarys pracy, mniej wiecej wiem jak ona ma wygladac... Gorzej z materialami odnosnie samej FCB, moze ktos pisal prace lub pisze o podobnej tematyce? Polecicie jakies materialy na temat zarzadzania w FCB? Bo ogolnie o zarzadzaniu klubem sportowym mam duzo w ksiazkach... Za kazda pomoc serdecznie dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Do kiedy masz napisać pracę? Bo zawsze możesz listownie lub mailowo skontaktować się z Barceloną. Jest szansa, że będą chcieli Ci pomóc i prześlą jakieś materiały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 21 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Do konca maja take czasu troche jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-mandato Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Nie wiem czy to możliwe ale spróbuj skontaktować się z Bakero Trochę bliżej niż Barcelona a z pewnością dowiesz się wielu ciekawych informacji Nagraj mu się na poczcie - zaśpiewaj hymn Barcelony - może oddzwoni [ Komentarz dodany przez: Mazur: 2011-02-21, 12:07 ] To juz lepiej do kowala napisac, zaprosza mnie do cafe futbol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Jeżeli czas masz to napisz maila, wyślij ładny list, że jesteś studentem, że Barcelonę kochasz ponad życie i na pewno odpiszą Nie mogą przecież olać swoich fanów, którzy wychwalają Barcelonę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Potwierdzam napisz że jesteś z Polski jesteś biednym studentem to Ci jeszcze gadżetów wyślą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pietaszek890 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Gadżety to na porządku dziennym Wystarczy tylko ładny list napisać i za darmo (nie licząc czasu, papieru, długopisu, koperty i znaczka ) wyślą Ci jakieś fajne gadżety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PiqenFrajer Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Oczywiście najpierw musisz nauczyć sie angielskiego żeby taki list napisać no i znać adres klubu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bigbraine777 Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 adres jest ez KAMP NUU, Barcelona , Chiszpania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Gadżety to na porządku dziennym Wystarczy tylko ładny list napisać i za darmo (nie licząc czasu, papieru, długopisu, koperty i znaczka ) wyślą Ci jakieś fajne gadżety piszesz list i na banko odpiszą kiedyś bawiłem się w pisanie do klubów, odsyłali gadżeciki w postaci albumów ze zdjęciami, kronik z historią, fotek na sezon z podpisami itp. Po tym jak kumpel z Borussi dostał szalik czekałem na podobną przesyłkę a Ty wrzucisz w liscie, że potrzebujesz informacji to na 100% odpiszą podstawa to dobrze napisać list Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAQ Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Mazur, nie wiem czy wiesz tylko informacje od nich to nie są wydawnictwa naukowe więc na tym nie możesz zawrzeć podstaw do napisania pracy... Poza tym listownie, a myśle nawet że w ogóle nie udostępnią Ci danych na temat zarządania i wpływów z nich... tak samo i portale o FCB czy wp nie sa podstawą do napisania np. Barcelona zarabia dzięki marketingowi tyle i tyle... Cięzko Ci będzie... ale powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polamaniec Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Gorszego tematu nie było ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 21 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Dobra jak macie sie smiac czy cos to lepiej w ogole nie piszcie, chce sie wymienic spostrzezeniami, pomyslami, posluchac waszych sugestii a posty w stylu 'gorszego teamtu nie bylo' lepiej zostaw sobie dla siebie TAQ masz racje, z literatura bedzie ciezko, odnosnie samego zarzadzania w klubie to jest tego sporo, najciezej dostac sie do polskiej literatury odnosnie samej Barcy, moze cos polecicie? Bede musial kupic ksiazke Iniesty, chcialem ja przeczytac, moze cos napisal o stronie organizacyjnej klubu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
espetto Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Dobra jak macie sie smiac czy cos to lepiej w ogole nie piszcie, chce sie wymienic spostrzezeniami, pomyslami, posluchac waszych sugestii a posty w stylu 'gorszego teamtu nie bylo' lepiej zostaw sobie dla siebie TAQ masz racje, z literatura bedzie ciezko, odnosnie samego zarzadzania w klubie to jest tego sporo, najciezej dostac sie do polskiej literatury odnosnie samej Barcy, moze cos polecicie? Bede musial kupic ksiazke Iniesty, chcialem ja przeczytac, moze cos napisal o stronie organizacyjnej klubu... Kumpel ma książke czytałem . Gówno jakiś małych gdybym miał oceniać w porównaniu do książki Kowala to Iniesta 2 Kowal 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAQ Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 http://wezen.pl/sport/literaruraifilmy/2420_110_lat_fc_barcelona___polskie http://blog.literia.pl/fc-barcelona-kup-ksiazke-o-legendzie-pilki-noznej oj ciężko będzie, ja pisałem licencjat o jednym z Polskich klubów i było ciężko znaleźć coś trafnego, a Tobie bedzie jeszcze ciężej patrząc że literatura będzie głównie obcojezyczna... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 21 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Luty 2011 Jako, ze ostatnio pisalem prace a jednyna ksiazka jaka tam umiescilem byl skrypt do laborek, reszta literatury PDF z internetu i styknelo ... BAA dodam ze opisywalem pompe prozniowo -tłokową ktora jest inowacja na rynku i ani jedne ksiazki o niej nie bylo, zasade dzialania wyyslilem opisalem i przeszlo ... SCIEMNIAJ SCIEMNIAJ SCIEMNIAJ oni i tak nie beda ogarniac , chociaz Barcelona moze promotora zaciekawic i se poczyta, ogolnie internecik jakis pdfik i powino styknac edit : Pomysl z napisaniem mejla do BArcelony nie jes zly. Moga pomoc, choc pewnie po hiszpansku CI napisza i Tyle bedzie z tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAQ Napisano 22 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Luty 2011 napisałeś jedną pozycję w literaturze przy pracy licencjackiej? [ Komentarz dodany przez: pershing: 2011-02-22, 18:14 ] Rogal inżynier, nie rób z niego byle kogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2011 TAQ ale praca nie musi zawierać lub opierać się na literaturze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAQ Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2011 Musi zawierać aspekty naukowe (definicje itp) nie możesz napisać całości nie powołując się na nic sensownego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2011 Ale to nie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2011 Musi zawierać aspekty naukowe (definicje itp) nie możesz napisać całości nie powołując się na nic sensownego. Musi to na rusi, zalezy od promotora mi poowiedzial wprost , Rob Pan system pomiarowy i nie pierdol o definicjach ktore i tak pan spiszesz ... no to zrobilem program baa zrobilem odjebalem na cacus Zreszta praca licencjacka, a inzynierka to nie to samo ... u nas trzeba miec chociaz troszke pojecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 24 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2011 Akurat ja mam promotora do bani Poki co olewam to ale kiedys trzeba sie spiac i co nieco napisac zeby miec te 4 na dyplomie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 24 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Luty 2011 4??? Chłopie wal na Pandę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TAQ Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2011 Poki co olewam to ale kiedys trzeba sie spiac i co nieco napisac zeby miec te 4 na dyplomie ostro mierzysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 25 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2011 Wal na pande po c**j Ci 4 z licencjatu tym se mozesz dupe podestrzec chociaz w sumie... nie bo sztywne to jedynie wyksrobac co nie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mazur Napisano 26 Kwiecień 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2011 Yo. Pisze licencjat i chce wkleic strukture organizacyjną. http://docs.google.com/viewer?a=v&q=cache:BkZhxVUw5VkJ:www.fbgagency.com/publikacje/Nowoczesne_zarzadzanie_klubem_sportowym_MU.pdf+nowoczesne+zarzadzanie+klubem+sportowym&hl=pl&gl=pl&pid=bl&srcid=ADGEESiODelY6B_RACtatXF6HMuhKX4I6Kw6ITNLKAKnisQ95dmamy9sP4Xb2o4ti3_9t_WAVcff4Oyt0aI8Uz53yjr4BpfCauBwZ9sSugVN7xqgPJzpzNyog0xXn5xzw5mD4-9az_Y3&sig=AHIEtbRAsBHv_v1uJ-7u6Qvr7gmQrll5aQ Patrz str 12, czy ktos moglby mi takie cos zrobic do worda i zamiast MU wpisac FC Barcelona? Chyba, że macie gdzies takie cos na przykladzie Barcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość luckyluck Napisano 26 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Kwiecień 2011 Leniu w prostym programie graficznym mozesz to sobie zrobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi