Ziginho Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2011 Witam Valencia CF - FC Schalke 04 1 Valencia CF ? 1.70 Andrea Petkovic (GER) - Angelique Kerber (GER) 1 Andrea Petkovic (GER) ? 1,30 Anna Chakvetadze (RUS) - Daniela Hantuchova (SVK) 2 Daniela Hantuchova (SVK) ? 1.37 Kursy 3.03 Stawka na zakład 10.00 PLN Ewentualna wygrana 30.28 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 15 Luty 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2011 Niestety pierwszy mecz z kuponu i Daniela zawodzi na całej linii. Również grałem dzisiaj to spotkanie i niestety bardzo się zawiodłem, oglądałem mecz i po grze Słowaczki wyglądało jakby na wakacje przyjechała. Powodzenia w dalszym typowaniu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziginho Napisano 15 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Luty 2011 Jeszcze coś takiego : Valencia CF - FC Schalke 04 1 1,68 Aris Saloniki - Manchester City 2 1,60 Kursy: 2.69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ziginho Napisano 16 Luty 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Luty 2011 Andrey Golubev (KAZ) - Ivan Ljubicic (CRO) 1 ,3,25 Kursy: 3.25 Ljubo ostatnio grał dość długi turniej w Rotterdamie, przegrał dopiero w półfinale, natomiast Golubev odpadł już w 1 rundzie.Dlatego myślę, że Andrey jest bardziej wypoczety i będzie chciał się pokazać z lepszej strony niż przed tygodniem i poprostu wygra. Jak będzie to zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi