Przemo1866 Napisano 30 Marzec 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Marzec 2022 No to Panowie będziemy mieć pod koniec roku Katar :-) Trzeba jednak ekupie pogratulować. Osobiście byłem sceptyczny (i nawet zagrałem Szwecji) ale co tam starszy zna dała radę i nawet ten no jak mu tam Szczęsny zagrał tak jak należy To teraz czekamy na losowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemo1866 Napisano 25 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2022 Kolego @INTELOWIEC podziwiam Twoja wiarę w naszych reprezentantów ale trzeba sobie powiedzieć, że póki co to jest dno i kilo mułu i w parę dni nie powinno się to zmienić no ale jeśli selekcjoner twierdzi że bez różnicy czy gramy 3 , 7 czy 8 obroncami to ja juz nie mam pytań Skoro tak to zagrajmy bez bramkarza vo przeciez co za roznica ?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 25 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Wrzesień 2022 Ja starej daty i ta wiara mnie nigdy nie opuszcza, ale ostatnio coraz ciężej z tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
INTELOWIEC Napisano 26 Wrzesień 2022 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Wrzesień 2022 @Przemo1866 uznałbym to za połowiczny sukces, bo choć wygrali, to i tak sporo było w tym spotkaniu niedociągnięć i nie nastroili mnie zbyt optymistycznie przed Mundialem. No ale wszystko nadal w naszych nogach i głowach i myślę, że wciąć jest szansa zespół odpowiednio poustawiać. Cała nadzieja w Czesiu 1 Zgłoszenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi