Jeżu Napisano 16 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2012 Greece-Russia 1,70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 19 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2012 Fc Inter Turku-Ff Jaro - suma bramek+2.5 1,57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 22 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Czerwiec 2012 Consadole Sapporo-Gamba Osaka - suma bramek+2.5 1,60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 25 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Czerwiec 2012 Hjk Helsinki-Turku Ps - suma bramek+2.5 1,67 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 26 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Czerwiec 2012 SpVgg Unterhaching-FC Basel - suma bramek+2.5 1,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 Cerezo Osaka-Urawa Red Diamonds - suma bramek+2.5 1,84 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 30 Czerwiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Czerwiec 2012 Molde Fk-Odd Grenland - suma bramek+2.5 1,57 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 1 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Lipiec 2012 Kr Reykjavik-Grindavik Umf - suma bramek+2.5 1,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 7 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Lipiec 2012 Kashiwa Reysol-Nagoya Grampus - suma bramek+2.5 1,55 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2012 Gamba Osaka-Yokohama F Marinos 2,30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 14 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2012 Jubilo Iwata-Consadole Sapporo - suma bramek+2.5 1,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 15 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2012 FC St.Gallen-Young Boys Bern - suma bramek+2.5 1,85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 15 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Lipiec 2012 Vasco Da Gama Rj-Atletico Go - suma bramek+2.5 1,70 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 16 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Lipiec 2012 Str?msgodset-Sandnes Ulf - suma bramek+2.5 1,52 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 17 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Lipiec 2012 Rapid Wien-AS Roma - suma bramek+2.5 1,65 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2012 Young Boys Bern-Zimbru Chisinau - suma bramek+2.5 1,53 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Lipiec 2012 Anzhi Makhachkala-Budapest Honved - suma bramek+2.5 1,48 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 22 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Lipiec 2012 Young Boys Bern-Grasshoppers Zurich - suma bramek+2.5 1,60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 28 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2012 Kashiwa Reysol-Cerezo Osaka - suma bramek+2.5 1,60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 29 Lipiec 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Lipiec 2012 Fc Vestsjaelland-Fc Hjorring - suma bramek+2.5 1,60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2012 Termalica Nieciecza-Sandecja Nowy Sacz 1,85 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2012 Jeżu mam malutkie pytanie ale bez żadnej spiny. Czy miesięcznie wychodzisz na plus ? i czy grasz wszystkie swoje typy ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2012 Jeżu mam malutkie pytanie ale bez żadnej spiny. Czy miesięcznie wychodzisz na plus ? i czy grasz wszystkie swoje typy ? Pozdrawiam Na początku każdego miesiąca gram grubiej typy jak osiągnę założony zysk to albo przestaję grać za kasę albo gram za małe stawki. Nie będę podawał stawek bo każdy gra za ile go stać. Typy podaję te które uważam za pewne i które na 100% bym zagrał, no i dużo typów czasami nie zdążę podać na forum albo już są podane przez innych userów. A co do zysków to jeśli bym policzył od początku grania to na pewno jest ale ostatnie miesiące to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goldberger Napisano 15 Sierpień 2012 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2012 dzięki za odpowiedź bo właśnie tak sobie przeglądałem różne tematy i zauważyłem że jesteś na forum od 5 lat i aktywnie podajesz typy i tak mnie to zastanawiało, i mam jeszcze jedno pytanie bardzo często grasz overy, korzystasz z jakiś statystyk, tabeli czy bardziej grasz na tzw: przeczucie ? bo wiesz dla mnie under/over to jest jedna wielka pier*****ona loteria [strzeli nie strzeli] i nigdy nie zrozumiem graczy którzy preferują tylko taki rodzaj gry, bo ciężko z tego wyciągnąć zadowalający zysk. zawsze jak mi ktoś mówi o overach to podaje mu pierwszy przykład z brzegu np: handi w kosza czy w ręczną gdzie zawsze w obie strony masz po 1.90, a tutaj jak widzę grasz ligi gdzie pada dużo bramek [austria, japonia, australia] gdzie nie rzadko kurs oscyluję 1.40/1.60, z drugiej strony z dobrym stawkowaniem można wszystko grać. ale skoro od 5 lat grasz i nie zbankrutowałeś to znaczy że jest OK. P.S a dopytuję się i "głośno" myślę bo ostatnio [2 miesiące] w uj mi nie idzie i szukam jakiś nowych bodźców, chociaż przewrotnie do ciebie ogólnie od początku jestem na "dobrym" plusie to własnie ostatnio mi nie idzie ale chyba skończę na tym że nazwę to po imieniu PRAWEM SERII i zrobię sobie przerwę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 15 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Sierpień 2012 Gram overy bo to najlepiej mi wychodzi, wiem że to jest loteria ale jak mam grać kurs 1,2 i nie wchodzi to wolę 1,5 na overa walnąć. Każdy gra jak mu najlepiej ja korzystam ze statystyk i oczywiście gram ligi w których pada dużo bramek: Holandia, Austria, Niemcy. A jak nie idzie to przerwa też jest dobra. Teraz jest mało meczy do grania ale jak ruszą ligi to myślę ze skuteczność wzrośnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 17 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2012 SV Horn-Blau Weiss Linz - suma bramek+2.5 1,60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 18 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Sierpień 2012 Carl Zeiss Jena-Bayer Leverkusen - suma bramek+2.5 1,38 Berliner AK 07-TSG Hoffenheim - suma bramek+2.5 1,45 Kurs: 2,00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 19 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2012 Fc Fredericia-Fc Fyn - suma bramek+2.5 1,68 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 19 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2012 Manchester City-Southampton Fc - suma bramek+2.5 1,50 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jeżu Napisano 20 Sierpień 2012 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2012 Galatasaray-Kasimpasa - suma bramek+2.5 1,82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi