Herr_Flick Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 witojcie ma ktoś za Was konto na last fm? jak jest nas więcej to można by zrobic grupę obst jak ktoś pierwszy raz o tym słyszy to.. http://www.lastfm.pl/ zakładacie konto, instalujecie lastfm na kompie i wszystkie utwory słuchane przez winampa są 'zapisywane' na waszej stronce ja już trochu czasu mam tam konto.. http://www.lastfm.pl/user/arcin89 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 ja na kompie tylko z jutuba slucham a tylko z winampem działa? a np. z foobarem czy aimp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 tylko winamp netety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZIELEmale Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 ale chujnia później to sprawdze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eltondi Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 gówno prawda za przeproszeniem 3 lata z foobarem śmigało mi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 i czego Herr ludzi w błąd wprowadzasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 Chomik nic dziwnego, akurat Flick to jedna z najnizszych warstw spolecznych tego forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 24 Styczeń 2011 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 chyba dawno nikt bana nie dostał na tym forum.. [ Komentarz dodany przez: Chomik: 2011-01-24, 21:05 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mario91 Napisano 24 Styczeń 2011 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi