PokerFish Napisano 24 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 ema Jezeli ktos jest z krakowa i chce pograc w poka we wlasnym gronie To moze bysmy sie spotkali u kogos i zagrali ? // tylko nie bijcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 24 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 heh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 głupQ NIe jesteś ze wsi krakuf to nie pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 ale bedzie Jakby co ja moze sie od listopada bede na takie cos pisal Teraz odpada.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 To bysmy sie persiu posmyrali pod stolikiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pershing Napisano 24 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 Lepiej nie, Twoja dziewczyna ostatnio slabo ciagla pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 "Lepiej nie, Twoja dziewczyna ostatnio slabo ciagla " to chyba nie moja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 24 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 To moze byscie wpadli na Syrokomli do "Tradycji" tam sobie zagrac frekwencja jakos srednio 25 osob co tydzien turniej albo jak kilku sie wykruszy(nie wiem jak to sie pisze ) to mozna cashowe stoliki tez zagrac zawsze Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 24 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 wykruszy( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 24 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Sierpień 2007 To moze byscie wpadli na Syrokomli do "Tradycji" tam sobie zagrac frekwencja jakos srednio 25 osob co tydzien turniej albo jak kilku sie wykruszy(nie wiem jak to sie pisze ) to mozna cashowe stoliki tez zagrac zawsze Co wy na to Nie bardzo wiem ocb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 25 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2007 To moze byscie wpadli na Syrokomli do "Tradycji" tam sobie zagrac frekwencja jakos srednio 25 osob co tydzien turniej albo jak kilku sie wykruszy(nie wiem jak to sie pisze ) to mozna cashowe stoliki tez zagrac zawsze Co wy na to Nie bardzo wiem ocb Knajpa gdzie mozna sobie w srode zagrac w pokera przyjdz przed 18:30 to sie dowiesz Bo nie wiem czy uzbieramy wiecej osob z krakowa ktore przyjda na 100% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 25 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2007 pw . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 25 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Sierpień 2007 Tak na przyszlosc : http://forum.pokerzysta.pl/showthread.php?t=5273 http://cklp.planetapoker.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olkuszanin Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 ja jako student i zapalony pokerzysta chetnie bym pogrywal sobie od czasu do czasu,ale to od pazdziernika . w kazdym badz radzie info mile widziane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 30 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 dokladnie , moznaby sie jakos umowic ? Sa jacys chetni oprocz mnie i levego ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 możem coś pogra, ale musicie wpaść do Wawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 możem coś pogra, ale musicie wpaść do Wawy Tak , zrobimy turniej w Krakowie o pule na wyjazd pociagiem do Barta na finał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pacyff Napisano 30 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Sierpień 2007 możem coś pogra, ale musicie wpaść do Wawy Tak , zrobimy turniej w Krakowie o pule na wyjazd pociagiem do Barta na finał po drodze jeszcze satelitka moze w katowicach ? taki półfinał jakby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 4 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2007 kto Ci będzie chciał do krakowa jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 4 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2007 umi czytac ? Jezeli ktos jest z krakowa i chce pograc w poka we wlasnym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 4 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2007 widoć nie umi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 4 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2007 to moze satelitka jakas na pomorzu | btw. Bart jutro bede w wawie masz jakies auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 4 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Wrzesień 2007 służbowy i jest na Twoje rozkazy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 5 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Wrzesień 2007 najlepszy samochód terenowy to samochod służbowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 30 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 ale bedzie Jakby co ja moze sie od listopada bede na takie cos pisal Teraz odpada.... Pers moze bys ruszyl cialo w ta srode sie zaczyna nowy sezon i punkciki trzeba zbierac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hawres Napisano 30 Wrzesień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 Ja bardzo chetnie ale od lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 30 Wrzesień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Wrzesień 2007 izi trzeba cos powalczyc teraz levy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi