Gość Anonymous Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2008 Witam! Już jakiś czas gram czytaj przegrywam:) u bukmacherow kase:) i prawde mowiac znudzilo mi sie:) Z gory zaznaczam ze nie wierze w rozne cudowne systemy,żadne!!!!!! Kilka lat temu szukajac pracy znalazlem sposob na zarabianie w sieci bez wychodzenia z domu kilkuset euro miesiecznie I nie mowie tu o spamie,czytaniu maili czy innych tego typu wynalazkach!!! problem w tym ze czlowiek majac troche zawsze chce miec wiecej:) I tu przechodze do sedna,czy ktos potrafi zarobic na bukmacherstwie lub czym innym nie liczac czytania maili i roznych spamowo naciagajacych ludzi wynalazkow??? Jesli komus sie udalo i potrafi tak jak ja sie utrzymac z sieci i chce sie tym sposobem podzielic w zamian oferuje moj niezawodny i sprawdzony sposob,zarabiam tak juz 2 i pol roku. Prosze tylko o powazne sugestie jesli ktos jest zaiteresowany to niech da znac tu lub prywatna wiadomosc,moze uda nam sie sobie na wzajem pomoc a tym samym podwoic swoje zarobki. Jeszcze raz zaznaczam zadne systemy czytanie maili i naciaganie ludzi!!!! Nie koniecznie musi to byc zwiazanie z bukmacherstwem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2008 Chętnie przejrzę ofertę - podeślij -> biuro@betdiary.net Temat jeszcze chwilę powisi, ale bardzo możliwe, że zmieni miejsce. Jak dostanę informację to ustosunkuję się do miejsca pobytu tego tematu. Pamiętajmy, że jest to dział "Sposoby i Systemy Gry" a nie "Zarabianie w Internecie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pasek Napisano 15 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 15 Marzec 2008 Jesli ten post nie musi oznaczac wejscia w ten sposob~ to pasek@rdi.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gmpiecz Napisano 16 Marzec 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Marzec 2008 To nie jest możliwe, zarabianie siedząc przy pc... Jeśli jest inaczej to przekonaj mnie w jaki sposób : gmpiecz1@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi