Gość Billy89 Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 A wiec typowanie rozpoczynia sie tym ze wybieramy mecz pomiedzy wyrownanymi druzynami na ktore kursy na wygrana wynosza np 2,3 i 2,8 wtedy na jednym kuponie obstawiamy ze wygra druzyna 1 z kursem 2,3 za 10 zl a na w kuponie obstawiamy ze wygra druzyna 2 z kursem 2,8 za 10 zeta , a wiec jak wejdzie jeden kupon to wygrana jest gwarantowana i stawiajac 20 zloty wychodzimy na plus(zeby zwiekszyc wygrana mozna na oby dwu kuponach dodac ten sam pewnia w okolichac 1,3) no chyba ze padnie remis no ale to jest gra:D kto nie ryzykuje nie strzela bramek:D [ Komentarz dodany przez: Skywalker: 16 Sierpień 2007, 23:27 ] [ Komentarz dodany przez: BPL: 2007-08-16, 23:41 ] nie smiac sie chcial chlopak dobrze [ Komentarz dodany przez: duncan: 2007-08-17, 07:08 ] [ Komentarz dodany przez: Krzysiekow: 2007-08-17, 07:11 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 Czy ten sposób gry został opatentowany ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bart Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rogal Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 Dajcie mu spokoj tym sposobem odstraszacie mlodych userow ... zapodaj jeszcze jeden systemik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 że tak powiem, nie moge musze to wypróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 16 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Sierpień 2007 Chomik, ja tak samo ;] I to w dzisiejszym kuponie normalnie tak zagram ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 Pojechałeś chłopcze Może jeszcze jakiś systemik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Billy89 Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 zeby nie bylo ze ja to wymyslilem;] to napisze wam ze jest to z jednej ksiazki poswieconej o bukmacherstwie. a sposob ktory powyzej opisalem nie mam zamiru probowac;] tyle na ten temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 ile za tą książkę dałeś ? jestem ciekaw gdzie dają takie bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 Chomik, zobacz na moj temat z kuponami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Billy89 Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 nic nie dalem, byla na jedym z torrentow to sobie zassalem i przeczytalem co nie co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 z ksiazki to nawet mozliwe bo w takich ksiazkach to same wynalazki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 Chomik, zobacz na moj temat z kuponami FC Wacker Innsbruck - LASK Linz remis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 17 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 Chomik, no ja również myślę, że skończy się 0:0 albo 1:1, ale nie mogłem się powstrzymać żeby wygrać ten 6zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi