Skocz do zawartości

Gramy by wygrywać, wygrywamy by grać.

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Temat "mojej gry", prowadzony zależnie od czasu, mam nadzieję, że będzie go chociaż trochę ;-) , a i efekty również się pojawią.

Pozdrawiam.

Kupon 1

Miami- Phoenix 2 (zw.) kurs 1,65 /zabezpieczający, w przypadku wygranej po ewentualnej dogrywce, której mam nadzieję, że oczywiście nie będzie/

Stawka:

2000

Stawka rozbita na dwie stawki połowiczne (1000 + 1000)

Ew. wygrana:

2 970 (1485 + 1485)

Miami jeszcze bez zwycięstwa, i nie zanosi się na nie dzisiejszej nocy. Naziemni przesadzili wg mnie znacznie z kursami, Wade wznowił treningi, ale o grze nie ma mowy, sam Shaq, to jednak o wiele za mało na dobrze "bądź co bądź" grającą ekipę Phoenix, Nash, Marion, Barbosa, czy Hill, to "firmy" świadczące same o sobie ;-) i w moim odczuciu potwierdzą dzisiaj swoją wielkość, naprzeciw nim Davis, Haslem, O`Neal, Cook, mimo że u siebie, jednak mnie nie przekonują. Spotkanie za niespełna 3 godziny, dla mnie ogromnie ważne, ze względu na wygraną gości- oczywiście ;-) Niestety nie mogłem być wcześniej (cóż- piątek) ;-) , dlatego piszę o spotkaniu dopiero teraz :-)

Pozdrawiam.

Kupon 2

Boston Celtics-Atlanta Hawks 1 1,22

NY Knicks-Orlando Magic - kto więcej punktów : Zach Randolph-Dwight Howard 1 1,47

Stawka: 700

Ew. wygrana: 1255

Boston w bardzo dobre dyspozycji, na własnym parkiecie nie powinni mieć najmniejszych problemów z Atlantą, kurs bardzo mało, NBA jako "najwyższa" liga kosz. potrafi oczywiście zaskakiwać, ale mam jednak nadzieję, że nie w tym spotkaniu, 3 mecze wygrane Bostonu to jednak nie przypadek ;-) Garnett wniósł napewno wiele do zespołu, poprawiona gra na tablicach, lepsza ofensywa, zresztą z tak fenomenalnym graczem jak Kevin można budować zespół na miarę naprawdę wysokich celów, wg mnie oczywiście ;-) Paul Pierce, to wciąż dość młody ;-) i już bardzo doświadczony zawodnik, który zawsze stanowi bardzo pewny punkt zespołu, do tego Allen, Rondo, House, i jest naprawdę stabilna ekipa.

Drugie spotkanie to walka Randolpha z Howardem, Zach gra bardzo dobrze na tablicach, i mam nadzieję, że dzięki temu coś wpadnie ;-) GRa stabilnie i przeważnie równo, liczę na około 20, może 25 oczek przy mam nadzieję 40 min. gry ;-), i na małą ilość fauli tego zawodnika ;-) Howard zazwyczaj zdobywa nieco ponad 15 pkt, przy silnej defensywie jest zmuszony do popełniania błedów, bądz przekazywania piłki na obwód, liczę na dobry występ Zach, dużą skuteczność i dużą ilość punktów ;-)

Pozdrawiam.

Kupon 1

Miami- Phoenix 2 (zw.) kurs 1,65 /zabezpieczający, w przypadku wygranej po ewentualnej dogrywce, której mam nadzieję, że oczywiście nie będzie/

101: 106 :jupi:

Stawka:

2000

Stawka rozbita na dwie stawki połowiczne (1000 + 1000)

Ew. wygrana:

2 970 (1485 + 1485)

Miami jeszcze bez zwycięstwa, i nie zanosi się na nie dzisiejszej nocy. Naziemni przesadzili wg mnie znacznie z kursami, Wade wznowił treningi, ale o grze nie ma mowy, sam Shaq, to jednak o wiele za mało na dobrze "bądź co bądź" grającą ekipę Phoenix, Nash, Marion, Barbosa, czy Hill, to "firmy" świadczące same o sobie ;-) i w moim odczuciu potwierdzą dzisiaj swoją wielkość, naprzeciw nim Davis, Haslem, O`Neal, Cook, mimo że u siebie, jednak mnie nie przekonują. Spotkanie za niespełna 3 godziny, dla mnie ogromnie ważne, ze względu na wygraną gości- oczywiście ;-) Niestety nie mogłem być wcześniej (cóż- piątek) ;-) , dlatego piszę o spotkaniu dopiero teraz :-)

Pozdrawiam.

Kupon wygrany :p:

Wygrana: 2 970

Wygrana dzieki ostatniej bardzo dobrej kwarcie, która została wygrana aż 10 pkt

Kupon 2

Boston Celtics-Atlanta Hawks 1 1,22 106:83

NY Knicks-Orlando Magic - kto więcej punktów : Zach Randolph-Dwight Howard 1 1,47

23: 22

Stawka: 700

Ew. wygrana: 1255

Boston w bardzo dobre dyspozycji, na własnym parkiecie nie powinni mieć najmniejszych problemów z Atlantą, kurs bardzo mało, NBA jako "najwyższa" liga kosz. potrafi oczywiście zaskakiwać, ale mam jednak nadzieję, że nie w tym spotkaniu, 3 mecze wygrane Bostonu to jednak nie przypadek ;-) Garnett wniósł napewno wiele do zespołu, poprawiona gra na tablicach, lepsza ofensywa, zresztą z tak fenomenalnym graczem jak Kevin można budować zespół na miarę naprawdę wysokich celów, wg mnie oczywiście ;-) Paul Pierce, to wciąż dość młody ;-) i już bardzo doświadczony zawodnik, który zawsze stanowi bardzo pewny punkt zespołu, do tego Allen, Rondo, House, i jest naprawdę stabilna ekipa.

Drugie spotkanie to walka Randolpha z Howardem, Zach gra bardzo dobrze na tablicach, i mam nadzieję, że dzięki temu coś wpadnie ;-) GRa stabilnie i przeważnie równo, liczę na około 20, może 25 oczek przy mam nadzieję 40 min. gry ;-), i na małą ilość fauli tego zawodnika ;-) Howard zazwyczaj zdobywa nieco ponad 15 pkt, przy silnej defensywie jest zmuszony do popełniania błedów, bądz przekazywania piłki na obwód, liczę na dobry występ Zach, dużą skuteczność i dużą ilość punktów ;-)

Pozdrawiam.

Kupon wygrany :p:

Wygrana: 1255

Zysk: 970+ 550=+1520

Kupon 3

Brazil-South Korea - handicap : 0-2.5 1 1,30

Stawka: 520

Ew. wygrana: 676

Różnica klas wyraźna, w ostatnim spotkaniu Brazylia pewnie wygrała 3:0, o ile dzisiaj przystąpią skupione i skoncentrowane do tego spotkania, nie powinno być problemów.

Kupon 3

Brazil-South Korea - handicap : 0-2.5 1 1,30 3:0 (25: 15, 25: 17, 25: 17)

:jupi:

Stawka: 520

Ew. wygrana: 676

Różnica klas wyraźna, w ostatnim spotkaniu Brazylia pewnie wygrała 3:0, o ile dzisiaj przystąpią skupione i skoncentrowane do tego spotkania, nie powinno być problemów.

Kupon wygrany

Wygrana: 676 :p:

Zysk: 1520 + 156= 1676

** Komentarz dodany przez: Chomik: 10-11-2007, 12:54 **

...podajemy tutaj same typy/kupony, a analizy piszemy w innym dziale !!!

Kupon 4

Prokom Trefl Sopot - Bank BPS Basket Kwidzyn 1 1,03

PGE Skra Bełchatów-AZS Politechnika Warszawa 1 1,05

J.Henin-A.Ivanovic 1 1,12

M.Sharapova-A.Chakvetadze 1 1,17

Panathinaikos-ArisT.T.Bank 1 1,10

Stawka: 800

Ew. wygrana: 1247

Prokom, hegemon PLK, naprzeciw nim koszykarze Basket Kwidzyn, wg mnie spotkanie jednostronne, mam nadzieję, że bez większych trudności, podobnie jak spotkanie Skry Bełchatów z Politechniką warszawską, również Panata nie powinna mieć problemów z Arisem, nie pamiętam osobiście by w ostatnich latach Panathinaikoś przegrał z Arisem, czy to u siebie, czy na wyjeździe, i Sharapova będąca w dobrej formie, bez większego zmęczenia, z dobrym serwisem, Henin również nie powinna mieć problemów z pokonaniem Chakvetadze, różnica umiejętności, również doświadczenia, o ile nie będzie żadnych przypadków losowych, nie powinno być również problemów. Miejmy nadzieję, że spotkania zakończą się pozytywnie ;-)

Pozdrawiam.

ps. ok, będę starał się przenosić te "analizy" do odpowiednich działów, ale to jest kilka słów na temat meczu, także nie wiem, czy jako analizy (dosłowne), w odpowiednich działach będą mogły być wpisywane ;-) Poza tym i tak pewnie niewielu będzie zwracało uwagę na takie "analizy" ;-) Tym bardziej, że kursy nie są jakieś "astronomiczne".

Kupon 5

Liverpool - Fulham

1 1.25

Lech Poznań - Polonia Bytom

1 1.25

Hajduk - Medimurje

1 1.20

Debrecen VSC - Paks

1 1.25

Kurs: 2.34

Stawka: 1000

Ew. wygrana: 2340

Teoretycznie spotkania, w których gospodarze powinni odnieść zwycięstwa, najbardziej obawiam sie Liverpoolu, ale mam nadzieję, że kolejnego remisu nie będzie ;-)

Lech Poznań to ekipa, która napewno ma wysokie cele, pierwsza 4 napewno w zasięgu ;-) Przegrana aż 4-2 z Jagiellonią, po straconych nie koniecznie w sposób profesjonalny bramkach, powinna zdeprymować graczy Wielkopolski do wygranej, własna publiczność, przeciwnik niezbyt wymagający, umiejętności napewno po stronie Lecha ;-) Mam nadzieję, że nie powtórzą błedu "kolegów" z Warszawy (Legia), i wykorzystają okazje strzeleckie ;-)

Pozdrawiam

Kupon 6

Liverpool FC-Fulham FC 1 1,28

Stawka: 1500

Ew. wygrana: 1977

Mam nadzieję, że Liverpool zostawił jeszcze trochę bramek do strzelenia ;-) W LM pokazał najwyższą klasę, oby dzisiaj było podobnie ;-)

Pozdrawiam.

Kupon 5

Liverpool - Fulham /mecz trwa/

1 1.25

Lech Poznań - Polonia Bytom 1:0

1 1.25

Hajduk - Medimurje 3:3

1 1.20

Debrecen VSC - Paks 1:1

1 1.25

Kurs: 2.34

Ew. wygrana: 2340

Teoretycznie spotkania, w których gospodarze powinni odnieść zwycięstwa, najbardziej obawiam sie Liverpoolu, ale mam nadzieję, że kolejnego remisu nie będzie ;-)

Lech Poznań to ekipa, która napewno ma wysokie cele, pierwsza 4 napewno w zasięgu ;-) Przegrana aż 4-2 z Jagiellonią, po straconych nie koniecznie w sposób profesjonalny bramkach, powinna zdeprymować graczy Wielkopolski do wygranej, własna publiczność, przeciwnik niezbyt wymagający, umiejętności napewno po stronie Lecha ;-) Mam nadzieję, że nie powtórzą błedu "kolegów" z Warszawy (Legia), i wykorzystają okazje strzeleckie ;-)

Pozdrawiam

Zarówno Hajduk jak i Debrecyn prowadzili, Hajduk z 3:1 w `8 minut na 3:3, a Debrecen w końcówce na 1:1, niezbyt szczęśliwe spotkania.

Kupon przegrany

Strata: -1000

Kupon 4 :p:

Prokom Trefl Sopot - Bank BPS Basket Kwidzyn 1 1,03 78:68

PGE Skra Bełchatów-AZS Politechnika Warszawa 1 1,05 3:1

J.Henin-A.Ivanovic 1 1,12 2:0

M.Sharapova-A.Chakvetadze 1 1,17 2:0

Panathinaikos-ArisT.T.Bank 1 1,10 81:76

Ew. wygrana: 1247

Prokom, hegemon PLK, naprzeciw nim koszykarze Basket Kwidzyn, wg mnie spotkanie jednostronne, mam nadzieję, że bez większych trudności, podobnie jak spotkanie Skry Bełchatów z Politechniką warszawską, również Panata nie powinna mieć problemów z Arisem, nie pamiętam osobiście by w ostatnich latach Panathinaikoś przegrał z Arisem, czy to u siebie, czy na wyjeździe, i Sharapova będąca w dobrej formie, bez większego zmęczenia, z dobrym serwisem, Henin również nie powinna mieć problemów z pokonaniem Chakvetadze, różnica umiejętności, również doświadczenia, o ile nie będzie żadnych przypadków losowych, nie powinno być również problemów. Miejmy nadzieję, że spotkania zakończą się pozytywnie ;-)

Pozdrawiam.

ps. ok, będę starał się przenosić te "analizy" do odpowiednich działów, ale to jest kilka słów na temat meczu, także nie wiem, czy jako analizy (dosłowne), w odpowiednich działach będą mogły być wpisywane ;-) Poza tym i tak pewnie niewielu będzie zwracało uwagę na takie "analizy" ;-) Tym bardziej, że kursy nie są jakieś "astronomiczne".

Kupon wygrany :jupi:

Wygrana: 1247

Kupon 6 :p:

Liverpool FC-Fulham FC 1 1,28

Stawka: 1500

Ew. wygrana: 1977

Mam nadzieję, że Liverpool zostawił jeszcze trochę bramek do strzelenia ;-) W LM pokazał najwyższą klasę, oby dzisiaj było podobnie ;-)

Pozdrawiam.

Kupon wygrany

Wygrana: 1977 :jupi:

Zysk od początku gry:

1676 (pierwsze trzy kupony) + 447 (czwarty kupon) - 1000 (piąty kupon) + 477 (szósty kupon)= 1 601

Kupon 7

Indiana Pacers-Denver Nuggets 2 1,84

Orlando Magic-Phoenix Suns 2 1,88

Spotkania już za chwilę, oba wyjazdowe, mam nadzieję, że oba zakończą się wygranymi gości ;-)

Stawka: 300

Ew. wygrana: 1037

Pozdrawiam.

Kupon 7

Indiana Pacers-Denver Nuggets 2 1,84 106: 113 :p:

Orlando Magic-Phoenix Suns 2 1,88 96: 106 :p:

Spotkania już za chwilę, oba wyjazdowe, mam nadzieję, że oba zakończą się wygranymi gości ;-)

Ew. wygrana: 1037

Pozdrawiam.

Kupon wygrany

Wygrana: 1037

Kupon 8

Chicago Bulls-Toronto Raptors 1 1,38 71: 101 :/

Ew. wygrana: 1380

Zastanawiałem się bardzo długo nad "Bykami" ;-)

Kupon przegrany

Strata: -1000

Totalna porażka, widziałem mecz, i.... trudno będzie Bykom w tym roku powalczyć o "cokolwiek".

Kupon 9

Poland-Serbia 2 1,50 3:2 :zdegustowany:

R.Nadal-R.Gasquet 1 1,33 2:1 :p:

Ew. wygrana: 1995

Kupon przegrany

strata: -1000

Bilans:

1 601 (po 6 kuponach) + 737 (siódmy) -1000 (ósmy) - 1000 (dziewiąty)= +338

Nie jest za dobrze, Serbki zawiodły mnie dość poważnie, mam nadzieję, że dzień będzie lepsz.

Pozdrawiam.

Kupon 10

Belarus-Lithuania 1 1,20

Lechia Gdansk-Tur Turek 1 1,38

Denmark-Japan - końcowe rozstrzygnięcie 1 1,23

Ew. wygrana: 1629

Kupon 11

Norway-Poland 1 1,35

Galatasaray-Genclerbirligi 1 1,25

FC Basel-FC Luzern 1 1,27

Chelsea FC-Everton FC 1 1,35

Stawka: 2000

Ew. wygrana: 5786

Kupon 12:

Real Madrid-Mallorca RCD 1 1,35

Charlotte Bobcats-Houston Rockets - kto więcej punktów : Gerald Wallace-Yao Ming 2 1,37

San Antonio Spurs-Milwaukee Bucks 1 1,16

EV Vienna Capitals - Alba Volán Fevita 1 1,10

Ew. wygrana: 5900

Kupon 10

Belarus-Lithuania 1 1,20

Lechia Gdansk-Tur Turek 1 1,38

Denmark-Japan - końcowe rozstrzygnięcie 1 1,23

Ew. wygrana: 1629

Kupon przegrany :-(

Strata: -800

Dania zawiodła na całej linii :/

Kupon 11

Norway-Poland 1 1,35

FC Basel-FC Luzern 1 1,27

Chelsea FC-Everton FC 1 1,35

Ew. wygrana: 5786

Norwedzy, wygrywali już 2-0, Chelsea straciła bramkę w `89 minucie, mało sympatycznie :-(

Kupon przegrany

Strata: -2000

** Komentarz dodany przez: Chomik: 11-11-2007, 22:17 **

statystyki procentowe też poprosimy !!!

Kupon 12:

Real Madrid-Mallorca RCD 1 1,35 4:3

Galatasaray-Genclerbirligi 1 1,25 3:2

Charlotte Bobcats-Houston Rockets - kto więcej punktów : Gerald Wallace-Yao Ming 2 1,37 34: 10

San Antonio Spurs-Milwaukee Bucks 1 1,16 113:88

EV Vienna Capitals - Alba Volán Fevita 1 1,10 6:1

Ew. wygrana: 5900

Kupon wygrany

Wygrana: 5900

Zysk: 3900

Bilans tematu:

338 (po 9 kuponach) - 800 (dziesiąty kupon) - 2000 (jedenasty kupon) + 3900 (dwunasty kupon)= +1438

Kupon 13

Sparta Prag-Bohemians 1905 1 1,22

Mtk Hungaria-Rakospalotai Eac 1 1,25

IK Savehof-OV Helsingborg 1 1,12

Stawka: 900

Ew. wygrana: 1537

Kupon 13

Sparta Prag-Bohemians 1905 1 1,22 3:1

Mtk Hungaria-Rakospalotai Eac 1 1,25 3:0

IK Savehof-OV Helsingborg 1 1,12 33:25

Stawka: 900

Ew. wygrana: 1537

Kupon trafiony :p:

Wygrana: 1537

Bilans tematu: 1438 (po 12 kuponach) + 637 (trzynasty kupon)= 2075

** Komentarz dodany przez: Chomik: 12-11-2007, 20:37 **

po raz kolejny proszę o statystyki %

Na zasadzie pkt. 6 "Zasad forum", w zw. z pkt. 1, tj. Użytkownik "Chomik ma niepodważalną decyzję w tym dziale", z racji nie podania pełnych statystyk- statystyk procentowych, proszę o przeniesienie mojego tematu do działu: Nasze Kupony I. Jednocześnie prosząc o interpretację pkt. 2, odnośnie przedmiotu prowadzenia statystyk: "Każdy użytkownik ma prawo do jednego topicu, w którym rozlicza się ze swoich kuponów i prowadzi statystyki", o ile to możliwe proszę o sprecyzowanie jakie są elementy konieczne statystyk, czy elementami tymi mają być: bilans, i "statystyki procentowe", czy też inne aspekty. W nawiązaniu proszę również o wyjaśnienie terminu "statystyki %", czy statystyki procentowe, to zysk podzielony na sumę stawek, pomnożony przez 100, czy też termin te ma inne znaczenie.

Pozdrawiam, i dziękuję za zainteresowanie tematem ;-)

Postaram się możliwie sumiennie, i starannie zrobić bardziej dokładne statystyki, jeżeli będę miał dłuższą wolną chwilę ;-)

ps. dziękuję za "Pochwałę" ;-)

** Komentarz dodany przez: Chomik: 12-11-2007, 21:03 **

stan konta + skuteczność typów (wyrażone w procentach) wystarczy w zupełności, a jak to obliczyć chyba wiesz... (100 dzielisz przez wszystkie typy, a następnie mnożysz przez typy trafione), możesz zajrzeć do innych tematów i zobaczyć jak to powinno mniej więcej wyglądać :p:

Kupon 14

Alba Berlin - Siauliai 1 1,18

Akasvayu Girona - Hemofarm Stada 1 1,16

Upim Bologna - CEZ Nymburk 1 1,13

Spirou Charleroi - CSU Asesoft 1 1,34

Ew. wygrana: 622

Kupon 14

Alba Berlin - Siauliai 1 1,18

Akasvayu Girona - Hemofarm Stada 1 1,16

Upim Bologna - CEZ Nymburk 1 1,13

Spirou Charleroi - CSU Asesoft 1 1,34

Ew. wygrana: 622

Kupon trafiony

Zysk: +322

Bilans: 2075 (po trzynastu kuponach) + 322 (czternasty kupon) = 2397

Ilość typowanych zdarzeń: 36

Ilość zdarzeń trafionych: 29

Ilość zdarzeń nietrafionych: 7

Statystyka trafionych typów: 78%

Kupon 15

Lokomotiv Yaroslavl - Torpedo Nizhny Novgorod 1 1,30

Jokerit Helsinki - Kalpa Hockey 1 1,20

Wisla Can Pack-UMMC Ekaterinburg 2 1,17

Stawka: 1300

Ew. wygrana: 2373

Kupon 15

Lokomotiv Yaroslavl - Torpedo Nizhny Novgorod 1 1,30 4:3 (2:2, 2:0, 0:1) :p:

Jokerit Helsinki - Kalpa Hockey 1 1,20 4:3 (1:0, 3:1, 2:0) :p:

Wisla Can Pack-UMMC Ekaterinburg 2 1,17 53:80

:p:

Stawka: 1300

Ew. wygrana: 2373

Kupon wygrany

Zysk: +1073

Ekaterinburg wygrał pewnie bez jakichkolwiek wątpliwości, nie mając najmniejszych problemów z drużyną Wisły, ale rosyjski hegemon ;-) mógłby z powodzeniem walczyć w WNBA. Lokomotiv prowadził 1:0, po czym stracił bramkę na 1:1, strzelił ponownie na 2:1, i w ten sam sposób doszedł do 3:2, po czym przypieczętował przewagę strzelając jeszcze w II tercji bramkę na 4:2, jednak w III tercji stracił bramkę i było tylko 4:3, na szczęście utrzymał prowadzenie i potwierdził swoją wygraną przewagę w całym spotkaniu. Jokerit rozpoczął świetnie od prowadzenia już w II tercji 2:0, i kiedy wydawało się, że pewnie zmierza ku zwycięstwu, nagle w przeciągu niespełna 7 minut II kwarty stracił 3 bramki, w III tercji do 54 minuty cały czas utrzymywał się wynik 2:3, jednak w przeciągu niespełna dwóch minut gospodarze zdołali strzelić dwie bramki- wyrównującą w 55:13 minucie, i bramkę na prowadzenie 4:3 w 56:40 ;-) Mogli spokojnie wygrać ten mecz nie tracąc bramki na 2:1 w prawie połowie spotkania, która to spowodowała karę zawodnika i utratę kolejnej bramki na 2:2 i całkowite rozbicie w II kwarcie meczu. Najważniejsze, że wygrali, i to cieszy ;-)

ps. do kuponu chciałem dodać Bologn`ę grającą z Prokomem ;-) zobaczymy czy słusznie jej nie dodałem ;-)

:tak:

Bilans: 2373 (po czternastu kuponach) + 1073= 3446

Ilość typowanych zdarzeń: 39

Ilość zdarzeń trafionych: 32

Statystyka trafionych typów: 82 %

Kupon 16

Cleveland Cavaliers-Orlando Magic - kto więcej punktów : LeBron James-Rashard Lewis 1 1,40

Toronto Raptors-Utah Jazz - kto więcej punktów : Chris Bosh-Carlos Boozer 2 1,55

Brazil-Serbia 1 1,22

Stawka: 200

Ew. wygrana: 529

Kupon 16

Cleveland Cavaliers-Orlando Magic - kto więcej punktów : LeBron James-Rashard Lewis 1 1,40 :p:

Toronto Raptors-Utah Jazz - kto więcej punktów : Chris Bosh-Carlos Boozer 2 1,55 :p:

Brazil-Serbia 1 1,22 :p:

Stawka: 200

Ew. wygrana: 529

Kupon wygrany

Wygrana: 329

Bilans: 3446 (po piętnastu kuponach) + 322 (szesnasty kupon)= 3768

Ilość typowanych zdarzeń: 42

Ilość zdarzeń trafionych: 35

Statystyka trafionych typów: 83, 3%

ps. Dziękuję za "pochwałę" :p:

Kupon 17

Lotos Gdynia-Spartak Moscow Region 2 1,35

Drammen HK-Interferie Zaglebie Lubin 1 1,25

Phoenix Suns-Chicago Bulls 1 1,26

Ew. wygrana: 637

Kupon nie do końca z pełnym przekonaniem, patrząc na "personalia" Lotosu, nie jest tak źle, ale Spartak ma równie dobre "nazwiska" w zespole, i liczę na profesjonalne podejście do spotkania, różnica nie jest aż tak znacząca, do tego swój parkiet, jednak mam nadzieję, że rosyjsi zespół zwycięży. Drammen potrafi trzymać poziom najlepszych europ. zespołów, może nie tyle trzymać poziom, ile walczyć, często "jak równy z równym", swoja hala w piłce ręcznej jest olbrzymim atutem, i mam nadzieję, że ten atut zostanie wykorzystane. I ostatnie spotkanie jednej z najlepszych ekip ofensywnych NBA, plus spotkanie w domu, dobra forma, i nienajlepsza dyspozycja gości. Teoretycznie powinno być "ok", jednak nie mam pełnego przekonania.

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...