Gość wojcio123 Napisano 2 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Listopad 2007 Witam wszystkich juz dawno nie pisałem na forum ale ciągle obstawiałem ...... jest cięzko ale jak bede mógł to podaje typy.... tak na początku bez owijania powiem ze zawsze mi 1 mecz na cały kupon nie wchodzi .. nie wazne ile postawie emczy i za ile zagram i tak 1 nie wejdzie ....... ciekawe jak bedzie z tym kuponem... i jeszcze amle objasnienie 3 gwaizdki(***) to dla mnie pewniaki .... a 2(**)i 1(*) to juz mniej pewne ale cos trzeba postawić i to własnie przeczucie................................ Manch.City - Sunderland 1.50*** FC Brugge - Waregem 1.30*** Feyenoord - De Graafsch 1.30*** Rangers - Inverness 1.20*** Brema - Rostock 1.30*** Saragossa - Valladolid 1.60** Barcelona - Betis 1.22** Vejle - Frem 1.40* AKO: 9,7 Stawka: 2zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość wojcio123 Napisano 5 Listopad 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Listopad 2007 Manch.City - Sunderland 1.50*** :idea: WEJDZIE 100% no i weszło jak mówiłem :tak: FC Brugge - Waregem 1.30*** :tak: Feyenoord - De Graafsch 1.30*** :tak: Rangers - Inverness 1.20*** :tak: Brema - Rostock 1.30*** :tak: Saragossa - Valladolid 1.60** Barcelona - Betis 1.22** :tak: Vejle - Frem 1.40* :tak: AKO: 9,7 Stawka: 2zł czyli tak jak mówiłem 1 jak zwykle 1 mecz .... wy też tak macie ..napiszcie na priv ... bo mi się zdaje że tylko mi 1 mecz ciągle nie wchodzi i to juz od jakiegos czasu tak ze 4 do 9 miesięcy albo i dłuzej ...//////// NASRAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi