verbaaatim Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 Jak w nowego to ja sie wypisuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 róbcie już ten turniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 5 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 masz temat obok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 Zmień temat na Snooker/Komentarze... bo zaraz będą się jeszcze zapisywać nam tu [ Komentarz dodany przez: IwanKSG: 2007-08-05, 13:44 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 5 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Sierpień 2007 ten zabada zagrał raz i sobie poszedł,ścigam go na gg (jest dostęny) i c**j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 kiedy II edycja? bo w tej nie pogralem sobie za duzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 jeszcze ta sie nie skończyła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 6 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Sierpień 2007 slabym w te klocki jak gówno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość litersrake Napisano 7 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2007 Można się jeszcze zapisać do jakiejś grupy gdzie brakuje 1 zawodnika ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 7 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Sierpień 2007 zależy od tego czy masz grubą kopertę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 8 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Sierpień 2007 Dziady kończyć te mecze !!! trzeba zacząć kolejną rundę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 9 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2007 kiedy następna runda ? bo nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 9 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2007 co Ci tak spieszno i tak odpadniesz w nastepnej rundzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 9 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2007 mam nadzieję, że nie będę z Tobą grał... aaaa zapomniałem, że już odpadłeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Herr_Flick Napisano 9 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2007 mialem wtedy gorszy dzien a Ty mialeś farta jak ch******* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 9 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Sierpień 2007 a no rzeczywiście miałem farta... ...wygrywając PEWNIE 2:0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzybek Napisano 12 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Sierpień 2007 Wpiszcie w moim meczu walkower dla pyrlika bo wyjeżdżam i nie będę mógł dokończyć . Macie szczęcie bo bym to wygrał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 17 Sierpień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Sierpień 2007 krzepas pyrlik grac!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzepas Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2007 nie umiem dorwac tego goscia, juz mu wyslalem pw ale odzewu nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość old_Chomik Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2007 oooo pyrlik próbuje uciec od przegranej chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pyrlik Napisano 20 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Sierpień 2007 Napisz mi na gg moge grać o kazdej porze o ile w domu jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi