happymetal Napisano 3 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2007 witam chodzi mi o zazadzanie kapitalem ew podniesienie stawki po przegranej w grze na bardzo niskie kursy. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Air_Filter Napisano 3 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 3 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2007 chyba nie da rady z taką grą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 3 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2007 Nie no w sumie to da radę... dajmy na to jak będzie grał po 1000zł na zakład - ma 100zł wygranej na czysto gorzej jak nie trafi, to żeby odrobić 1000 i wygrać 100zł na czysto będzie musiał zagrać tylko jakieś ponad 10x stawkę - czyli 10000zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajetan Krzakle Napisano 3 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2007 Wiadro zimnej wody. Wsadzic glowe do srodka. Odczekac az kryzys minie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chomik Napisano 3 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2007 FAN a jak pomyli się drugi raz ? to co ? tym razem samochód będzie musiał sprzedać o ile ma jakiś dobry, czy już swoją chatę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 3 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Lipiec 2007 FAN a jak pomyli się drugi raz ? widocznie on chce być jak saper... może pomylić się tylko raz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_Etrusc Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2007 Fajny pomysł PS. Słyszałem ze w puszczy Kampinoskiej budują fajny ośrodek dla świrów, myślę że tam będziesz miał kilku fajnych kolegów do tej progresji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
989898 Napisano 19 Sierpień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Sierpień 2007 To miało być w dolinie rozpusty. Nie jesteś na czasie Etrusc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi