Skocz do zawartości

Letnie typy....

obst_Etrusc

Rekomendowane odpowiedzi

Kupon 1

Kanada-Brazylia

typ: wynik 0-3

kurs: 1,60

Francja-Włochy

typ: 1

kurs: 1,32

Egipt-Serbia

typ: 2

kurs: 1,20

ako: 2,53

buk: BetGun

stawka: 100zł

możliwa wygrana: 253zł

//Oglądałem tydzień temu obydwa mecze Brazylia-Kanada i muszę powiedzieć, że Brazylia nawet 2 składem, a może zwłaszcza 2 składem była od Kanady o kilka klas lepsza. O dziwo w 2 meczu, kiedy to już zagrało 3 czy 4 graczy z podstawowego składu, Kanadzie udało się ugrać nawet seta, co poirytowało strasznie Bernardo Rezende i nie sądzę, że własne ściany w czymkolwiek będą mogły pomóc chłopakom z Kanady. Egipt widziałem, troszkę straszył Rosjan ale to wynikało bardziej z błędów tych drugich niż z dobrej gry Egiptu. Różnica klas ogromna. Dość powiedzieć, że Egipt do tej pory chyba tylko 2 sety ugrał we wszystkich meczach LŚ. Ostatnia propozycja to żabojady. Tutaj mam jednak dwa ale. Pierwsze nie miałem okazji oglądać ostatnio Francuzów a wiem że chyba dziś osłabieni brakiem Pujola. Drugie ale to kurs - teraz całkiem marny. Jednak to co grają Włosi, a właściwie oni nic nie grają, pozwala mi śmiało brać gospodarzy w ciemno nawet po takim kursie. To co robili makaroniarze z USA woła o pomstę do niebios :) Koszmarne błędy w każdym elemencie. Nie było zagrywki (zupełny koszmar) nie liczyłem ale ze 20 zagrywek w drugim meczu w siatkę i to większość w okolice dolnej taśmy :) nie było przyjęcia, blok nie istniał zupełnie, atak z tego wszystkiego działał chyba najsprawniej, ale tutaj z kolei grał dobrze blok USA i też Włosi nie poszaleli. Reasumując można powiedzieć, że o ile mecz Argentyna-Polska nie wiem jakim cudem został wybrany meczem kolejki LŚ (moim zdaniem był slaby) to na pewno mecz USA-Włochy powinien zostać ogłoszony klapą roku z całkowitym wskazaniem na makaronów.

Kupon 1

Kanada-Brazylia

typ: wynik 0-3

kurs: 1,60 :jupi: 0-3

Francja-Włochy

typ: 1 :wsciekly: 2-3

kurs: 1,32

Egipt-Serbia

typ: 2 :jupi: 0-3

kurs: 1,20

ako: 2,53

możliwa wygrana: 253zł

//Oglądałem tydzień temu obydwa mecze Brazylia-Kanada i muszę powiedzieć, że Brazylia nawet 2 składem, a może zwłaszcza 2 składem była od Kanady o kilka klas lepsza. O dziwo w 2 meczu, kiedy to już zagrało 3 czy 4 graczy z podstawowego składu, Kanadzie udało się ugrać nawet seta, co poirytowało strasznie Bernardo Rezende i nie sądzę, że własne ściany w czymkolwiek będą mogły pomóc chłopakom z Kanady. Egipt widziałem, troszkę straszył Rosjan ale to wynikało bardziej z błędów tych drugich niż z dobrej gry Egiptu. Różnica klas ogromna. Dość powiedzieć, że Egipt do tej pory chyba tylko 2 sety ugrał we wszystkich meczach LŚ. Ostatnia propozycja to żabojady. Tutaj mam jednak dwa ale. Pierwsze nie miałem okazji oglądać ostatnio Francuzów a wiem że chyba dziś osłabieni brakiem Pujola. Drugie ale to kurs - teraz całkiem marny. Jednak to co grają Włosi, a właściwie oni nic nie grają, pozwala mi śmiało brać gospodarzy w ciemno nawet po takim kursie. To co robili makaroniarze z USA woła o pomstę do niebios :) Koszmarne błędy w każdym elemencie. Nie było zagrywki (zupełny koszmar) nie liczyłem ale ze 20 zagrywek w drugim meczu w siatkę i to większość w okolice dolnej taśmy :) nie było przyjęcia, blok nie istniał zupełnie, atak z tego wszystkiego działał chyba najsprawniej, ale tutaj z kolei grał dobrze blok USA i też Włosi nie poszaleli. Reasumując można powiedzieć, że o ile mecz Argentyna-Polska nie wiem jakim cudem został wybrany meczem kolejki LŚ (moim zdaniem był slaby) to na pewno mecz USA-Włochy powinien zostać ogłoszony klapą roku z całkowitym wskazaniem na makaronów.

//Widzę, że w europie są jeszcze większe sieroty niż Włosi :)

- 100zł

Kupon 2

China-Argentina (1-szy mecz)

typ:1

kurs: 1,45

Bulgaria-Poland (1-szy mecz)

typ: over 186,5

kurs: 1,80

M.Damm/L.Paes-J.Coetzee/R.Wassen

kurs: 1,30

J.Henin-A.Mauresmo

kurs: 1,27

ako: 4,31

możliwa wygrana: 431zł

//Analiza siatki jest TUTAJ

Jak chodzi o tenis to Henin gra kapitalnie. Oglądam sobie ją w tym turnieju i nie sądzę że babo-chłop ją ogra, mam przynajmniej taką nadzieję :) Debel idzie jak burza, po drodze pokonali lepsze pary deblowe niż ich dzisiejsi rywale. Myślę że 4 debel pokona 13.

Kupon 2

China-Argentina (1-szy mecz)

typ:1

kurs: 1,45 :jupi: 3-0

Bulgaria-Poland (1-szy mecz)

typ: over 186,5

kurs: 1,80 :wsciekly: 186 :uwaga:

M.Damm/L.Paes-J.Coetzee/R.Wassen

kurs: 1,30 :wsciekly: 1-2

J.Henin-A.Mauresmo

kurs: 1,27 :jupi: 2-1

ako: 4,31

możliwa wygrana: 431zł

//Analiza siatki jest TUTAJ

Jak chodzi o tenis to Henin gra kapitalnie. Oglądam sobie ją w tym turnieju i nie sądzę że babo-chłop ją ogra, mam przynajmniej taką nadzieję :) Debel idzie jak burza, po drodze pokonali lepsze pary deblowe niż ich dzisiejsi rywale. Myślę że 4 debel pokona 13.

-100 zł

Kupon 3

Rosja - Kuba

kurs: 1.25

FK Haugesund - Raufoss

typ: Ponad 2.5

kurs: 1.50

Egipt - Serbia

typ: ( Czy ten mecz zostanie rozstrzygnięty w 5 setach? (Tak – Nie) ) NIE

kurs: 1.10

USA - Meksyk

typ: Poniżej 3.5

kurs: 1.20

ako: 2,48

buk: Unibet

możliwa wygrana: 248zł

Kupon 3

Rosja - Kuba

kurs: 1.25 :jupi: 3-0

FK Haugesund - Raufoss

kurs: 1.50 :jupi: 1-2

Egipt - Serbia

typ: ( Czy ten mecz zostanie rozstrzygnięty w 5 setach? (Tak – Nie) ) NIE

kurs: 1.10 :jupi: 0-3

USA - Meksyk

typ: Poniżej 3.5

kurs: 1.20 :jupi: 2-1

ako: 2,48

możliwa wygrana: 248zł

+100 zł

Kupon 4

Copa America 2007 - Group C: Winner

( Zwycięzca , Który zespół wygra? )

typ: Argentyna

kurs: 1.45

Copa America 2007 - Group B: Winner

( Zwycięzca , Który zespół wygra? )

typ: Brazylia

kurs: 1.60

Copa America 2007 - Total Tournament Goals

( Zwycięzca , Ile goli zostanie zdobytych w sumie? ) tylko 90min

typ: over 67,5

kurs: 1,85

ako: 4,29

stawka: 148zł

możliwa wygrana: 634,92zł

//Typ na over w całym Copa jest liczony razem z golami wczorajszymi !!

Kupon 5

Włochy - USA

kurs: 2,00

Finlandia - Brazylia

kurs: 1,10

ako: 2,20

stawka: 300zł

możliwa wygrana: 660zł

//Brazylia może się i pomęczy jednak win bez gadania. USA to dla mnie perełka. Kurs jak dla mnie po tym co pokazuje USA jak dla mnie wywalony w kosmos. Do tego dwa tygodnie temu w USA nie istnieli. Nie było mnie w dzień bo wiem że kurs i tak spadł :) Jak dla mnie bomba. POLECAM

Kupon 5

Włochy - USA

kurs: 2,00 :jupi: 1-3

Finlandia - Brazylia

kurs: 1,10 :jupi: 0-3

ako: 2,20

stawka: 300zł

możliwa wygrana: 660zł

//Brazylia może się i pomęczy jednak win bez gadania. USA to dla mnie perełka. Kurs jak dla mnie po tym co pokazuje USA jak dla mnie wywalony w kosmos. Do tego dwa tygodnie temu w USA nie istnieli. Nie było mnie w dzień bo wiem że kurs i tak spadł :) Jak dla mnie bomba. POLECAM

+660 zł

Kupon 8

Kuzniecowa, S - Radwanska, Agnieszka

( Ponad/Poniżej , Całkowita liczba gemów )

typ: Ponad 20.0

kurs: 1.77

Włochy - USA

kurs: 2.40

Mandalskameratene - Ham-Kam

( Ponad/Poniżej , Całkowita liczba strzelonych bramek. )

kurs: 1.37

ako: 5,82

możliwa wygrana: 582zł

//Wyjątkowo dziś zagram Age i mam nadzieję, że mnie nie zawiedzie. Ja tutaj widzę jej wygraną, gdyż naprawdę idzie jak burza a Kuźnia jakaś taka drętwa. Singielka sobie zagrałem na AGE za 50 a tutaj daję do ako ponad 20 demów gdyż moim zdaniem stać laskę na powalczenie i ugranie co najmniej 9 gemów. Jak chodzi o siatkę to kurs znowu buki dały nie z tej planety. Wiem że USA już ma finał w kieszeni ale to profesjonaliści w każdym calu nie będzie taryfy ulgowej. Makarony powiem to po raz 1000-y że są ciency teraz jak barszcz i FIVB dla przyzwoitości już powinno ich z 2 miejsca w rankingu gdzieś w okolice 10 przesunąć bo to wielka lipa. Jankesi nie trzeba mówić co za nacja, ich interesują tylko wygrane. Sportowo są o dwie klasy lepsi od Włochów. Over w Norwegii to raczej formalność.

Polska - Korea

kurs: 2,20

stawka: 500

Unibet

Oglądałem mecz naszych chłopaków z Brazylią (co prawda tylko powtórkę) oraz z USa na żywo i jedyne co mi przychodzi do głowy po tych występach to myśl, że Kora może nas wręcz zdemolować !! O ile mecz Brazylią przejdzie z pewnością do historii głównie z powodu wygranej, bo pozom nie był wielki, a wynik wyczołgany, to na pewno mecz z USA jest powodem do wstydu. Każdy kto oglądał wie jak to wyglądało. DRAMAT. Amerykanie przy Polakach grali jak gwiazdy, a kilku chłopaków ma na to zupełnie spore szanse. Czytając wywiady po meczowe już wiemy chociażby z ust Globisza jak i fizjoterapeutów iż chłopaki nie mają zupełnie sił, co było widać i nie sądzę że im tych sił przybędzie. Co więcej po takich batach dojdzie jeszcze zniechęcenie i wszelkiego inne złe czynniki, które poprostu nie pozwolą nam tego meczu wygrać. Co do zespołu Korei to pierwsze co nas dobije to ich ruchliwość, szybkość, zwinność, wytrzymałość............. oraz doskonała technika. Ja jestem praktycznie przekonany, że ten mecz przegramy i to dość wysoko. Oglądając obszerne fragmenty meczy Korea-Usa i Korea-Brazylia aż dziw bierze że kitajce mają tylko jeden punkcik na koncie. Moim zdaniem powinni mieć ich co najmniej 4 jak nie 6. Obydwa mecze mogli wygrać a z Kanarkami porażka jest naprawdę niezasłużona. Ten 3 mecz w grupie jest dla Korei ostatnia szansą podobnie jak i dla Polaków na dalszy udział w MŚ U20. Jednak wszelkie atuty o których wyżej wspomniałem są zdecydowanie po stronie Azjatów i mam nadzieję, że Korea odda mi to co Polacy w sobotę zabrali na Brazylii.

Mój typ na ten mecz: Korea 10/10

Na singlach na pewno pogram również Korea/Korea i do tego jakieś handi na Koreańczyków -1,5 po naprawdę pięknym kursie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...