Gość korsi Napisano 13 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2007 Witam :cwaniak1: Zapraszam do śledzenia mojego tematu na łamach tego zacnego forum. Będę tu umieszczał swoje typy. Uwzględniam odrazu że gram tylko tenisa. Zarówno w wykonaniu męskim jak i żeńskim choć nie ukrywał że wśród panów czuję się znacznie lepiej /tylko mi tu bez skojarzeń/. Typy stąd umieszczał będę również w odpowidnim do tego dziale tematycznym. Nie chce nikomu tutaj gwarantować że moje typy mają 90% skuteczności i także proszę nie wpadać w szał jeśli ktoś skorzysta z typy a ten nie wejdzie. Jedyne co gwarantuje to obiektywne przedstawienie typu i rzetelne przedstawienie go. Z mojej strony na razie tyle. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość korsi Napisano 13 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2007 Hantuchova D. - Daniilidou E. ---> 1.40 Ciekawie zapowaiada się pojedynek ostatniej 16stki turnieju kobiet w angielskim Birmingham w którym to zmierzą sie Słowaczka Daniela Hantuchova i Greczynka Eleni Danilidou. Moja faworytka podobnie jak i bukmacherów jest Daniela. Jest to zawodniczka solidniejsza i lepsza na trawie nie ma co ukrywać. W pierwszej rundzie to Greczynka wygrała z bardziej znaną przeciwniczką choć to zwycięstwo nie przyszło jej łatwo. Obie zawodniczki mają podobne warunki fizyczne a głównym czynnikiem przemawiającym za Hantuchovą jest jej dobry serwis i pewny wolej. Myślę że Słowaczka odniesie pewne choć może i nie łatwe zwycięstwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość korsi Napisano 13 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Czerwiec 2007 Nieminen J. - Pavel A. ---> 1.45 Widziałem pojedynek Fina z Vligenem i naprawde jestem pod wrażeniem gry Skandynawa który prezentował się wrecz niesamowicie. Nie można powiedzieć że Belg grał źle to Jarkko grał fenomenalnie. Rumun jako LL pokonał beznadziejnie ostatnio grającego innego Belga Olivier Rochusa. Nieminen jest w stanie spokojnie pokonać Andrei i to jak najmniejszym nakładem sił. Uważam że po stronie Nieminena stoja wszystkie ważniejsze atuty i że to on awansuje do najlepszej 8 turnieju w Halle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość korsi Napisano 14 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Czerwiec 2007 Nieminen J. - Pavel A. ---> 1.45 Widziałem pojedynek Fina z Vligenem i naprawde jestem pod wrażeniem gry Skandynawa który prezentował się wrecz niesamowicie. Nie można powiedzieć że Belg grał źle to Jarkko grał fenomenalnie. Rumun jako LL pokonał beznadziejnie ostatnio grającego innego Belga Olivier Rochusa. Nieminen jest w stanie spokojnie pokonać Andrei i to jak najmniejszym nakładem sił. Uważam że po stronie Nieminena stoja wszystkie ważniejsze atuty i że to on awansuje do najlepszej 8 turnieju w Halle. 7-6 3-6 6-1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość korsi Napisano 16 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 16 Czerwiec 2007 Hantuchova D. - Daniilidou E. ---> 1.40 Ciekawie zapowaiada się pojedynek ostatniej 16stki turnieju kobiet w angielskim Birmingham w którym to zmierzą sie Słowaczka Daniela Hantuchova i Greczynka Eleni Danilidou. Moja faworytka podobnie jak i bukmacherów jest Daniela. Jest to zawodniczka solidniejsza i lepsza na trawie nie ma co ukrywać. W pierwszej rundzie to Greczynka wygrała z bardziej znaną przeciwniczką choć to zwycięstwo nie przyszło jej łatwo. Obie zawodniczki mają podobne warunki fizyczne a głównym czynnikiem przemawiającym za Hantuchovą jest jej dobry serwis i pewny wolej. Myślę że Słowaczka odniesie pewne choć może i nie łatwe zwycięstwo. 7-6 6-4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość korsi Napisano 19 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2007 Radwanska A. - Craybas J. ---> 1.40 Pojedynek naszej Agnieszki i Amerykanki Jill Craybas raczej nie będzie należał do wyrównanych. Moim zdaniem ogromną faworytką tego pojedynku jest młoda Polka która jak dobrze wiemy uwielbia grać na trawie. Radwańska jest za regularna dla Amerykanki która grając z Agnieszka popełni wiele błedów. Jill nie będzie wytrzymywać dłuższych wymian gdyż ma inną mentalność i widząc że wszystko co przebije wraca będzie ładować piłke w siate albo grać za długo. Serwis też mimo że u Polki nie jest za dobry to w porównaniu do aktualnej formy serwisowej Amerykanki i tak jest wspaniały. Pojedynek powinien wyglądać dość jednostronnie i to właśnie Aga powinna pogonić po korcie pania Craybas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość korsi Napisano 19 Czerwiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Czerwiec 2007 Radwanska A. - Craybas J. ---> 1.40 Pojedynek naszej Agnieszki i Amerykanki Jill Craybas raczej nie będzie należał do wyrównanych. Moim zdaniem ogromną faworytką tego pojedynku jest młoda Polka która jak dobrze wiemy uwielbia grać na trawie. Radwańska jest za regularna dla Amerykanki która grając z Agnieszka popełni wiele błedów. Jill nie będzie wytrzymywać dłuższych wymian gdyż ma inną mentalność i widząc że wszystko co przebije wraca będzie ładować piłke w siate albo grać za długo. Serwis też mimo że u Polki nie jest za dobry to w porównaniu do aktualnej formy serwisowej Amerykanki i tak jest wspaniały. Pojedynek powinien wyglądać dość jednostronnie i to właśnie Aga powinna pogonić po korcie pania Craybas. 6-2 5-7 6-0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi