pyrlik_stw Napisano 1 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2007 Bez zbędnego biadolenia. Stan konta: 0zł <--- bo już gram od jakiegoś czasu i nie chce mi sie podawać dokładnego stanu Zresztą to chyba wazne nie jest Kursy: Bet-at-home <--- tam gram Gram systemem cimasza, "Wykorzystaj serie". Jak ktos nie wie o sssoo chodzi to odsyłam do tematu: http://obstawianie.com/topics168/mlb-wykorzystac-serie-vt7586.htm Typy już wkrótce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 1 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 1 Maj 2007 Będę grał tak, aby wyrobić zysk ok. 3zł na jednej progresji PROGRESJA 1 || Etap I San Francisco Giants - Colorado Rockies 1 1,70 Stawka: 4zł PROGRESJA 2 || Etap II Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs 1 2,30 Stawka: 2,30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 2 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2007 Będę grał tak, aby wyrobić zysk ok. 3zł na jednej progresji PROGRESJA 1 || Etap I San Francisco Giants - Colorado Rockies 1 1,70 7:9 Stawka: 4zł PROGRESJA 2 || Etap II <--- tu oczywiście etap I moja pomyłka Pittsburgh Pirates - Chicago Cubs 1 2,30 5:6 <-- Mecz przerwany w 7 inningu. Może jakby deszcz nie spadł to Piraci by wygrali Stawka: 2,30zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 2 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 2 Maj 2007 PROGRESJA 1 || Etap I San Francisco Giants - Colorado Rockies 2 2,30 Stawka: 5,7zł Drugiej progresji nie grałem, bo głupie Bet-at-home nie wystawiło kursów na Cubsów !! A wygrywają jak narazie 4:1 6 inning Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 3 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2007 PROGRESJA 1 || Etap II San Francisco Giants - Colorado Rockies 2 2,30 5:3 Stawka: 5,7zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 3 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 3 Maj 2007 PROGRESJA 1 || Etap III[/b] San Francisco Giants - Colorado Rockies 1 1,65 Stawka: 20zł Oby weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 4 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2007 PROGRESJA 1 || Etap III[/b] San Francisco Giants - Colorado Rockies 1 1,65 7:9 tu powinna byc Philaadelphia Stawka: 20zł Oby weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 4 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 4 Maj 2007 PROGRESJA 1 || Etap IV[/b] San Francisco Giants - Philadelphia Phillies 2 1,85 Stawka: 39zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 6 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2007 Wyrównałem stan konta dzięki wczorajszej skończonej progresji. Zapomniałem podać do tematu, ale jak ktoś nie wierzy to mogę chętnie wysłać screena na PW Od dzisiaj zmieniam taktyke gry Będę grał jakieś 4 progresje na raz zaczynając stawke od 1zł. Liczba progresji może zajść zmianie Jeszcze nie wiem jak bede zmieniał stawki, ale to równiez sie okaze w trakcie trwania progresji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 6 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Maj 2007 LAD || ETAP I Atlanta Braves - Los Angeles Dodgers 2 2,00 Stawka: 1zł HOU || ETAP I St. Louis Cardinals - Houston Astros 2 2,20 Stawka: 1zł OAK || ETAP I Tampa Bay Devil Rays - Oakland Athletics 1 2,10 Stawka: 1zł LAA || ETAP I Los Angeles Angels - Chicago White Sox 2 2,10 Stawka: 1zł Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 7 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2007 LAD || ETAP I Atlanta Braves - Los Angeles Dodgers 2 2,00 6:4 Stawka: 1zł HOU || ETAP I St. Louis Cardinals - Houston Astros 2 2,20 3:1 Stawka: 1zł OAK || ETAP I Tampa Bay Devil Rays - Oakland Athletics 1 2,10 3:5 Stawka: 1zł LAA || ETAP I Los Angeles Angels - Chicago White Sox 2 2,10 3:4 Stawka: 1zł Pozdrawiam 6/7 maj 2007: Progresja I = -1zł Progresja II = -1zł Progresja III = -1zł Progresja IV = +1,10zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 7 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Maj 2007 Progresja I || LAD || ETAP II Florida Marlins - Los Angeles Dodgers 1 1,90 Stawka: 2,22zł Progresja II || HOU || ETAP II Cincinnati Reds - Houston Astros 1 2,20 Stawka: 2zł Progresja III || OAK Oakland nie gra dzisiaj ... Progresja IV || ARI || ETAP I Arizona Diamondbacks - Philadelphia Phillies 1 1,85 Stawka: 1zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 8 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2007 Progresja I || LAD || ETAP II Florida Marlins - Los Angeles Dodgers 1 1,90 1:6 Stawka: 2,22zł Progresja II || HOU || ETAP II Cincinnati Reds - Houston Astros 1 2,20 4:5 Stawka: 2zł Progresja III || OAK Oakland nie gra dzisiaj ... Progresja IV || ARI || ETAP I Arizona Diamondbacks - Philadelphia Phillies 1 1,85 4:3 Stawka: 1zł 7/8 maj 2007: Progresja I = -2,22zł Progresja II = -2zł Progresja III = 0zł Progresja IV = +1,85zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pyrlik_stw Napisano 8 Maj 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Maj 2007 temat na jakiś czas zawieszam, bo ... wstyd sie przyznac, ale przejebałem 120zł na ruletce i szkoda mi ryzykowac dalszej gry z takim malym kapitalem jezeli dzisiaj nic by nie weszlo to moze byc cieeeeeniutko z tego co mi zostalo to sprobuje cos ugrac jak sie uda to zaczne znow progresje na MLB, jak nie to nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi