Gość Kempos Napisano 24 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2007 Na początek należy przejrzeć staty z ostatnich sezonów np. Premiership. Niektóre drużyny grają under/over krótkimi seriami. Najlepiej wybrać te z seriami 2-3. np. 2U3O3U3O itd. Czekamy aż padną dwa undery lub 2 overy pod rząd. Wtedy stawiamy odpowiednio na under lub over 2.5. Stawki najlepiej zaplanować jak w progresji ważonej: przez 5 poziomów tak żeby zarobić, kolejne aby wyjść na zero. Wszystko sprowadza się jedynie do dobrego wyboru drużyn. Testuje to juz ponad 2 miesiące i czerpie niezłe zyski Prosze o krytyczne komentarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 24 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2007 Czekamy na jakieś konkretne testy, albo cokolwiek co zobrazuje to w jakiś dostępniejszy sposób mniej łapiącym kolegom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Kempos Napisano 24 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2007 Wybieramy drużynę która ma podobny udział underów i overów w sezonie, czyli mniej więcej po połówce np. w tym sezonie w Premiership - Reading. Najdłuższa seria tego zaspołu dla underów to 3 dla overów też 3 (zacząłem grać od 06.12.2006). Średni kurs to 1,7. Ponieważ ostatnio mieli 3 undery to gram over(czekam na serię 2-3 underów/overów): 06.12 stawka: 10 PLN wygrana: 17 PLN Newcastle - Reading 3-2 Czekam teraz aż będą mieć serię 2-3 underów/overów. Mieli 2 overy, gram under. 01.01 stawka: 10 PLN wygrana: -10 PLN Reading - West Ham 6-0 Przegrałem dlatego obstawiam dalej na under aż wygram. Na każdym poziome chce zarobić ok. 5 PLN i oczywiście odrobic strate 10 PLN Stawka ze wzoru: stawka = strata + zakładany zysk / (kurs - 1) dla przykładu: stawka = 10 + 5 / (1.7 - 1) = 15 / 0.7 = 21.42 Gdy wygram wracam do początkowej stawki. Teraz czekam znowu na odpowiednią serię i gram odpowiedni typ. Sztuka polega na wyborze drużyny. Grałem najwyżej na drugim poziomie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 24 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2007 No i fajnie... nie można było tak odrazu? Dobrze, że szybko wyjaśniłeś Pomysł ciekawy, tylko nie wiem czy tak dobrze się sprawdza w praktyce, oby. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Veb213 Napisano 24 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Kwiecień 2007 Sprawdza sie, polecam ... Gorzej, jesli sie ma pecha i trafi na serie dluzsza .... ale to w sumie wada kazdej progresji. A poki co lepszej metody na gre nie znaleziono. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi