tomek83wawa Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 Nowy system prosto z USA - za 1000$, Buki podobno tak ustanawiaja kursy, iz jest taka prawidlowosc , ze wystarczy ulozy kupon o łącznym ako wynoszącym dokładnie 127,85 i napewno wejdzie 100%, ale ulożyc taki kurs nie jest łatwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cimasz Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 Bez obrazy, ale według mnie ten "system" mozna włożyć między bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kubajajo1 Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 za 1000 USD tylko ? I co ty go sprzedajesz czy słyszales o nim ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
didge9 Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 To by tylko znaczyło ze buki znają wyniki spotkan przed ich rozegraniem A skoro posiadają taką wiedze to nie bardziej by im sie opłacało całe zyski postawic u innego bukmachera i doprowadzic do jego go bankructwa by zniszczyc konkurencje?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 wystarczy ulozy kupon o łącznym ako wynoszącym dokładnie 127,85 i napewno wejdzie 100% Takie AKO to ja mam prawie codziennie i jakoś do tej pory jeszcze nic nie wygrałem Powiem jedno - wyjdź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Veb213 Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 podobno mozna wygrac na loterii podobno milion stawiajac zlotowke podobno Dobry system - polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 Ja mam system 100% zawsze wygrywam i sprzedam go za 500 $ jak chcesz kupić to pisz na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość kubajajo1 Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 Dajcie mu spokój !! Przeciez on nie napisał ze sprzedaje ten system , tylko ze taki jest. Moze jest swierzym graczem i dopiero zaczyna z bukmacherką , a wy go zaraz tak wyzywacie i wyganiacie z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Veb213 Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 Dajcie mu spokój !! Ok, ale moge jeszcze chwilke? Moge? swierzym graczem swieŻa buleczka? a wy go zaraz tak wyzywacie i wyganiacie z forum. przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 20 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Kwiecień 2007 Właśnie ułożyłem sobie kuponik z AKO = 127,85 Zobaczę czy wejdzie... jeżeli tak, to dam tomek83wawa pochwałę i jeszcze przeleję mu 50% wygranej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IwanKSG Napisano 21 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2007 Właśnie ułożyłem sobie kuponik z AKO = 127,85 pokaż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 21 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2007 Właśnie ułożyłem sobie kuponik z AKO = 127,85 pokaż Za późno... wyrzuciłem go do śmieci z powodu MU... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
C.Ronaldo Napisano 21 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2007 Hehe... Przecież ten tomek83wawa czy jak mu tam, mówił, że ma kontakt do weterana i on mu podaje typy... więc teoretycznie biedny być nie powinien... teoretycznie bo praktycznie wiemy jak jest.... tylko wymyślił tego weterana... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wimar Napisano 28 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Kwiecień 2007 Nie no gość rozwalił mnie. Ako 127,85 i wchodzi na bank... I tylko 1000$ za taki system... taniocha Muszę jakoś zlokalizować autora owego megasystemu i poprosić żeby napisał specjalnie dla mnie za 10 tys $ 100% pewny system na ako 99999 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość zwz Napisano 30 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2007 FAN nie op aj sie - przecież temat już od 1 postu jest do zamknięcia ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek83wawa Napisano 30 Kwiecień 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2007 Sorki, wkradla sie pewna nieśisłość, to jednak musi byc kurs 127, 89 bo tamten za latwo ułozyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 30 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Kwiecień 2007 tomek83wawa Ułoże sobie taki kurs... nie wejdzie to masz bana ot, co i pośle za 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Waciak Napisano 29 Maj 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Maj 2007 Nowy system prosto z USA - za 1000$, Buki podobno tak ustanawiaja kursy, iz jest taka prawidlowosc , ze wystarczy ulozy kupon o łącznym ako wynoszącym dokładnie 127,85 i napewno wejdzie 100%, ale ulożyc taki kurs nie jest łatwo Gdzie się takie pomysły rodzą... to dobre w sumie do serialu Włatcy Móch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość andrzejk23 Napisano 13 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2007 :cwaniak1: Najważniejsze to mieć bujną wyobraźnie i we wszystko można uwierzyć - nawet w takie bzdury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość rommi19 Napisano 14 Październik 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2007 Bardzo dziwne ,że coś takiego miałoby istnieć , a tym bardziej że ktoś by to sprzedawał . Znam serwisy , które sprzedają ale nie system , lecz typy ( przeważnie single ). Jest to bardzo opłacalny biznes , nie wiem tylko , czemu administratorzy tak go nie lubią - przecież naszym celem jest ogrywaniue buków , a nie ich wspieranie . Ja tylko chciałbym doradzić - rzućcie progresje , tasiemce czy inne rzeczy i grajcie single ( z bez albo z płatnych źródeł ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość cortest Napisano 13 Styczeń 2008 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Styczeń 2008 Załóżmy sobie że zrobiłem kupon z kursem 127,85 w bet-home a jeżeli ułoże taki sam kupon w Bwin to już nie wyjdzie mi 127,85 bo kursy napewno będą różne. Czyli w bet-home wygram a w Bwin taki sam kupon już mi nie wejdzie??? hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi