PokerFish Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 HejaHo gra ktos w tej lidze ?http://wygrajlige.pl Możemy zalożyc lige forum i powalczyc miedzy sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 to załóż $-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 26 Lipiec 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 założyłem dawac swoje mejle tu to bede dodawoł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 26 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Lipiec 2007 to wyśli na mojego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2007 Wiec tak Wy sie logowas na stroncie http://wygrajlige.pl/ , a nastepnie wchodzicie w zakladka TWOJE LIGI i tam wpisujecie kod dostepu do ligi yourbet.pl , którym jest ta o to kombinacja cyfr 454876848 i dolaczacie do ligi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Krzysiekow Napisano 27 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2007 Chętnie ale nie pamiętam swoich danych do konta u nich w portalu a nowego jakoś nie chce mi się zakładać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabada Napisano 27 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2007 Ja dolonczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 27 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2007 lepiej dołoncz do andrzeja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zabada Napisano 27 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2007 u niego juz jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 27 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2007 to hociarz ztond wyjć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 27 Lipiec 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2007 erbak skończ pierdolic tylko sie sam zapisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erbak Napisano 27 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 27 Lipiec 2007 nei pamientam chasła a pozatym Ukryta zawartość Musisz być zalogowany, aby zobaczyć zawartość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gruby Napisano 28 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2007 po chuju gra za kazda zmiane trzeba smsa wyslac niech sie jebia pazerne szmaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 28 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 28 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi