Gość ZINGI Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2007 Witam wszystkich. Jestem początkującym graczem u bukmacherów i mam takie pytanie. Proszę może ktoś mi wytłumaczy co to jest i do czego służy: 1) Payout 2) Value bety dla bukmachera Z góry serdeczne dzięki. Takie pytanie zadałem na innym forum i zostało usunięte bo coś tam niezgodne z regulaminem. Mam nadzieję ,że tu nikt tego nie usunie i otrzymam odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Levy666 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2007 Payout to wyplata po angielsku Co do value bet to wyglada na wartosc zakladu w doslownym tlumaczeniu ale nie wiem co masz na mysli piszac dla bukmachera , taka nazwa pojawia sie tez w pokerze ale raczej nie o to ci chodzi wiec napisz ze wszystko ok i temat do wyjeb*** bo to nie dzial chyba do tego typu pytan Pzdr ///EDIT: Znalazlem opis value bets wiec moze o to ci chodzilo na tej stronce pod surebetami jest opis o co biega : Surebet i value bets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
989898 Napisano 20 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 20 Luty 2007 Value bet to po prostu zakład "wartościowy", czyli taki, którego prawdopodobieństwo jest adekwatne do kursu, tzn. kurs nie jest zaniżony. Inaczej: jest to zakład, gdzie warto zaryzykować, bo jest duże prawdopodobieństwo i dobry kurs, czyli to, czego każdy gracz szuka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mandeo Napisano 21 Kwiecień 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Kwiecień 2007 No to z podobnych banalnych pytan moze mi ktos odpowie co to jest "banker" (mozliwe jego zaznaczenie na kuponie np. na Unibecie) i czy wplywa jakos na koszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi