didge9 Napisano 11 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 11 Luty 2007 Wymysliłem sobie ze bede grac progresje na ako 1.6 na to ze pierwszy gol w danym meczu padnie po strzale nogą Po wtopie gram za 3 razy wiekszą stawke. Ekspertem nie jestem ale mysle ale mając 200 zł na starcie i pierwszy zakład zaczynac od 4 zł raz na 4 próby wejdzie A tyle własnie potrzeba by nie przegrac: 1. 4 x 1.6 2. 12 x 1.6 3. 36 x 1.6 4. 108 x 1.6--> i tu wchodzi wiec wygrywamy 172.8 - 160 co daje na czysto 12,8 zł Mysle tez by grac na strzał główką bo przy kursie 5.5 mozna grac progresje co 5 zdarzen Ale jeszcze nie wiem co sie bardziej i czy wogule opłaca Jak by kros znał stronke gdzie mozna sprawdzic jak gol został strzelonu było by miło to bym pograł na sucho Porosze o opinie i powiedzcie czy tak da sie zarobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OgryzekPL Napisano 25 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2007 mysle ze jest to bardzo dobry system. Powiedz mi tylko w jakim bukmacherze mozna grac na to w jaki sposob padnie bramka? ( czy glowa czy noga) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
didge9 Napisano 25 Luty 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Luty 2007 W Gamebookers Tylko ostatnio gorzej o takie kursy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi