Gość Tom_Edi Napisano 9 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2007 Witam wszystkich i zapraszam do lektury.Mam nadzieje ze moje typy sprawia ze pieniazki z kont bukow trafia wprost do Waszych kieszeni Przy okazji przesylam dla wszystkich pozdrowienia z pieknego Edynburgha:) A teraz do pracy!!! Zaznaczam ze wszystkie moje typy gram w William Hill.Jak dowiecie sie z ponizszych typow jestem raczej przeciwnikiem grania "akumulatorow" oraz tzw "pewniakow" po kursie np 1.25 Jesli macie jakies pytania i chcielibyscie otrzymac wyczerpujace i dokladne odpowiedzi to zapraszam do korespodencji przez e-mail. Tommi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Tom_Edi Napisano 9 Luty 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 9 Luty 2007 Na poczatek cos z ligi angielskiej na dni 09-10 Luty 2007 1 zaklad: Reading-Aston Villa X 2 zaklad: Portsmouth-Manchester City X 3 zaklad: Newcastle-Liverpool 2 4 zaklad: West Ham-Watford 1 5 zaklad: Sheffield-Tottenham X 6 zaklad: Bolton-Fulham 1 Mecz z ligi Francuskiej: 1. Nantes-Valenciannes 1 Propozycja z Bundesligi: 1.Bochum-Nurnberg 2 Propozycja z Holandii: 1.Twente-Feyenord 2 2.Roda-Nec Nijmegen 1 Propozycja z Belgii: 1.Club Brugge-Anderlecht UNDER 2.5 Propozycja z Hiszpanii: 1.Real Sociedad San Sebastiqn-Real Madryt 2 Propozycja Szkocka i zarazem jedyny akumulator w tym weekendzie: 1.Aberdeen-Dunfermline 1 Hearts of Midlothian-Inverness Caledonian Thistle 1 Falkirk-Motherwell 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi