Gość Typer90 Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2007 Witam jestem nowym użytkownikiem forum, ale odrazu postanowiłem zacząć pisać swoje kupony. Mam zamiar podawać tutaj moje najlepsze typy i mam nadzieje, że osiągne moje założenia i spełnie moje postanowienia. Poniżej pisze co chce osiągnąć moimi typami :: Yield powyżej +10% Skuteczność kuponów over 60% Skuteczność typów over 60% Będe stale podsumowywać moje typy oraz będe podawał codziennie minimum 1 kupon, ale czasem jak oferta będzie pojemniejsza jak np. w weekend pare 8-) . Jeśli chodzi o dyscypliny będe podawał typy głównie z Piłki nożnej, koszykówki, hokeja oraz tenisa czasem również zależnie od dnia z innych dyscyplin. Jak ktoś chce to serdecznie zapraszam do komentowania moich typów mam nadzieje, że pomoge nie jednemu typerowi :mrgreen: ZAPRASZAM !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Typer90 Napisano 23 Styczeń 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2007 # KUPON NR1 HPK - Ilves 1X @ 1.15 AZ - MVV 1 @ 1.10 Chelsea - Wycombe 1 @ 1.10 stawka 100j. kurs 1.40 EW: 140.00 # KUPON NR2 Ak Bars Kazan - SKA St. Petersburg 1 @ 1.30 Stal Ostrów - Polonia Warszawa 1 @ 1.15 stawka 100j. kurs 1.50 EW: 150.00 Takie typy na dzisiaj licze, że wszystko wejdzie :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi