obst_bajk1 Napisano 5 Styczeń 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 5 Styczeń 2007 Jutro pracuję, więc podaję swoje typy już dziś: Real Sociedad - Osasuna Pampeluna x 3,15 stawka 30 Real Saragossa - FC Sevilla 1 albo over(jeszcze nie wiem) 2,62 stawka 20 Levante - Racing Santander 1 2,2 stawka 25 Podejrzewam, że Real rozjedzie jutro Deportivo ale już tyle razy si eprzejechałem na nich że nie obstawię :idea: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2007 Real Sociedad 2 - 1 Osasuna Real Saragossa - FC Sevilla 1 Levante - Racing Santander 1 Ogólni nie było zle.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2007 Taki ryzyk-fizyk na dziś za 10, nie ma nic ciekawego (na czym bym sie znal:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 8 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Styczeń 2007 Milton Keynes Dons - Lincoln City (Poł./Koniec spotkania) X / X ** Komentarz dodany przez: Chomik: 08-01-2007, 15:55 ** post pod postem w przeciągu 1 minuty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2007 Długo mnie nie było, ten kuponik nie wszedł: Milton Keynes / X Mój pewniak na dziś: Zakynthos - Apollon Athinon x 2,80 stawka :25 :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 17 Styczeń 2007 Mój pewniak na dziś: Zakynthos - Apollon Athinon x 2,80 Niestety 1-0 Kuponik na wieczór: Newcastle United - Birmingham City (1X2) Newcastle - 1,55 Osasuna Pampeluna - Atletico Madryt (1X2) Osasuna - 2,30 Ayr United - St Johnstone (1X2) St Johnstone - 1,70 AKO 6,06 stawka 20 do wygrania - 121,20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2007 Wczoraj - totalna klapa ale trudno, co zrobić. Na dziś taka kombinacja: Arezzo - AC Milan (1X2) - 2 Hibernian - FC Aberdeen (1X2) 2 Levski Siconco Sofia - BOT Skra Bełchatów 2 AKO 5,44 stawka 30 możliwa wygrana:163,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2007 aaa..... pomyłka postawiłem na Hibernian a nie Aberdeen ale może to jakis znak??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2007 Zrobiłem takiego tasiemca z tenisa ale go nie podałem bo się nie znam na tenisie i jednak wszedł !!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2007 Mam takiego pewniaka na dziś z hokeja: Lukko - Kärpät 1 kurs - 2,55 stawka 20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2007 Coś mi oststnio idzie jak qrwie w deszcz Skra, aby na loozie grać dalej musiała wygrać ale jak życie pokazało - wcale nie musiała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 18 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 18 Styczeń 2007 Lukko - Kärpät 2-0 51zl wreszcie:) dalej stawiam na Hibernian ** Komentarz dodany przez: C80: 19-01-2007, 06:43 ** Pora na statystyki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2007 hmmm. "Pora na ststystyki", a więc Grane kupony - 10 trafione kupony - 4 Skuteczność : 40 % Grane zdarzenia: 13 trafione zdarzenia: 6 skuteczność: 46 % Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 19 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 19 Styczeń 2007 na dziś wieczór tasiemiec Red Bulls Salzburg - EC KAC Salzburg - 1,30 Straubing Tigers - EV Duisburg Straubing Tigers - 1,70 Augsburger Panther - Eisbären Berlin Berlin - 1,85 BV Veendam - Helmond Sport Veendam - 1,57 De Graafschap - Cambuur Graafschap - 1,25 VV Venlo - Fortuna Sittard VV Venlo - 1,40 baaaardzo ryzykownie to i stawka taka sobie AKO: 11,23 stawka: 10 ewent.wygrana: 112,3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 21 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 21 Styczeń 2007 Witam, wczesniej nie mogłem - praca praca praca Red Bulls Salzburg - EC KAC Salzburg - 1,30 Straubing Tigers - EV Duisburg Straubing Tigers - 1,70 wygrali po dogrywce Augsburger Panther - Eisbären Berlin Berlin - 1,85 BV Veendam - Helmond Sport Veendam - 1,57 De Graafschap - Cambuur Graafschap - 1,25 VV Venlo - Fortuna Sittard VV Venlo - 1,40 na dziś takie kuponiki Giulianova - Manfredonia (1X2) X Foggia - Martina (1X2) Foggia Ako: 3,78 stawka : 15 ERC Ingolstadt - EV Duisburg 1 KALPA - HPK 2 HC Ocelari Trinec - Vsetinska hokejova 1 Ako:2,18 stawka:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2007 KASZANKA DLA WSZYSTKICH - JA PŁACĘ :zlosc: Giulianova - Manfredonia 2 Foggia - Martina x ERC Ingolstadt - EV Duisburg 1 KALPA - HPK 1 HC Ocelari Trinec - Vsetinska hokejova 2 Nie dość że musiałem tyrać w sobotę i nie obstawiłem meczy to jeszcze TOTALNA KLAPA!!!!!!!!!!! "to bardzo porządna dziewczyna, - Trudno, co zrobić" - Miś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 22 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 22 Styczeń 2007 KASZANKA DLA WSZYSTKICH - JA PŁACĘ :zlosc: Giulianova - Manfredonia 2 Foggia - Martina x ERC Ingolstadt - EV Duisburg 1 KALPA - HPK 1 HC Ocelari Trinec - Vsetinska hokejova 2 Nie dość że musiałem tyrać w sobotę i nie obstawiłem meczy to jeszcze TOTALNA KLAPA!!!!!!!!!!! "to bardzo porządna dziewczyna, - Trudno, co zrobić" - Miś ** Komentarz dodany przez: Chomik: 22-01-2007, 10:07 ** Statystyki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 23 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 23 Styczeń 2007 Statystyki: Grane kupony - 13 trafione kupony - 4 Skuteczność : 32,5 % Grane zdarzenia: 24 trafione zdarzenia: 12 skuteczność: 50 % New week new life: Watford - Blackburn Rovers 2 (można z x) Luton Town - Queens Park Rangers 1 Willem II Tilburg - De Graafschap ( X lub Graafschap Chelsea FC - Wycombe Wanderers 1 AKO: 8,44 stawka: 10 Swansea City - Gillingham (1X2) Swansea Herlev Hornets - Herning Bluefox (1X2 Herning Bluefox Vsetinska hokejova - HC Bili Tygri Liberec (1X2 HC Bili Tygri Liberec AK Bars Kazan - SKA St. Petersburg (1X2 () AK Bars Kazan Krylya Sovetov Moskwa - Dinamo Moskwa ()Dinamo Moskwa AKO:4,38 stawka: 10 to bardzo porządna dziewczyna, - Trudno, co zrobić" :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2007 Watford - Blackburn Rovers 2 (można z x) Luton Town - Queens Park Rangers 1 Willem II Tilburg - De Graafschap ( X lub Graafschap Chelsea FC - Wycombe Wanderers 1 Swansea City - Gillingham (1X2) Swansea Herlev Hornets - Herning Bluefox (1X2 Herning Bluefox Vsetinska hokejova - HC Bili Tygri Liberec (1X2 HC Bili Tygri Liberec AK Bars Kazan - SKA St. Petersburg (1X2 () AK Bars Kazan Krylya Sovetov Moskwa - Dinamo Moskwa ()Dinamo Moskwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2007 kuponik na dziś: FC Sochaux Montbeliard - Sedan (1X2) Sochaux Racing Strasbourg - Chamois Niort (1X2) Strasbourg Niemcy - Słowenia (1X2) Niemcy Hiszpania - Rosja (1X2) Hiszpania AKO:3,41 Stawka:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 24 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 24 Styczeń 2007 Jeszcze taki tasiemiec dzisiejszo-jutrzejszy Olympique Lyon - Girondins Bordeaux (1X2) Lyon - ALBA Berlin - Bayer Giants Leverkusen (Zakład na zwycięstwo) Berlin - Valerenga - Frisk/Asker (1X2 (czas reg.)) Valerenga - Ajax Amsterdam - Haarlem (1X2) Ajax - Benetton Treviso (ITA) - Pau-Orthez (FRA) (Zakład na zwycięstwo) Treviso - El Salvador - Dania (1X2) Dania - Czechy - Węgry (1X2) Węgry - Dania - Chorwacja (1X2) Chorwacja AKO:7,63 Stawka:15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 25 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 25 Styczeń 2007 Nie rozliczam jeszcze wczorajszego kuponu ale ogólnoglobalmna lipa Jutro podam wyniki razem z dzisiejszymi kuponami. Oto one: Valerenga - Frisk/Asker (1X2 (czas reg.)) Valerenga Roda Kerkrade - AZ Alkmaar 2 (1X2) Roda PSV Eindhoven - Go Ahead Eagles (1X2) Eindhoven Chorwacja - Węgry (1X2) Chorwacja Niemcy - Tunezja (1X2) Niemcy Ako:2,57 Stawka:20 Fenerbahce Ulkerspor (TUR) - Eldo Napoli (ITA) 1 Winterthur FCB (ESP) - CSKA Moskwa (RUS) 1 Union Olimpija (SLO) - Maccabi Elite (ISR) 2 Frölunda - Skellefteå AIK 1 X Francja - Słowenia (1X2) Francja Dania - Hiszpania (1X2) Hiszpania Niemcy - Tunezja (1X2) Niemcy Ako:5.77 Stawka:20 " to bardzo porządna dziewczyna - .Trudno , co zrobić?" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 26 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 26 Styczeń 2007 Wieczorem podsumuję te wczorajsze kupony powiem tylko że stawiam 10 na Graz 99ers bo mam "czute" :cwaniak1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obst_bajk1 Napisano 30 Styczeń 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Styczeń 2007 Valerenga - Frisk/Asker (1X2 (czas reg.)) Valerenga x Roda Kerkrade - AZ Alkmaar 2 (1X2) Roda PSV Eindhoven - Go Ahead Eagles (1X2) Eindhoven Chorwacja - Węgry (1X2) Chorwacja Niemcy - Tunezja (1X2) Niemcy iqpa drugi jeszcze gorzej: Fenerbahce Ulkerspor (TUR) - Eldo Napoli (ITA) 1 Winterthur FCB (ESP) - CSKA Moskwa (RUS) 1 Union Olimpija (SLO) - Maccabi Elite (ISR) 2 Frölunda - Skellefteå AIK 1 X Francja - Słowenia (1X2) Francja Dania - Hiszpania (1X2) Hiszpania Niemcy - Tunezja (1X2) Niemcy i Graz99 standardowo w dupsko wylapał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi