Gość berko21 Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2006 Siema mam nadzieje, że dzieki temu temacikowi, który poruszyłem wiele osób zwiększy swoje wygrane. .. Mając dobre, sprawdzone (teoretycznie) typy możemy się nimi podzielić z innymi typerami. Dzięki temu stworzymy wirtualny świat bukmaherów. Osobiście gram w www.sportingbet.com ...Zachęcając do pisania swoich typów chciałem powiedzieć, że sam bardzo dogłębnie analizuje poszczególne spotkania piłkarskie i to z dobrym skutkiem. Ostatnio poprawnie wytypowałem zwycięstwo Espanyolu Barcelona w meczu przeciwko Athletico Madryt.. Kurs był niczego sobie 4.30 ...WIĘC DZIELMY SIĘ DOBRYMI TYPAMI Z INNYMI>.....prosze wpisywać tylko jak najbardziej "pewne" TYPY thnx POZDO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berko21 Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2006 :cwaniak1: WTOREK 12.12.2006r :cwaniak1: Sytem 3z4 Piłka Nożna--Szkocja 4 liga: East Stirling - Berwick TYP= 2 (1,50) A Hokej--Niemcy 1 liga: Koel - Manheimm TYP= 1 (2,10) B Hokej--NHL 1 liga : Calgary - Minnesota TYP= 1 (1,90) C Koszykówka--ULEB CUP: Strasbourg - Anvil TYP=1 (1,10) D System 3z4 (12zł) => 54.80zł ...a gdyby był 1 błąd to napewno zwróci się nam wkład poczatkowy i jeszcze troszku będziemy na + "plusie" ....barodzo bezpieczny zakład ** Komentarz dodany przez: Waciak: 12-12-2006, 12:19 ** Założyłeś temat w nieodpowiednim dziale więc przeniosłem go tutaj I ewentualna wymiana typami na PW bo w temacie podajesz tylko kupony i typy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berko21 Napisano 12 Grudzień 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Grudzień 2006 ŚRODA 13.12.2006r. Piłka Nożna-- UEFA -- Espanyol - Austria W. TYP= 1 (1,30) Pilka Nożna-- UEFA -- Fenerbahe - Eintracht TYP= 1 (1,70) Piłka Nożna-- Anglia 1 liga -- Chelsea - Newcastle TYP= 1 (1,25) koszykówka-- Euroliga(M) -- CSKA Moskwa - Napoli TYP=1 (1,05) za 20zł => wygramy 52,20 ...Pewny kuponik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi