donPezo Napisano 13 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2007 Widzę że tu trochę pusto więc mam pomysł na zabawę, która polega na tym że wrzucasz fotkę którą ktoś chciał, a następnie ty mówisz co chcesz zobaczyć. Więc: Chce fotkę Francka Ribery'ego w koszulce Bawarii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PokerFish Napisano 13 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2007 www.google.pl A ja chce fotke BPL-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gropek Napisano 13 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2007 Widzę że tu trochę pusto więc mam pomysł na zabawę, która polega na tym że wrzucasz fotkę którą ktoś chciał, a następnie ty mówisz co chcesz zobaczyć. Więc: Chce fotkę Francka Ribery'ego w koszulce Bawarii. To jest w dresie bawarii, koszulke ma pod spodem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
donPezo Napisano 13 Lipiec 2007 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Lipiec 2007 Widze nie zrozumieliście tematu. Może nie wiecie co to jest Bawaria? leszki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamil(ek) Napisano 14 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2007 Widze nie zrozumieliście tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szypii Napisano 14 Lipiec 2007 Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Lipiec 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi