Gość krzysiek00 Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2006 Witam, Ostatnio gdy obstawiałem mecze, usłyszałem "obstawianie grupowe" czy jakoś tak. Miało to polegać na tym, że dzieli się mecze na grupy, i wtedy jakaś grupa może nam nie "siąść', ale i tak wygrywamy za te poprzednie, (jeśli się trafiły), ale dalej nie słuchałem, ponieważ mi się śpieszyło. I mam pytanie czy istnieje coś takiego, jak to obstawić, i na czym to polega. Ponieważ jest niezbyt zaawansowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 29 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 29 Październik 2006 Systemy blokowe. Poszukaj na forum, było już omawiane miliony razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omet Napisano 30 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 30 Październik 2006 A ja Ci powiem ze obstawianie grupowe to polega na tym ze spotyka sie paru ludzi i zaczynaja sie wymieniac pogladami na temat najblizszych spotkan. Uwierz mi ze jesli kazdy przeanalizuje jakis mecz czy tenisiste to latwo mozna stworzyc kupon ktory wejdzie. w 85%!!!!!!!!!!!!! :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MareXX Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2006 Widziałeś kiedyś kupon, który WSZEDŁ w 85%-ach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szuwar666 Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2006 ja widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 31 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 31 Październik 2006 85% - przy odrobienie szczescia kupon systemowy Po drugie temat mozna juz zamknac, poniewaz "mylicie troche pojecia". Autorowi tematu chodzilo o zwykle systemy blokowe, ale podejrzewam, ze po wypowiedzi Grabka znalazl juz to co go interesowalo....wiec zamykam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi