Apocalyptiq Napisano 12 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2006 No witam Po dosyć długiej nieobecności znowu wracam... I chciałbym wszystkich przeprosić za moje wcześniejsze zachowanie - te gadania o tych moich super programach... Jak teraz czytam te moje archiwalne posty, to się śmiać chce... Tak więc teraz nie chce już z nikim tu wchodzić w konflikty - wraz z Grabkiem Chcę zakopać topór wojenny z nim Co prawda nie oddał kasy, ale w końcu to, co mu sprzedałem, nie za bardzo ładnie działało, więc sorry... Dobra, koniec wstępniaka, bo zaczynam gadać jak baba... Przejdźmy do typów! Grać będę piramidką - zaczynam pierwszy kupon od 10 zł, przy przegranej następny gram o 2% stanu konta więcej (w moim przypadku o 2 zł), a przy wygranej o 2% mniej. Typy z kursem około 2, głównie na gospodarza, under/over lub ewentualnie na remis Cel: gra dla satysfakcji (ale w realu oczywiście gram - a dokładniej w expekcie ). Więc zaczynam zabawę... [EDIT] I żeby nie było że nie ostrzegałem - moim celem jest skuteczność powyżej 50% (bo do tego systemu tyle wystarczy żeby wyjść na plus) i taka mnie w pełni usatysfakcjonuje, więc raczej wszystkich moich typów nie polecam grać za większe sumy (szczególnie remisów ;D), raczej polecam je do systemu, jakim ja gram. Wszelgie uwagi i sugestie co do typów/systemu jakim gram proszę kierować na GG I sory jeżeli będzie irytowała Was liczba edycji tego posta - wszystkie aktualizacje o systemie, obstawianiu, jakichś dodatkowych statach będę podawał tu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 12 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2006 Kupon #1 ------------------------------------------2006-10-12 19:00Szwecja SuperettanGIF Sundsvall - Väsby United------------------------------------------Typ: Under 2.5Kurs: 1.80Stawka: 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 12 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2006 Kupon #1 ------------------------------------------2006-10-12 19:00Szwecja SuperettanGIF Sundsvall - Väsby United------------------------------------------Typ: Under 2.5Kurs: 1.80Stawka: 10 zł GIF Sundsvall - Väsby United 2 - 0------------------------------------------Skuteczność typów: 100%Suma kursów trafionych: 1.80Yield: 80%Bilans: 8.00 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 12 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 12 Październik 2006 Kupon #2 ------------------------------------------2006-10-13 18:00Niemcy 2.BundesligaEintracht Braunschweig - 1860 München------------------------------------------Typ: XKurs: 3.30Stawka: 8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 13 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2006 Kupon #2 ------------------------------------------2006-10-13 18:00Niemcy 2.BundesligaEintracht Braunschweig - 1860 München------------------------------------------Typ: XKurs: 3.30Stawka: 8 zł Eintracht Braunschweig - 1860 München 2 - 0------------------------------------------Skuteczność typów: 50%Suma kursów trafionych: 1,80Yield: -10%Bilans: 0,00 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 13 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2006 Kupon #3 ------------------------------------------2006-10-13 20:00Francja Ligue 2Dijon - Niort------------------------------------------Typ: 1Kurs: 1.80Stawka: 10 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 13 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2006 Kupon #3 ------------------------------------------2006-10-13 20:00Francja Ligue 2Dijon - Niort------------------------------------------Typ: 1Kurs: 1.80Stawka: 10 zł Dijon - Niort 2 - 1Wygrana: 18.00 zł------------------------------------------Skuteczność typów: 67%Suma kursów trafionych: 3,60Yield: 20%Bilans: 8,00 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 13 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 13 Październik 2006 Kupon #4 ------------------------------------------2006-10-14 14:00Rosja Premier LeagueAmkar - Saturn------------------------------------------Typ: XKurs: 2.55Stawka: 8 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apocalyptiq Napisano 14 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Podziel się Napisano 14 Październik 2006 Niestety nie będę już tu podawał typów - prowadzę aktualnie 7 piramid, więc raczej jest niemożliwe, abym ze wszystkich podawał typy Lecz w topicu, w którym opisałem ten system, będę podawał od czasu do czasu troche typów z tych piramidek. Choć narazie są tylko testy, więc nic pewnego I zaznaczam, że jestem słabym typerem, więc wielkiej skuteczności ode mnie nie oczekujcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi