Gość Anonymous Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 Witam.Mam troszkę hajsu i chyba wpłacę go do Bet-at-home.Myślę żeby zacząć grać tzw.łańcuchami...AKO w granicach:1,6-1,8.Co myślicie o takiej strategii gry?Proszę pisać swoje przemyślenia i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mediv Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 ja byl gral ako 2 za min 50zl :cwaniak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 ja byl gral ako 2 za min 50zl no wiesz,ale ja chcę grać minimum 3 poziomy,więc AKO 2 troszkę za duże chyba...luknij na nasz temat z Peżo we Wspólnych Typach,niezły zysk wyrobiliśmy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Van der Elk Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 Ja proponuję bardzo wysokie kursy: 3,00-5,00 i jedno spotkanie na kupon. Z tego co widzę, to jest to najbardziej opłacalna strategia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Anonymous Napisano 6 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 6 Październik 2006 Ja proponuję bardzo wysokie kursy: 3,00-5,00 i jedno spotkanie na kupon. Z tego co widzę, to jest to najbardziej opłacalna strategia. Macie się wypowiadać odnośnie ŁAŃCUCHÓW a nie podawać jakieś inne strategie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
omet Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2006 Graj w ten sposob to jest bardzo pewna strategia ale graj kursy 1.1 - 1.25 laczac je . Koszykowka pilka reczna albo brak remisow w hokeja 12. ja tak gram wlasnie i powoli podwajam konto popatrz na post moje kupony typy 1 "granie miniporgersja" omet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek007 Napisano 7 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 7 Październik 2006 Kursy 1,2 to sobie można o kant dupy potłuc najlepiej single z dużym kursem i to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kay Napisano 8 Październik 2006 Zgłoszenie Podziel się Napisano 8 Październik 2006 Single albo duble. P.S. Generalnie granie u buka nie jest opłacalne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi